Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most halvany pozitiv?

Ez most halvany pozitiv?

Figyelt kérdés

[link]

Facelle teszt , most este csináltam ! azonnal látszott viszont olvastam itt az oldalon hogy mar ez a fajta teszt is hajlamos kiadni szellemcsikot igy el vagyok bizonytalanodva ... Igy kene egy kis megerősítés ! Továbbá azert sem merem elhinni mert a mensim 1-jen jott meg (emlékeim szerint normális volt 4 napos) es az utolsó együtt létünk viszont mensi előtt 2 nappal volt , azóta nem , mivel a párom elutazott 1-jen !

Es csak a jövőheten jön haza !

Tehat ha ez pozi akkor abbol az egyuttletbol foganhatott !

Tüneteim vannak : furán faj a mellem , illetve a hasam is faj mar tobb mint egy hete ... Olyan enyhe mensi szeru fajasok! Es a derekam is húzódik kicsit !

Ezek miatt teszteltem !

Illetve lenne meg egy kérdésem ! Ha terhes vagyok akkor hány hetesnek számítok?vagyis hogy számoljuk ilyenkor ?

Köszönöm mindenkinek a választ es a segítséget !

Első baba lenne es 6! eve varunk ra ... Ezért nem merek mar örülni !

2017. aug. 22. 21:29
 111/151 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Bocsánat, hogy késtem a helyzet jelentéssel.

Tehát tegnap voltuk dokinál.

megvizsgált.

És terhes vagyok :D:D:D:D méghozzá 6 hetes terhességnek felel meg az ultrahang alapján, ami azt jelenti, hogy a mensim előtt (ami aug.1-jén volt) estem teherbe. Még nincs szívhang... ez miatt jövöhéten vissza kell mennem ultrahangra, de elküldtek vérvételre is ami ma reggel lett meg.

14.700 körül volt a hcg szintem a tegnapi vérből , ugy hogy doki előtt, mielőtt mentünk csináltam egy tesztet ami tök halvány lett... Gyomorgörccsel is indultam ...

Dokit kérdeztem, hogy ez miért van,...mondta hogy ne foglalkozzak vele, a tesztek csak a jelenlétet mutatják meg a vizeletben... sok mindentől függ az hogy milyen erős a csík , erős e egyáltalán.

Úgyhogy most nagy az öröm igen , holnap is csinálnak egy vértesztet, hogy lássák hogyan emelkedik a hcg... de a dokim bizakodó.

A metformint továbbra is kell szednem a 12. hétig.

Illetve folsavat, magnéziumot, kálciumot is.

A terhesvitamint rám bízta a doki, hogy akarok e szedni vagy sem.

Szerintetek melyik a legjobb ami nem is méreg drága... de benne van minden fontos elem ami kell a babának ???

2017. aug. 31. 10:17
 112/151 anonim ***** válasza:

Eljeeen!!!! :)))))) jajjj de örülök! szivhang majd csak par nap mulva kell, h legyen, ne aggodj! minden szuper lesz!! elkisert a ferjed is?

terhesvitaminbol femibion a legjobb, de drága.

A Dm-es kismama vitaminban viszont minden megvan ami kell, es harmadannyiba kerül!

2017. aug. 31. 10:29
 113/151 anonim ***** válasza:
De jó. :) nagyon örülök nektek. Szerintem mi egy idős tehesek lehetünk. :) Én két hét múlva megyek elsőnek orvoshoz. Remélem minden rendben lesz. Férjed mit szólt?
2017. aug. 31. 10:39
 114/151 anonim ***** válasza:
90%

Gratulálok :)) én a DM -es vitamint szedem viszont 12 hétig a femibiont szedtem mivel akkor kell a legtöbb vitamin így úgy voltam vele, hogy 12 hétig megveszem azt utánna jó a DM-es is.Barátnőm a gravidát szedte.

Legyetek nagyon boldogok :) és ne izgulj minden rendben lesz :)

2017. aug. 31. 10:40
 115/151 anonim ***** válasza:
91%
Reggel mikor felkeltem,már az volt az első hogy benézzek írtál-e.Nem aggódtam így még ismeretlen emberért soha,de mi 7 éve várunk erre és ismeretlenül is,kicsit minket képviselsz és nekünk adsz erőt :) Nagyon örülök a jó hírnek és remélem minden rendben lesz :)
2017. aug. 31. 10:42
 116/151 anonim ***** válasza:
Még valami ami lemaradt. A vitamint a te igényeidhez válasz. Mert neked előbb lesz hiány betegséged mint a babának baja. Ezért én az orvosodról kérdezném meg neked mit javasol.
2017. aug. 31. 10:42
 117/151 anonim ***** válasza:
Gravidát ajánlom, szerintem jó, második terhességemnél is ezt szedem! :) Gratulálok! :)
2017. aug. 31. 11:10
 118/151 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok! :) Én az Elevit Complexet ajánlom, nem olcsó, de megbízható minõség. :)
2017. aug. 31. 11:52
 119/151 anonim ***** válasza:

Jottem en is gratulalni ! 😌

Ezek szuper hirek!

En ladevitet szedtem vegig. Mivel kozom van a gyogyszerekhez( kicsit), terhesen ezt valasztottam.

Adj majd hirt tovabbra is!

Puszi

2017. aug. 31. 13:35
 120/151 anonim ***** válasza:
90%
Gratulálok! És én is a dm es vitamint szedem. Megmutattam a dokimnak, szerinte is tökéletes :)
2017. aug. 31. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!