Ki nem várja március közepére?
Én 16.-ára nem várom. 3 próbálkozós hónap.
Ki hol tart? Izguljunk együtt. :)
utolsó én szívesen csatlakoznék a csoporthoz de nem találom :/ nem tudod belinkelni ide? köszi :)
9 es vagyok ma lett pozitív az ovutesztem,erősebb a 2.csík mint a kontroll. tegnap délelött együtt voltunk meg ma ete együtt leszünk jó lenne összejönne végre :) ki hogyáll éppen?
21-es Válaszoló!
Én nem használok ovutesztet, csak a mikroszkópot nézegetem, de az nekem olyan bizonytalan! :S
Meg figyelem a nyákom.
Én érzem a peteérést. 3-4 nappal az ovu elött elkezd napról napra jobban feszülni a petefészkem,(megjegyzem hogy eddig csak a jobb oldalon éreztem ilyen jellegű feszülést) aztán egyszercsak elmúlik. Elöző ciklusban nem éreztem semmit, szóval szerintem akkor nem is volt peteérésem. Most viszont megint érzem. a 14.-ik ciklusnaptól. Nos biztos hülyeség, de azóta csak úgy kíváncsiságból mérem a hőmet, és tegnap amikor a feszülés a legintenzívebb volt,leesett a hőm, ma reggelre pedig felment 3 tizedet. A feszülést még érzem egy picit, de a hőm alapján elképzelhető hogy tegnap éjjel ovuláltam, ami bingó, mert este voltunk együtt. :) A mérést most folytatom hogy lássam valóban történt e ovu. Ezek alapján ha 14 napot számolok az ovutól akkor 21.-én kéne nem megjönnie. Kíváncsian várom. :)
Az őszintét megvallva eddig erősen tiltakoztam a hőmérőzés és egyéb praktikák ellen, de most rájöttem hogy ez nem is olyan rossz dolog. :)
Drukkolok Mindenkinek! :)
Lili
Sziasztok Lányok! :)
Valakinél valami fejlemény??? :)
Én túl vagyok az ovun. Eléggé megéreztem! :)
Tettünk is bőven a sikerért :D szóval már csak várni kell. :) Elméletileg 20.-a körül nem várom :)
Lili
nekem tegnap előtt volt pozi az ovu tesztem tegnap negatív.tegnap előtt együtt voltunk meg azelötti nap is,tegnap már nem tudtunk,de én nem éreztem az ovut pedig mindig megérzem :/ lehet hogy kimaradt :/
Manóka
Sziasztok,
Én majd csak április elejére nem várom, munka váltás miatt volt egy kis szünet a baba projektel de most újra kezdjük. Azt a face csoportot én sem találom pedig csatlakoznék :-)
na,volt ovum felment a hőm 4-5tizedet :) 3 dpon vagyok jön a várakozás...
Manóka
Aki a facebook baba várós csoportba beszeretne lépni, az írjon nyugodtan itt egy üzenetet és megpróbáljuk elküldeni, mert itt sajnos törölték.
Szép napot és drukkolok mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!