Ez most halvany pozitiv?
Facelle teszt , most este csináltam ! azonnal látszott viszont olvastam itt az oldalon hogy mar ez a fajta teszt is hajlamos kiadni szellemcsikot igy el vagyok bizonytalanodva ... Igy kene egy kis megerősítés ! Továbbá azert sem merem elhinni mert a mensim 1-jen jott meg (emlékeim szerint normális volt 4 napos) es az utolsó együtt létünk viszont mensi előtt 2 nappal volt , azóta nem , mivel a párom elutazott 1-jen !
Es csak a jövőheten jön haza !
Tehat ha ez pozi akkor abbol az egyuttletbol foganhatott !
Tüneteim vannak : furán faj a mellem , illetve a hasam is faj mar tobb mint egy hete ... Olyan enyhe mensi szeru fajasok! Es a derekam is húzódik kicsit !
Ezek miatt teszteltem !
Illetve lenne meg egy kérdésem ! Ha terhes vagyok akkor hány hetesnek számítok?vagyis hogy számoljuk ilyenkor ?
Köszönöm mindenkinek a választ es a segítséget !
Első baba lenne es 6! eve varunk ra ... Ezért nem merek mar örülni !
Igen pont most jöttem a gyógyszertarbol ... Vettem folsavat ... Magnéziumom van itthon ... Meg azt a doki is mondta hogy nyugodtan szedjék 3x1 et naponta az nem árt !
Es most amióta szedem a hasam nem is nagyon érzem viszont egy újabb tünet jelentkezett ma , ez pedig a szédülés ... Kovajgok ugy fejben vagy nem is tudom hogy írjam le ! Most csináltam egy tejes kávét azt iszom hátha a vérnyomásom alacsony ! Es azert érzem Ezt !
Jaj nem is tudom csajok .... Tuti sírni fog es meg az is lehet ugy fel kell locsolnom ot ha elajul :):):)
Mivel nagyon nagyon váratlan ez a dolog mindkettőnknek igy nem hiszem hogy nagyon tulspirazom majd !
Leültetem szerintem a nappaliba , megfogom a kezet es megkérdezem tőle hogy hányan ülünk a szobába ... O ra vágja majd hogy hat ketten majd megkérdezem tőle hogy biztos ebben ? (Melle egy csalfa női mosoly) es ahogy ismerem meg akkor sem fog le esni neki mert elobb fog arra gondolni hogy felcsaltam apukájat vidékről ...
Utana fogom neki mondani hogx nem ketten hanem valószínűleg 3-An es a kezébe adom a tesztet persze csak akkor ha ül ... Tenyleg nehogy elajuljon azt megis se magát ! 😆😆
Vagy van meg egy ötletem ....
Mivel ingatlanoskent dolgozom igy lehet azt mondom majd neki hogy : "képzeld szívem kiadtam egy luxus ingatlan.... De csak kb 8 hónapra "
Erre megfogja kérdezni hogy miért csak annyi időre (tudja hogy 12 hónapra adok ki lakásokat)
Es erre azt fogom neki mondani hogy 8 hónap múlva a lakónak mar eleg szűkös lesz a hely .... "
Na ha erre nem esik le neki akkor majd akkor nem tudom mit csinálok :):):):)
Egyikotok kérdezte fogok e meg tesztelni ..., lehet hogy jövőheten csinálok egyet mielőtt megyek dokihoz ... Csak hogy lássam hogy ott a csikocska meg mindig ;););)
Dokihoz szerdára kaptam időpontot ! Persze ha addig nincs eros görcs es vérzés !
Na eljött a nagy nap ! Párom 1-2 körül er haza .... Mar nagyon várom ! Kiváncsi vagyok mi lesz ! Amint tudok jövök az élmény beszámoloval ! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!