Ez most halvany pozitiv?
Facelle teszt , most este csináltam ! azonnal látszott viszont olvastam itt az oldalon hogy mar ez a fajta teszt is hajlamos kiadni szellemcsikot igy el vagyok bizonytalanodva ... Igy kene egy kis megerősítés ! Továbbá azert sem merem elhinni mert a mensim 1-jen jott meg (emlékeim szerint normális volt 4 napos) es az utolsó együtt létünk viszont mensi előtt 2 nappal volt , azóta nem , mivel a párom elutazott 1-jen !
Es csak a jövőheten jön haza !
Tehat ha ez pozi akkor abbol az egyuttletbol foganhatott !
Tüneteim vannak : furán faj a mellem , illetve a hasam is faj mar tobb mint egy hete ... Olyan enyhe mensi szeru fajasok! Es a derekam is húzódik kicsit !
Ezek miatt teszteltem !
Illetve lenne meg egy kérdésem ! Ha terhes vagyok akkor hány hetesnek számítok?vagyis hogy számoljuk ilyenkor ?
Köszönöm mindenkinek a választ es a segítséget !
Első baba lenne es 6! eve varunk ra ... Ezért nem merek mar örülni !
Én látok valamit a teszten. Akár pozinak is indulhat!
Teszteltél ma?
Sziasztok !
Köszönöm mindenkinek a drukkot!
Megcsináltam reggel a másik facelle tesztet.
Hát még ez sem egyértelmű, de talán valamit lehet látni, élőben teljesen jól kivehető....
Éjjel sajnos egy csomoszor 5-6 szor felkeltem pisilni ... így nem tudom mennyire volt koncentrált a vizeletem , de a teszt ilyen lett:
Mi a véleményetek ?
Fogok venni ma este vagy holnap tesztet , de milyet ajánlotok ? Melyik érzékeny ?
Köszönöm a válaszokat
Én a Gabrielt ajánlanám. De szerintem ez pozitív lesz, gratulálok! :)
Az utolsó menstruáció első napjától számolják a terhességet, de ez nem egyenlő az embrió/magzat korával.
Google playen van egy alkalmazás aminek 9 hónap a neve. Ott be lehet állítani az utolsó menstruáció időpontját és az esetleges fogantatás időpontját. Az megmutatja :)
Sziasztok
Köszönöm a válaszokat... nem is tudom elmondani mit érzek ... ez annyira hiheteltlennek tűník...
6 éve vártunk már erre, kétszer majdnem tönkre is ment ez miatt a kapcsolatunk ami már 8 éve tart. Már mindketten megbékéltünk azzal , hogy nem lehet természetesen úton gyerekünk. Már az én agyam sem forgott ekörül... elkezdtem másirányba építeni az életemet az életünket... És most itt van ez a teszt... és egyszerre kapok sokkot és döbbenek le... ... HIHETETLEN! Legbelül nagyon boldog vagyok... de egyszerüen nem tudom még ezt az örömet kimutatni , mert hihetetlen számomra.
A párom nem is tudom mit fog reagálni... remélem nem kap szívinfarktust :D:D:D:D ... mert kb ennyire váratlan lesz a dolog.
És bár természetesen nem védekezünk... de ennyi év után már nem is gondoltuk, hogy sikerülhet...
Már éppen megbékéltem azzal , hogy nekem csak kutyusom lesz (vagyis van), gyerekem nem !!!
áááá nem hiszem el egyszerűen..... nem tudom elhinni.
csak ülök a munkahelyemen és mintha nem is itt lennék... teljesen el vagyok képedve... nem hallom ha hozzámszólnak... az előbb azt sem vettem észre hogy csörök a mellettem lévő telefon... mert annyira nem vagyok most képben...
Ezt nem lehet szavakba önteni egyszerűen...
Gabriell tesztet azt gyógyszertárba lehet kapni ugye? veszek akkor egy olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!