Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most halvany pozitiv?

Ez most halvany pozitiv?

Figyelt kérdés

[link]

Facelle teszt , most este csináltam ! azonnal látszott viszont olvastam itt az oldalon hogy mar ez a fajta teszt is hajlamos kiadni szellemcsikot igy el vagyok bizonytalanodva ... Igy kene egy kis megerősítés ! Továbbá azert sem merem elhinni mert a mensim 1-jen jott meg (emlékeim szerint normális volt 4 napos) es az utolsó együtt létünk viszont mensi előtt 2 nappal volt , azóta nem , mivel a párom elutazott 1-jen !

Es csak a jövőheten jön haza !

Tehat ha ez pozi akkor abbol az egyuttletbol foganhatott !

Tüneteim vannak : furán faj a mellem , illetve a hasam is faj mar tobb mint egy hete ... Olyan enyhe mensi szeru fajasok! Es a derekam is húzódik kicsit !

Ezek miatt teszteltem !

Illetve lenne meg egy kérdésem ! Ha terhes vagyok akkor hány hetesnek számítok?vagyis hogy számoljuk ilyenkor ?

Köszönöm mindenkinek a választ es a segítséget !

Első baba lenne es 6! eve varunk ra ... Ezért nem merek mar örülni !

2017. aug. 22. 21:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/151 anonim ***** válasza:
Pozitívnak mondanám én is csak az a gond, amit a 46 os válaszoló írt. Sok idő telt el azóta, hogy együtt voltatok mert már 25- e van, így kb 27 nap telt el az aktus óta. Nekem aktus után 11 nappal halvány pozitív volt a tesztem és minden nap erősebb lett. Hidd el én is tudom milyen várni egy babára 2 picit vesztettem el és már úgy voltam vele, hogy soha nem lesz babám és tessék most 36 hetes és kirúgja az oldalam. Kívánom, hogy sikerüljön és az orvos azt mondja, hogy ott a pici baba a pocakban. Kitartást erre az időszakra.
2017. aug. 25. 09:54
 52/151 anonim ***** válasza:

Szépen lászik. Ne gondolj rosszra!

Jövő héten kiderül! Pihenj. És nagyon drukkolok továbbra is! Ennyi idő után megérdemlitek ,hogy legyen egy csodás babátok :)

2017. aug. 25. 09:57
 53/151 anonim ***** válasza:
Nekem a 10.dpon volt ilyen a Predictor [link]
2017. aug. 25. 10:32
 54/151 A kérdező kommentje:

sajnos a képed már nem elérhető !

Hát nem tudom, megpróbálom letenni ezt a dolgot és rábízni a sorsra. jövőhéten minden kiderül.

Most már nem tesztelgetek tovább mert csak idegileg örlöm fel magamat !

Amint van valami új hír, jelentkezem. addig is mindenkinek nagyon köszönök minden választ és biztatás és véleményt és őszinteséget !!!!

2017. aug. 25. 10:51
 55/151 anonim ***** válasza:
Az utolsó teszteden látok második csíkot. Viszont amit szétszedtél azon sajnos nem. Én elmennék orvoshoz. Nekem a szerda esti ilyen volt a tesztem [link]
2017. aug. 25. 12:37
 56/151 anonim ***** válasza:
Pontosan, hogy hány hetes vagyok nem tudom
2017. aug. 25. 12:41
 57/151 anonim ***** válasza:
Na akkor még egyszer nem tudom a pontos korát, mert júli 28-án megjött. Kevesebb volt a mennyisége ugyan de volt viszont szerintem akkor volt az ovum amikor számoltam mert én úgy gondolom még nagyon korai lett volna a pozitív tesztem, mert 28-ra nem vártam.
2017. aug. 25. 12:44
 58/151 anonim ***** válasza:
53/57 vagyok. Itt van mégegyszer [link]
2017. aug. 25. 12:45
 59/151 anonim ***** válasza:
9.dpo és 11.dpo [link]
2017. aug. 25. 12:47
 60/151 anonim ***** válasza:
64%

Kerdezo!

A predictort is pozinak latom. Minden jot kivanok! Drukkolok h a baba jo helyen legyen! Irj majd

2017. aug. 25. 14:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!