Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most halvany pozitiv?

Ez most halvany pozitiv?

Figyelt kérdés

[link]

Facelle teszt , most este csináltam ! azonnal látszott viszont olvastam itt az oldalon hogy mar ez a fajta teszt is hajlamos kiadni szellemcsikot igy el vagyok bizonytalanodva ... Igy kene egy kis megerősítés ! Továbbá azert sem merem elhinni mert a mensim 1-jen jott meg (emlékeim szerint normális volt 4 napos) es az utolsó együtt létünk viszont mensi előtt 2 nappal volt , azóta nem , mivel a párom elutazott 1-jen !

Es csak a jövőheten jön haza !

Tehat ha ez pozi akkor abbol az egyuttletbol foganhatott !

Tüneteim vannak : furán faj a mellem , illetve a hasam is faj mar tobb mint egy hete ... Olyan enyhe mensi szeru fajasok! Es a derekam is húzódik kicsit !

Ezek miatt teszteltem !

Illetve lenne meg egy kérdésem ! Ha terhes vagyok akkor hány hetesnek számítok?vagyis hogy számoljuk ilyenkor ?

Köszönöm mindenkinek a választ es a segítséget !

Első baba lenne es 6! eve varunk ra ... Ezért nem merek mar örülni !

2017. aug. 22. 21:29
 121/151 anonim ***** válasza:
90%
Jajj, most már én is gratulálok! Nagyon-nagyon örülök nektek és nagyon boldog babavárást, könnyű szülést és nagyon szép éveket kívánok nektek! Még így ismeretlenül is! :)))
2017. aug. 31. 17:51
 122/151 anonim ***** válasza:
90%

Gratulálok :) Én is DM-es vitamint szedtem, olcsó és tökéletes. Illetve mikor elfogyott beszedtem a maradék elevitemet, de attól meg székrekedésem volt. De mindenkinek más válik be :)

Jó egészséget :)

2017. aug. 31. 18:48
 123/151 A kérdező kommentje:

Uhh mennyien ítt vagytok ezt nagyon jol esik es rendesen megsirattok csajok .... Nagyon boldogok vagyunk ! Természetesen a párom jott velem .... Alig hitte el .... Szerintem meg most sem hiszi el ... Barhanyszor ram mez csak mosolyog ! Nagyon édes !!!

Nagyon köszönöm Nektek hogy velem voltatok es vagytok most is !

Köszönöm a jo kívánságokat ! Es mindenkinek kívánom aki babát szeretne hogy mihamarabb élje at ezt a csodálatos érzést .... Nem szabad feladni .... En vagyok a legjobb példa erre !

Sose gondoltam volna hogy egyszer babánk lesz ! Es most megis ... Ugy érzem mintha kiléptem volna a sajat testembol vagy nem is tudom .... Hihetetlen !

Természetesen bármilyen fejlemény van megírom !

Nagyon köszönöm mégegyszer ezt a sok sok választ együttérzést es tanácsot , jókívánságokat!

Szerintem akkor kipróbálom en is a gravidat es akkor a 12.hettol áttérek majd a dm-esre !

Jelentkezem amint van uj hírem !

❤❤❤😘😘😘😍

2017. aug. 31. 23:35
 124/151 anonim ***** válasza:
Várjuk! :)
2017. szept. 1. 10:23
 125/151 anonim ***** válasza:
Gratutálok.Gondtalan baba várást és minden jót kívánok! :)
2017. szept. 1. 12:44
 126/151 A kérdező kommentje:

a tegnapi vérvételem eredményét most kaptam meg emailben.

24.300 a jelenlegi (vagyis tegnap levett vér) HCG hormon szintje.

Beszéltem a dokimmal, mondta, hogy nyugodjak meg. szép ütemben emelkedik... Nem kell aggódni... Jövöhéten ultrahang kontrolll és akkor már hallhatjuk a szívét is ha minden jól megy ! :D:D:D

2017. szept. 1. 16:43
 127/151 anonim ***** válasza:
93%
jajjj annyira jo! mindj sirok a metron. ma reggel en is pozitivat teszteltem :))))
2017. szept. 1. 17:27
 128/151 A kérdező kommentje:

Uhh !!

Nagyon gratulálok neked ! Késik mar a mensid ???

Kívánok Neked minden jót ! 😘😘😘😘

2017. szept. 1. 20:01
 129/151 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Követem is a sztorit, ha nem gond. 3 gyerkőcöm van, üdv köztünk! ;)
2017. szept. 2. 18:42
 130/151 anonim ***** válasza:
91%

En is kovetem a tortenetet! Irtam mar a kerdeshez tobbszor is. Mi is 6 evet vartunk a gyermekunkre, aki azota mar 2 eves nagylany!:)) par honapja kistesoval probalkozunk. Bizom benne, hog meg 1x telhetem ezt a csodat!

Nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen es eletet adj egy kis csodanak!

2017. szept. 2. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!