Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most halvany pozitiv?

Ez most halvany pozitiv?

Figyelt kérdés

[link]

Facelle teszt , most este csináltam ! azonnal látszott viszont olvastam itt az oldalon hogy mar ez a fajta teszt is hajlamos kiadni szellemcsikot igy el vagyok bizonytalanodva ... Igy kene egy kis megerősítés ! Továbbá azert sem merem elhinni mert a mensim 1-jen jott meg (emlékeim szerint normális volt 4 napos) es az utolsó együtt létünk viszont mensi előtt 2 nappal volt , azóta nem , mivel a párom elutazott 1-jen !

Es csak a jövőheten jön haza !

Tehat ha ez pozi akkor abbol az egyuttletbol foganhatott !

Tüneteim vannak : furán faj a mellem , illetve a hasam is faj mar tobb mint egy hete ... Olyan enyhe mensi szeru fajasok! Es a derekam is húzódik kicsit !

Ezek miatt teszteltem !

Illetve lenne meg egy kérdésem ! Ha terhes vagyok akkor hány hetesnek számítok?vagyis hogy számoljuk ilyenkor ?

Köszönöm mindenkinek a választ es a segítséget !

Első baba lenne es 6! eve varunk ra ... Ezért nem merek mar örülni !

2017. aug. 22. 21:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/151 anonim ***** válasza:
Szia! Ez szerintem pozitív lesz! :) Vegyél Clear Blue-t vagy Predictor Earlyt, annak már szépen kell mutatnia. Drukkolok! :)
2017. aug. 23. 11:52
 22/151 A kérdező kommentje:

Mindenképp veszek még egy tesztet és megcsinálom . majd jövök a hírekkel :)

Nem is tudom, hogy mondjam el a páromnak ezt...

annyira váratlanul fogja érni , hogy tényleg attól félek nehogy elájuljon... :D:D:D:D na de majd leültetem előtte :DDDD

2017. aug. 23. 12:15
 23/151 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Mindenképp írd majd meg az eredményt, várom! :)
2017. aug. 23. 12:49
 24/151 anonim ***** válasza:

Szerintem is pozi :)

Éjjel sokszor pisilésre: gyűjtsd össze a pisit és hűtsd reggelig.

Én a facelle vizeletsugarast ajánlom, az elég érzékeny, nem is drága.

2017. aug. 23. 13:34
 25/151 anonim ***** válasza:
nagyon kíváncsi vagyok,de én is pozitívnak látom.Én teljesen átérzem amit írsz,nekünk 7 éve nem jön.Csoda jó érzés lehet. :)
2017. aug. 23. 16:03
 26/151 A kérdező kommentje:

Mindenképp megosztom veletek ... Igérem.

Még mindig nem élem bele magam... de egyszerűen nem tudok nem rá gondolni... hihetetlen számomra ha tényleg sikerült!

bízom benne, hogy a 3. más márkáju teszt is fog mutatni valamit ... mert akkor az már szerintem biztos nem véletlen.

Jelentkezem csajok mindenképp.

:))))

2017. aug. 23. 17:21
 27/151 anonim ***** válasza:
Holnap csinálod a tesztet?
2017. aug. 23. 17:57
 28/151 anonim ***** válasza:
én is latom, gratulalok!!! :))) predictor earlyt vegyél, mert az 10as erzekenysegu, az mar erosen fogja mutatni. Írd meg azt is h a férjed hogy fogadta!! Szerintem ki fog ugrani a bőréből örömében!!! :)))
2017. aug. 23. 21:09
 29/151 A kérdező kommentje:

Predictort vettem !

Igen holnap reggel szerintem meg csinálom !

Mivel mas márkájú a teszt igy nem is igazán a csik erőssége a lényeg ...hanem inkább az hogy ott legyen az a csik 😍😍😍

Nagyon kiváncsi vagyok ! Annyira hogy aludni sem tudok ! Es érzem a hasamban ezt a feszülő érzést ... A mellemhez nem tudok hozzáerni annyira faj ! Cicitartoban fekszem ! 😂😂

Párommal beszéltem .... Jaj alig bírom ki hogy ne mondjam neki ... Amikor kérdezi hogy hogy vagyok hogy telik a napom ! 3. Hete van távol ... Elvileg jövőheten jön ... De kérdeztem tőle hog esetleg nem tudna vasárnap jönni mar ??? Kérdezgette hogy miért ?

Mondtam neki hogy lenne egy kis meglepim .... Es szeretnem ha együtt töltenek a vasárnapot mar (hétfőn en dolgozom )

Aztan csak hogy Lassatok mennyire nem gondol a babára ... Megkérdezte hogy mar megint mire fizettem be magunkat ?!?

Júliusban hegyet kellett masznia szegénynek mert en kitaláltam hogy EZt ki kell próbálni ! Es hogy milyen jo buli !

Mondtam neki majd meglátja ... De garantáltan nem fogja megbánni ha haza jön !

Mondta hogy megpróbálja megoldani ...

Meg sem fordul a fejeben a baba !

😆😆😆😆😆

2017. aug. 23. 23:56
 30/151 anonim ***** válasza:
Remélem a mai teszted is pozi!! :)) drukkolok nagyon!
2017. aug. 24. 08:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!