Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most halvany pozitiv?

Ez most halvany pozitiv?

Figyelt kérdés

[link]

Facelle teszt , most este csináltam ! azonnal látszott viszont olvastam itt az oldalon hogy mar ez a fajta teszt is hajlamos kiadni szellemcsikot igy el vagyok bizonytalanodva ... Igy kene egy kis megerősítés ! Továbbá azert sem merem elhinni mert a mensim 1-jen jott meg (emlékeim szerint normális volt 4 napos) es az utolsó együtt létünk viszont mensi előtt 2 nappal volt , azóta nem , mivel a párom elutazott 1-jen !

Es csak a jövőheten jön haza !

Tehat ha ez pozi akkor abbol az egyuttletbol foganhatott !

Tüneteim vannak : furán faj a mellem , illetve a hasam is faj mar tobb mint egy hete ... Olyan enyhe mensi szeru fajasok! Es a derekam is húzódik kicsit !

Ezek miatt teszteltem !

Illetve lenne meg egy kérdésem ! Ha terhes vagyok akkor hány hetesnek számítok?vagyis hogy számoljuk ilyenkor ?

Köszönöm mindenkinek a választ es a segítséget !

Első baba lenne es 6! eve varunk ra ... Ezért nem merek mar örülni !

2017. aug. 22. 21:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/151 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Szerintem a méhen kívülitől ne félj, mert annak is ugyanolyan erős csíkja van, mint a normalnak, szóval nincs köze ahhoz, h amiatt lenne halvány. Nagyon nagyon drukkolok a babához!!!! :)
2017. aug. 25. 14:15
 62/151 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Nagyon köszönöm ezt a sok sok választ, és tapasztalatot és akik csatolták a pozi tesztjüket nekik pedig gratulálok ! :)

Igyekszem nem gondolni semmi rosszra.

Ezért is állok mostmár le a tesztelgetéssel... meg a csíkok hajkurászásával. Lesz ami lesz...

Köszönöm mindenkinek minden egyes hozzászolását és együttérzését.

2017. aug. 25. 16:25
 63/151 A kérdező kommentje:

Miközben itthon pakolasztam találtam egy facelle tesztet ... Hat megcsináltam lesz ami lesz most az elobb ! Épp hogy egy picit tudtam pisilni ...

Es nézzetek ilyen lett :

[link]

Azonnal látszott ... Pedig semmire nem számítottam !

Talan lehet hogy nehezen kezdődött meg a HCG termelés ?? Nem tudom de ez a fotó kb 2 perc utan lett készítve ! Es azóta csak erősebb a csik !

❤❤❤

2017. aug. 25. 18:52
 64/151 anonim ***** válasza:
Nagyon izgi. Mindenképpen menjél orvoshoz. Szépen látszik a második csík.
2017. aug. 25. 18:59
 65/151 anonim ***** válasza:

Az elsőhöz képest is erősebb :)

Minden rendben lesz, nyugi legyen :D

Aztán majd írd meg hogy alakultok :)

2017. aug. 25. 18:59
 66/151 anonim ***** válasza:
jaajj én annyira drukkolok neked!! :) szép csík, szerintem lesz ott vki, ahogy a dokid is mondta! amúgy hány napja késik a mensid?
2017. aug. 25. 19:01
 67/151 A kérdező kommentje:

Igazából nem késik .... Mert augusztus 1-jen megjött ... (Sajnos nem is nagyon figyeltem hogy milyen meg mennyi de azt hiszem 3-4 napig volt meg )

Es mensim elott 2 nappal voltunk együtt a párommal ... Utana nem ... Mert o elutazott 1-jen ! Es csak most jön haza vasárnap ! Tehat abbol az egyuttletbol fogant !

Igy most nem is tudom hogy orvosi szempontból hány hetes lehetek ???

😆

2017. aug. 25. 19:30
 68/151 anonim ***** válasza:
Szia, nagyon-nagyon drukkolok neked, szerintem ez pozitív:)))
2017. aug. 25. 20:30
 69/151 anonim ***** válasza:
Kérdező ugye fogsz jelentkezni, hogy mi van veled?
2017. aug. 25. 20:35
 70/151 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

Igen természetesen fogok jelentkezni ... Mindenképp megírom bármi uj info van ... Hiszen csak TI , igy ismeretlenül voltatok velem az elmúlt három napban .... Senkinek nem mertem beszélni rola a környezetemben ... Pont azert mert nem akartam hogy bele éljek magukat !

Tehat TI TARTOTTATOK BENNEM A LELKET !

2017. aug. 25. 20:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!