Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most halvany pozitiv?

Ez most halvany pozitiv?

Figyelt kérdés

[link]

Facelle teszt , most este csináltam ! azonnal látszott viszont olvastam itt az oldalon hogy mar ez a fajta teszt is hajlamos kiadni szellemcsikot igy el vagyok bizonytalanodva ... Igy kene egy kis megerősítés ! Továbbá azert sem merem elhinni mert a mensim 1-jen jott meg (emlékeim szerint normális volt 4 napos) es az utolsó együtt létünk viszont mensi előtt 2 nappal volt , azóta nem , mivel a párom elutazott 1-jen !

Es csak a jövőheten jön haza !

Tehat ha ez pozi akkor abbol az egyuttletbol foganhatott !

Tüneteim vannak : furán faj a mellem , illetve a hasam is faj mar tobb mint egy hete ... Olyan enyhe mensi szeru fajasok! Es a derekam is húzódik kicsit !

Ezek miatt teszteltem !

Illetve lenne meg egy kérdésem ! Ha terhes vagyok akkor hány hetesnek számítok?vagyis hogy számoljuk ilyenkor ?

Köszönöm mindenkinek a választ es a segítséget !

Első baba lenne es 6! eve varunk ra ... Ezért nem merek mar örülni !

2017. aug. 22. 21:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/151 anonim ***** válasza:
90%
Negatívnak látom sajnálom. De még lehetsz terhes. Az utolsó menszi szerint számolják. Annak az első napjától számolják. De a legpontosabb szerintem a szülés várható időpontjára a 12 hetes ultrahang. Nekem egyik gyerekem sem ciklus közepén fogant mindog volt csúszás így nekem az volt a mérvadó mekkorák voltak 12 hetes ultrangon.
2017. aug. 23. 07:39
 12/151 anonim ***** válasza:
90%

Én látok valamit a teszten. Akár pozinak is indulhat!

Teszteltél ma?

2017. aug. 23. 08:18
 13/151 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Köszönöm mindenkinek a drukkot!

Megcsináltam reggel a másik facelle tesztet.

Hát még ez sem egyértelmű, de talán valamit lehet látni, élőben teljesen jól kivehető....

Éjjel sajnos egy csomoszor 5-6 szor felkeltem pisilni ... így nem tudom mennyire volt koncentrált a vizeletem , de a teszt ilyen lett:

[link]

[link]

[link]

Mi a véleményetek ?

Fogok venni ma este vagy holnap tesztet , de milyet ajánlotok ? Melyik érzékeny ?

Köszönöm a válaszokat

2017. aug. 23. 09:54
 14/151 anonim ***** válasza:
90%

Én a Gabrielt ajánlanám. De szerintem ez pozitív lesz, gratulálok! :)

Az utolsó menstruáció első napjától számolják a terhességet, de ez nem egyenlő az embrió/magzat korával.

Google playen van egy alkalmazás aminek 9 hónap a neve. Ott be lehet állítani az utolsó menstruáció időpontját és az esetleges fogantatás időpontját. Az megmutatja :)

2017. aug. 23. 10:08
 15/151 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez pozitív most már. :) szurkolok nektek!
2017. aug. 23. 10:26
 16/151 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is pozi :) drukkolok nektek nagyon!!!
2017. aug. 23. 10:27
 17/151 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egyértelmű pozitív :)
2017. aug. 23. 10:49
 18/151 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Köszönöm a válaszokat... nem is tudom elmondani mit érzek ... ez annyira hiheteltlennek tűník...

6 éve vártunk már erre, kétszer majdnem tönkre is ment ez miatt a kapcsolatunk ami már 8 éve tart. Már mindketten megbékéltünk azzal , hogy nem lehet természetesen úton gyerekünk. Már az én agyam sem forgott ekörül... elkezdtem másirányba építeni az életemet az életünket... És most itt van ez a teszt... és egyszerre kapok sokkot és döbbenek le... ... HIHETETLEN! Legbelül nagyon boldog vagyok... de egyszerüen nem tudom még ezt az örömet kimutatni , mert hihetetlen számomra.

A párom nem is tudom mit fog reagálni... remélem nem kap szívinfarktust :D:D:D:D ... mert kb ennyire váratlan lesz a dolog.

És bár természetesen nem védekezünk... de ennyi év után már nem is gondoltuk, hogy sikerülhet...

Már éppen megbékéltem azzal , hogy nekem csak kutyusom lesz (vagyis van), gyerekem nem !!!

áááá nem hiszem el egyszerűen..... nem tudom elhinni.

csak ülök a munkahelyemen és mintha nem is itt lennék... teljesen el vagyok képedve... nem hallom ha hozzámszólnak... az előbb azt sem vettem észre hogy csörök a mellettem lévő telefon... mert annyira nem vagyok most képben...

Ezt nem lehet szavakba önteni egyszerűen...

Gabriell tesztet azt gyógyszertárba lehet kapni ugye? veszek akkor egy olyat.

2017. aug. 23. 10:56
 19/151 A kérdező kommentje:
14-es válaszoló, köszönöm szépen , utána nézek ennek az alkalmazásnak... veszek azért még egy gyógyszertári tesztet, gabriellt, és ha azon is van csík akkor letöltöm az alkalmazást és lassan bejelentkezem dokihoz... Mivel PCO -m van és szedek Metformint napi 2*1-et, így a dokim mondta, hogy ha pozi a teszt, menjek, hogy mi hamarabb koznultáljunk a továbbiakról.
2017. aug. 23. 11:06
 20/151 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem pozitív! Sok boldogságot a kis csodátokhoz!
2017. aug. 23. 11:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!