Elmeletileg ma vagyok 3 hetes terhes, ha elmegyek dokihoz latni fog mar valamit? 2 tesztem lett halvany pozitiv, egy nap tobbszor is szur az alhasamnal.
Nem lehetsz 3 hetes, max.4. Honnan számoltad a 3 hetet?
Én 5,5 hetes terhesen voltam először orvosnál, petezsákot látott és azt hogy jó helyen van, de 2 hét múlva vissza kellett mennem.
Honnan számolod azt a 3 hetet? Gondolom nem a menzesz utolsó napjától. Hány hét telt el az utolsó menstruációd első napjától? Annyi idős terhes vagy, az orvos is innen fog számolni.
De meg merem saccolni, hogy 4-5 hetes vagy, hisz akkor marad ki a várt menstruációd amikor elvileg mutatja a teszt. Most még nem sokat lát az orvos, nem kell ilyen korán orvoshoz rohanni. Én 5 hetesen voltam először, akkor is vérzés miatt, még csak üres petezsákot láttak. Ha nincs panaszod ráérsz kb 2 hét múlva orvoshoz menni.
Akkor várj még 1-2 hetet, hogy megjön e a következő menstruációd, illetve tesztelj újból akkor.
Elhiszem, hogy pozitív a teszted, de ez így akkor is túl korai. Nem mondom azt, hogy biztosan nem terhesség, de lehet ciszta, illetve kémiai terhességből visszamaradt HCG.
Terhességet leghamarabb a teszt a kimaradt menstruációkor mutat esetleg előtte néhány nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!