Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március közepére?

Ki nem várja március közepére?

Figyelt kérdés

Én 16.-ára nem várom. 3 próbálkozós hónap.

Ki hol tart? Izguljunk együtt. :)

2017. márc. 3. 11:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:

Szia!

Persze mindenképpen írok! :)

Figyelj, minden nő más és más!

Szóval azért mert neked negatív nemvárt elött az még nem jelenti azt hogy nem lesz pár nap múlva pozitív! :)

Amíg nincs vérzés, adig lehet reménykedni! Tudom uncsi már hogy mindig ezt írom, de nagyon sok helyen olvastam hogy nemvárt után lett csak pozi a teszt. van olyan hogy a szervezet nehezebben választja ki a HCG-t, vagy a baba később kezdi el termelni, vagy lassabban. Van akinél 10 nap után kezd beágyazódni, soha nem tudhatod hogy mi történik odabent!

Nekem ma van a nem várt napja, és fájdogál a derekam, meg mensis görcseim vannak. tudom hogy ez normális, de azért mégis kicsit aggódom. (ez is természetes) De úgy vagyok vele hogy amíg nincs barnázás esetleg vérzés addig nyugi van. Azért csináltam tesztet kettőt is. első pisiből és 3.pisiből is. Csak a saját megnyugtatásomra. :)

Drukk!!

Lili

2017. márc. 23. 12:54
 72/78 anonim ***** válasza:
Szia csak par percem van szval csak helyzetjelentek , el se tudtam mit irtal Lili remelem rendben vagytok ( nekem fel oraja megjott vagy mi..15dpo) puszi.:)
2017. márc. 24. 21:14
 73/78 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Már többször írtam ide, de nem is tudom hányadikként. Mindegy, nem is az a lényeg, hanem csak meg szerettem volna köszönni azoknak, akik gratuláltak nekem is. És persze szívesen elmondom azt is, hogy az orvosom megerősítette, hogy lesz babónk :)
2017. márc. 25. 15:12
 74/78 anonim ***** válasza:

L!

Köszönöm az érdeklődést, rendben vagyunk, Babóval nagyon remélem minden rendben.Elég hullámzóak a tüneteim, és néha néha kicsit elönt az aggodalom, de bízom a kis Pöttyömben hogy szépen fejlődik odabent :) Én mindent megteszek azért hogy Ő jól érezze magát. :)

4.-én megyek dokihoz! Nagyon nehéz kivárni.

Elviekben ma vagyok 5+1 :)

Ha neked megjött, akkor nagyon sajnálom.:( De ne add fel! Hidd el, eljön az idő amikor hozzád is megérkezik a várva várt Baba. Lehet pont akkor, amikor a legkevésbésem számítasz rá. :) Én nagyon drukkolok!

Kedves utolsó!

Gratulálok neked. Vigyázz magatokra nagyon! :) Boldog és problémamentes babavárást kívánok! :)

Lili

2017. márc. 25. 15:25
 75/78 anonim ***** válasza:

Lili ez igy normalis . Minden rendben lesz, innentol még sokaig aggodni fogsz. Kb amíg élsz.:)

Koszi, en most elegedtem. Tok jol erzem magam. Elfoglal mindig vmi. Kert , sutes -fozes , szepsegapolas vmi mindig leköt!:)

2017. márc. 26. 14:28
 76/78 anonim ***** válasza:
az aprilisi kerdest valaki belinkeli ? koszi
2017. ápr. 9. 16:14
 77/78 A kérdező kommentje:
Engem is érdekelne az áprilisi kérdés. Nem találtam, szerintem még senki se tette fel.
2017. ápr. 9. 16:26
 78/78 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 9. 18:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!