Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március közepére?

Ki nem várja március közepére?

Figyelt kérdés

Én 16.-ára nem várom. 3 próbálkozós hónap.

Ki hol tart? Izguljunk együtt. :)

2017. márc. 3. 11:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:

utolsó én szívesen csatlakoznék a csoporthoz de nem találom :/ nem tudod belinkelni ide? köszi :)

9 es vagyok ma lett pozitív az ovutesztem,erősebb a 2.csík mint a kontroll. tegnap délelött együtt voltunk meg ma ete együtt leszünk jó lenne összejönne végre :) ki hogyáll éppen?

2017. márc. 7. 09:28
 22/78 anonim ***** válasza:
Örülök neki!!Megpróbálom a linket. :)
2017. márc. 7. 09:37
 23/78 anonim ***** válasza:

21-es Válaszoló!

Én nem használok ovutesztet, csak a mikroszkópot nézegetem, de az nekem olyan bizonytalan! :S

Meg figyelem a nyákom.

Én érzem a peteérést. 3-4 nappal az ovu elött elkezd napról napra jobban feszülni a petefészkem,(megjegyzem hogy eddig csak a jobb oldalon éreztem ilyen jellegű feszülést) aztán egyszercsak elmúlik. Elöző ciklusban nem éreztem semmit, szóval szerintem akkor nem is volt peteérésem. Most viszont megint érzem. a 14.-ik ciklusnaptól. Nos biztos hülyeség, de azóta csak úgy kíváncsiságból mérem a hőmet, és tegnap amikor a feszülés a legintenzívebb volt,leesett a hőm, ma reggelre pedig felment 3 tizedet. A feszülést még érzem egy picit, de a hőm alapján elképzelhető hogy tegnap éjjel ovuláltam, ami bingó, mert este voltunk együtt. :) A mérést most folytatom hogy lássam valóban történt e ovu. Ezek alapján ha 14 napot számolok az ovutól akkor 21.-én kéne nem megjönnie. Kíváncsian várom. :)

Az őszintét megvallva eddig erősen tiltakoztam a hőmérőzés és egyéb praktikák ellen, de most rájöttem hogy ez nem is olyan rossz dolog. :)

Drukkolok Mindenkinek! :)

Lili

2017. márc. 7. 13:00
 24/78 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok! :)

Valakinél valami fejlemény??? :)

Én túl vagyok az ovun. Eléggé megéreztem! :)

Tettünk is bőven a sikerért :D szóval már csak várni kell. :) Elméletileg 20.-a körül nem várom :)

Lili

2017. márc. 8. 20:12
 25/78 anonim ***** válasza:
En ma ereztem a tuszorepedest, durva volt. De szolt a doki h elofordul. :) irtam mar de nemtudom hanyadik voltam. Hetfon szep tuszot mert a doki. Ma kb 22mes de sztm megrepedt 2 oran keresztul ulni se tudtam se allni. Ugy feszult a mehem es az alhasam.:) február 23.-ra nem várom, nagyon nem!!! Holnaptol kezdem duphastont ez a 16.ciklusnapom
2017. márc. 8. 20:18
 26/78 anonim ***** válasza:

nekem tegnap előtt volt pozi az ovu tesztem tegnap negatív.tegnap előtt együtt voltunk meg azelötti nap is,tegnap már nem tudtunk,de én nem éreztem az ovut pedig mindig megérzem :/ lehet hogy kimaradt :/

Manóka

2017. márc. 9. 07:13
 27/78 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Én majd csak április elejére nem várom, munka váltás miatt volt egy kis szünet a baba projektel de most újra kezdjük. Azt a face csoportot én sem találom pedig csatlakoznék :-)

2017. márc. 9. 19:37
 28/78 anonim ***** válasza:

na,volt ovum felment a hőm 4-5tizedet :) 3 dpon vagyok jön a várakozás...

Manóka

2017. márc. 10. 07:01
 29/78 A kérdező kommentje:

Aki a facebook baba várós csoportba beszeretne lépni, az írjon nyugodtan itt egy üzenetet és megpróbáljuk elküldeni, mert itt sajnos törölték.

Szép napot és drukkolok mindenkinek! :)

2017. márc. 10. 08:50
 30/78 anonim ***** válasza:
én 8 nap mulva tesztelek.:) 11 nap múlva nem várom.:) Lilu
2017. márc. 10. 08:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!