Ez most halvany pozitiv?
Facelle teszt , most este csináltam ! azonnal látszott viszont olvastam itt az oldalon hogy mar ez a fajta teszt is hajlamos kiadni szellemcsikot igy el vagyok bizonytalanodva ... Igy kene egy kis megerősítés ! Továbbá azert sem merem elhinni mert a mensim 1-jen jott meg (emlékeim szerint normális volt 4 napos) es az utolsó együtt létünk viszont mensi előtt 2 nappal volt , azóta nem , mivel a párom elutazott 1-jen !
Es csak a jövőheten jön haza !
Tehat ha ez pozi akkor abbol az egyuttletbol foganhatott !
Tüneteim vannak : furán faj a mellem , illetve a hasam is faj mar tobb mint egy hete ... Olyan enyhe mensi szeru fajasok! Es a derekam is húzódik kicsit !
Ezek miatt teszteltem !
Illetve lenne meg egy kérdésem ! Ha terhes vagyok akkor hány hetesnek számítok?vagyis hogy számoljuk ilyenkor ?
Köszönöm mindenkinek a választ es a segítséget !
Első baba lenne es 6! eve varunk ra ... Ezért nem merek mar örülni !
Mindenképp veszek még egy tesztet és megcsinálom . majd jövök a hírekkel :)
Nem is tudom, hogy mondjam el a páromnak ezt...
annyira váratlanul fogja érni , hogy tényleg attól félek nehogy elájuljon... :D:D:D:D na de majd leültetem előtte :DDDD
Szerintem is pozi :)
Éjjel sokszor pisilésre: gyűjtsd össze a pisit és hűtsd reggelig.
Én a facelle vizeletsugarast ajánlom, az elég érzékeny, nem is drága.
Mindenképp megosztom veletek ... Igérem.
Még mindig nem élem bele magam... de egyszerűen nem tudok nem rá gondolni... hihetetlen számomra ha tényleg sikerült!
bízom benne, hogy a 3. más márkáju teszt is fog mutatni valamit ... mert akkor az már szerintem biztos nem véletlen.
Jelentkezem csajok mindenképp.
:))))
Predictort vettem !
Igen holnap reggel szerintem meg csinálom !
Mivel mas márkájú a teszt igy nem is igazán a csik erőssége a lényeg ...hanem inkább az hogy ott legyen az a csik 😍😍😍
Nagyon kiváncsi vagyok ! Annyira hogy aludni sem tudok ! Es érzem a hasamban ezt a feszülő érzést ... A mellemhez nem tudok hozzáerni annyira faj ! Cicitartoban fekszem ! 😂😂
Párommal beszéltem .... Jaj alig bírom ki hogy ne mondjam neki ... Amikor kérdezi hogy hogy vagyok hogy telik a napom ! 3. Hete van távol ... Elvileg jövőheten jön ... De kérdeztem tőle hog esetleg nem tudna vasárnap jönni mar ??? Kérdezgette hogy miért ?
Mondtam neki hogy lenne egy kis meglepim .... Es szeretnem ha együtt töltenek a vasárnapot mar (hétfőn en dolgozom )
Aztan csak hogy Lassatok mennyire nem gondol a babára ... Megkérdezte hogy mar megint mire fizettem be magunkat ?!?
Júliusban hegyet kellett masznia szegénynek mert en kitaláltam hogy EZt ki kell próbálni ! Es hogy milyen jo buli !
Mondtam neki majd meglátja ... De garantáltan nem fogja megbánni ha haza jön !
Mondta hogy megpróbálja megoldani ...
Meg sem fordul a fejeben a baba !
😆😆😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!