Ez most halvany pozitiv?
Facelle teszt , most este csináltam ! azonnal látszott viszont olvastam itt az oldalon hogy mar ez a fajta teszt is hajlamos kiadni szellemcsikot igy el vagyok bizonytalanodva ... Igy kene egy kis megerősítés ! Továbbá azert sem merem elhinni mert a mensim 1-jen jott meg (emlékeim szerint normális volt 4 napos) es az utolsó együtt létünk viszont mensi előtt 2 nappal volt , azóta nem , mivel a párom elutazott 1-jen !
Es csak a jövőheten jön haza !
Tehat ha ez pozi akkor abbol az egyuttletbol foganhatott !
Tüneteim vannak : furán faj a mellem , illetve a hasam is faj mar tobb mint egy hete ... Olyan enyhe mensi szeru fajasok! Es a derekam is húzódik kicsit !
Ezek miatt teszteltem !
Illetve lenne meg egy kérdésem ! Ha terhes vagyok akkor hány hetesnek számítok?vagyis hogy számoljuk ilyenkor ?
Köszönöm mindenkinek a választ es a segítséget !
Első baba lenne es 6! eve varunk ra ... Ezért nem merek mar örülni !
Sziasztok !
Bocsánat, hogy késtem a helyzet jelentéssel.
Tehát tegnap voltuk dokinál.
megvizsgált.
És terhes vagyok :D:D:D:D méghozzá 6 hetes terhességnek felel meg az ultrahang alapján, ami azt jelenti, hogy a mensim előtt (ami aug.1-jén volt) estem teherbe. Még nincs szívhang... ez miatt jövöhéten vissza kell mennem ultrahangra, de elküldtek vérvételre is ami ma reggel lett meg.
14.700 körül volt a hcg szintem a tegnapi vérből , ugy hogy doki előtt, mielőtt mentünk csináltam egy tesztet ami tök halvány lett... Gyomorgörccsel is indultam ...
Dokit kérdeztem, hogy ez miért van,...mondta hogy ne foglalkozzak vele, a tesztek csak a jelenlétet mutatják meg a vizeletben... sok mindentől függ az hogy milyen erős a csík , erős e egyáltalán.
Úgyhogy most nagy az öröm igen , holnap is csinálnak egy vértesztet, hogy lássák hogyan emelkedik a hcg... de a dokim bizakodó.
A metformint továbbra is kell szednem a 12. hétig.
Illetve folsavat, magnéziumot, kálciumot is.
A terhesvitamint rám bízta a doki, hogy akarok e szedni vagy sem.
Szerintetek melyik a legjobb ami nem is méreg drága... de benne van minden fontos elem ami kell a babának ???
Eljeeen!!!! :)))))) jajjj de örülök! szivhang majd csak par nap mulva kell, h legyen, ne aggodj! minden szuper lesz!! elkisert a ferjed is?
terhesvitaminbol femibion a legjobb, de drága.
A Dm-es kismama vitaminban viszont minden megvan ami kell, es harmadannyiba kerül!
Gratulálok :)) én a DM -es vitamint szedem viszont 12 hétig a femibiont szedtem mivel akkor kell a legtöbb vitamin így úgy voltam vele, hogy 12 hétig megveszem azt utánna jó a DM-es is.Barátnőm a gravidát szedte.
Legyetek nagyon boldogok :) és ne izgulj minden rendben lesz :)
Jottem en is gratulalni ! 😌
Ezek szuper hirek!
En ladevitet szedtem vegig. Mivel kozom van a gyogyszerekhez( kicsit), terhesen ezt valasztottam.
Adj majd hirt tovabbra is!
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!