Ki nem várja március közepére?
Én 16.-ára nem várom. 3 próbálkozós hónap.
Ki hol tart? Izguljunk együtt. :)
Én igazából 28-ra nem vártam, és még nem jött meg, nekünk ez a második hónap. Én csináltam már két tesztet is, de negatívak lettek (még)
Én nagyon félek, hogy meg fog jönni :(
Ti használtok valamilyen praktikát, ovu teszt, hőmérő, számolgatás, valami? Mi semmit, egyelőre a természetre bízzuk a dolgot.
En 10-ere nem varom. :) Masodik probalkozos honap (bar az elsonel nem voltunk tulsagosan aktivak), elso baba lenne. 30/N
Nalatok, kerdezo?
#1. Szorítok nagyon, hogy baba legyen! :)
Nem foglalkozom a hőmérőzéssel, ovu teszttel. Ha most sem sikerülne akkor talán ovu tesztet fogok venni, mert pontosan nem tudom belőni, hogy még is melyik nap van pém, mert nyákom nincs, csak pici hasfájás, ami 3-4 napos volt. De 2 naponta együtt vagyunk, szóval biztosan nem maradunk le. Múlthónapba középidőbe mindennapos volt, de az nem jött be. Ciklusom meg 29-32 nap között szokott lenni.
Nekünk is első baba.
24/N
Sok sikert mindenkinek! ☺
Próbálok nem sokat agyalni rajta. Van idő még bőven...
Majd írjátok meg ha teszteltek, esetleg ha tünetet észleltek.
Első vagyok.
Nalunk első baba lesz, nagyon várjuk!
Én cicifájdalmat és hangulatingadozást érzek csak. Még el is sírtam magam valamelyik nap egy butaságon, pedig én sose sírok.
Amigy én se használok semmit, mi is 2 naponta vagyunk együtt, ezzel nem lehet mellélőni :) a kis fickók mire bent feladnák a harcot, már jön a felmentősereg ;)
Szorítok nektek :)
27N
Elöző menszim elött, volt egy csomó tünetem, hőhullám, bő folyás, fáradékonyság, karikás szem, puffadás. Kezdtem örülni. De ezek sajnos mind a menszit jelezték. Mióta babat tervezünk azóta figyeltem fel rá, elötte nem is foglalkoztam vele, mert fel se tünt. Szóval most majd nem élem úgy bele magam.
Femibion 1et kezdtem el szedni, párom Actival Extrat + 500 mg C vitamint, kicsit feltúrbozzuk a dolgokat. De ha jönni akar a baba ezek nélkül is jönne szerintem, de ártani sose árt a vitamin. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!