Elmeletileg ma vagyok 3 hetes terhes, ha elmegyek dokihoz latni fog mar valamit? 2 tesztem lett halvany pozitiv, egy nap tobbszor is szur az alhasamnal.
Ahogy már itt írták, még bőven várni kell a dokival is.
3hetes terhesség még nem terhesség, mert akkor kezd befejeződni a beágyazódás ami 4. hétre fejeződik be. Tényleg nagyon korai, hacsak nem előző ciklusban lettél terhes.
Én a helyedben azt csinálnám, hogy két nap múlva elmennék hcg-t nézetni, 2000 forint és az elég biztosra megmutatja :) Doki még semmit nem látna, legtöbbször az 5. héten szoktak valami biztosat látni, de ez gép függő is. Tehát a kimaradt mensi után egy héttel. De a legjobb két héttel utána menni.
Még bármi lehet, ha babát szeretnétek, akkor nagyon drukkolok, hogy furi módon, de tényleg egy kis csoda legyen a bűnös :D
Hamarosan csak kiderül!
Igen nekem is eleg furcsa a dolog. Alhasi szurkalason kivul mas tunetem nincsen. Elozo honapban rendesen megjott a menzeszem.
Most meg 8 nappal a kovetkezo menzi elott mar halvany pozitiv lett a teszt. Ma is csinaltam egyet delutan direkt nem reggeli pisibol es nagyon halvany de ott a masodik csik. Raadasul dirket 3 kulonbozo tesztet vettem nehogy az legyen a teszt nem jo. Azert en holnap meg is csak hivom a dokit es elmondom neki is mi a helyzet.
Szia. Képet feltudsz rakni a tesztekről??
És gratulálok, remélem baba lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!