Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most halvany pozitiv?

Ez most halvany pozitiv?

Figyelt kérdés

[link]

Facelle teszt , most este csináltam ! azonnal látszott viszont olvastam itt az oldalon hogy mar ez a fajta teszt is hajlamos kiadni szellemcsikot igy el vagyok bizonytalanodva ... Igy kene egy kis megerősítés ! Továbbá azert sem merem elhinni mert a mensim 1-jen jott meg (emlékeim szerint normális volt 4 napos) es az utolsó együtt létünk viszont mensi előtt 2 nappal volt , azóta nem , mivel a párom elutazott 1-jen !

Es csak a jövőheten jön haza !

Tehat ha ez pozi akkor abbol az egyuttletbol foganhatott !

Tüneteim vannak : furán faj a mellem , illetve a hasam is faj mar tobb mint egy hete ... Olyan enyhe mensi szeru fajasok! Es a derekam is húzódik kicsit !

Ezek miatt teszteltem !

Illetve lenne meg egy kérdésem ! Ha terhes vagyok akkor hány hetesnek számítok?vagyis hogy számoljuk ilyenkor ?

Köszönöm mindenkinek a választ es a segítséget !

Első baba lenne es 6! eve varunk ra ... Ezért nem merek mar örülni !

2017. aug. 22. 21:29
 141/151 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Annyira jó ilyen történeteket olvasni. :) Boldog babavárást! Jó helyre fog születni. :)
2017. szept. 8. 11:46
 142/151 anonim ***** válasza:
Mizujs veled? Hogy vagy?;)
2017. szept. 14. 23:09
 143/151 anonim ***** válasza:
hogy vagytok kedves Kérdező? minden rendben?
2017. szept. 19. 18:42
 144/151 anonim ***** válasza:
Remélem rendben vagytok!
2017. szept. 19. 18:49
 145/151 anonim ***** válasza:
Szia! Mizujs veletek??
2017. okt. 3. 14:13
 146/151 anonim ***** válasza:
Kérdező, remélem minden rendben!!! Sokan várjuk itt, hogy írj miújság!!
2017. okt. 4. 09:00
 147/151 anonim ***** válasza:
90%
Valahogy ha jól számololom most kellene a 12 hetes genetikai uh-ra. Remélem minden rendben van veletek.
2017. okt. 4. 09:21
 148/151 anonim ***** válasza:
63%
Ezt mar nem tudjuk meg...
2017. okt. 21. 07:30
 149/151 anonim ***** válasza:
Szerintem sem. De kíváncsi lettem volna a folytatásra.
2017. okt. 21. 12:59
 150/151 anonim ***** válasza:
18%

Milyen folytatasra? Nyilvan fejlodik, minden rendben, minek tudositana valaki 9 honapon at a terhessegerol? Most komolyan. En is gratulaltam neki az elejen es ennyi, nem kovetem egy full idegen ember terhesseget mint valami szappanoperat, azert nyitottam meg most ismet a kerdest igy 2 honap utan mert nem emlekeztem hogy ez melyik vokt a sok hasonlo kozul.

Gyerekek, millio no esik teherbe nap mint nap, ne essetek ketsegbe ha az egyik nem ir tovabbra is minden egyes mozdulatarol es a parja minden egyes szavarol. Ketszer szultem, tudom hogy csoda, de azert a normalis ember nem itt eli meg a terhessege minden masodpercet mint valami megszallott sorozatsztar.

2017. okt. 23. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!