Ki nem várja március közepére?
Én 16.-ára nem várom. 3 próbálkozós hónap.
Ki hol tart? Izguljunk együtt. :)
#31. vagyok azóta is pozi :) :)
#32. nem, nincs kint kérdésem, összetévesztesz valakivel
"En 10-ere nem varom. :) Masodik probalkozos honap (bar az elsonel nem voltunk tulsagosan aktivak), elso baba lenne. 30/N"
"Ma ereztem egy szurast a hasamban. Olyat, mint ovunal szoktam idonkent, de ebben a honapban nem vettem eszre felidonel. Lehet ilyen tunete a beagyazodasnak, vagy ez a mensi lesz? Esetleg mas? 10-ere nem varom. Elvileg ma van a 6 dpo. (de nem neztem ovu teszttel hogy valoban akkor volt-e, amikor a kalkulator szerint)"
"Most lattam atlatszo nyakot... :O Pedig mar csak 6 nap lenne a nem vartig. Lehet hogy most van ovum??? Ezek szerint ezert nem ereztem semmit felidoben. Na akkor ma belehuzunk....meg ilyet! :D"
"Tegnapra nem vártam, eddig nem is jött. :) Holnap tesztelek. De nagyon fáj a fejem, és nem merek bevenni semmit, amíg ki nem derül az eredmény."
"Ma mensis gorcseim vannak, de meg mindig nem jott meg. Mondjuk fura, mert elotte sosem szokott lenni, csak amikor mar megjott. Erdemes lennem holnap is tesztelnem, ha reggelig nem jon meg? A mai (ket nap kesesnel) full negativ."
"Az elmult 2 evben (amiota nem szedek tabit) egyszer kesett csak, akkor 28 napra jott meg. Amugy mindig pontosan 24 napra. Clearblue-val teszteltem, ami mar a 10. naptol ki kellene hogy mutassa. De abban bizom, hogy esetleg az a baj, hogy rovid a ciklusom."
Osszesitettem az eddigi hozzaszolasaimat, hogy konnyebb legyen kovetni. Nos meg mindig semmi - 3 napja kesik, ma viszont a szokasos mensi alatti (!?) hasmenes tort ram. A teszt ma is negativ lett.
Veled mi ujsag kerdezo? Van mar vmi gyanus jel? Nem probaltal meg tesztelni 10-essel?
Sziasztok!
Gratulálok a Pozit tesztelőnek :)
Én vezetem a hőgörbém, bár 3 műszak mellett elég nehéz, és érdekes is, :) De azért elég jól látszanak a dolgok.
Az már biztos hogy aznap amikor durva petefészek és derékfájásom volt, aznap hajnalban volt ovum. :) Viszont így hosszabb lesz a ciklusom!Kb 32-33 napos, majd kiderül :) Ma vagyok elméletileg az 5.Dpo-n. Tünetem nincs semmi, igazából nem is lehet,Néha van csak 1-2 apróbb mensis görcs. A hőm most fent van 37,1. kíváncsi leszek a holnapira. :) Tegnap volt egy durva esés, de nem igazán vettem figyelembe, mert az ébredési időm eltért pár órával, szóval szerintem ekkora ingás így még belefér.
Amúgy nem igazán figyelgetem magam (leszámítva a hőmérőzést). Próbálok inkább a munkára és a napi teendőkre koncentrálni :)Nehéz, de én igyekszem! :)
Amúgy úgy vagyok vele hogy ha most nem sikerül akkor majd a következő hónapban. Ez a 3. hónapunk szóval még nem leszek elkeseredve! :)
Üdv és Drukk Mindenkinek!
Hozzon a tavasz pozi teszteket!:)
Lili
Remélem közölünk sokan tesztelnek majd pozit. :)
Ha nekem nem jönne össsze akkor hátha nektek, annak is nagyon örülök, még igaz nem tapasztaltam sajnos ilyen örömet, de gondolom milyen csodás érzés a sok csalódás után. :)
Ma is még 37.0 hőt mértem, legutóbb ilyenkor 28. napon már kezdett csökkeni. Egész délelött fáradt voltam annak elenére, hogy kipihentem magam. Nagyon gyengének éreztem magam, mint amikor infulenzás vagyok. Has fájás is még mindig volt. Vagy beteg leszek vagy más.
Most estére viszont már volt folyásom és melleim is jobban feszülnek, úgy mint menszi elött. A délelötti gyengeség is elmúlt.
Kíváncsi leszek a következő napokra is.
Facelle 25ös teszt van itthon délelött nagyon csábított, de kibírtam, kiszeretném várni mindenképp.
Sziasztok! Sajnos megint nekünk se jött össze.. :( :(
Annyira hihetetlen, hogy fiatalok, egészségesek vagyunk, fogamzásgátlót se szedtem soha és mindent megteszünk érte, de még se sikerül. :/
Többieknek sok sikert, hátha ti nagyobb sikerrel jártok!
Lelki okokra gondolsz?
Nem vagyok rágörcsölve a dologra, vagy sikerül vagy nem, még így az elején úgy voltam vele, hogy tuti fog sikerülni, mert miért ne. Ezért volt nagy csalódás. De következő hónapokba már nem fogom bele élni magam. Ha jönni akar a baba, jönni fog úgy is, előbb utóbb biztosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!