Ki nem várja március közepére?
Én 16.-ára nem várom. 3 próbálkozós hónap.
Ki hol tart? Izguljunk együtt. :)
2-es vagyok.
Ma ereztem egy szurast a hasamban. Olyat, mint ovunal szoktam idonkent, de ebben a honapban nem vettem eszre felidonel. Lehet ilyen tunete a beagyazodasnak, vagy ez a mensi lesz? Esetleg mas? 10-ere nem varom. Elvileg ma van a 6 dpo. (de nem neztem ovu teszttel hogy valoban akkor volt-e, amikor a kalkulator szerint)
Oo sajnálom, akiknek nem jött össze, nem kell elkeseredni majd következőleg, csak pozitívan. :)
#12. Has szúrás lehet beágyazódás jele. 6 dpon még picit korai, de előfordulhat, hamarabb is lehetett ovud. Hátha. ;)
Sziasztok Lányok! :)
Én is csatlakozom. :)
Az én kérdésemet kitörölték, így ha már van ez a kérdés, akkor nem indítok másikat :)
3. próbálkozós hónap, első baba.
Clavellát és Femibion Baby Plannung-ot szedek egyenlőre.
Elméletileg most kéne peteérésem legyen, van is némi tojcsis nyákom, és pár napig fájt a jobb petefészkem, de ez megszünt. Apával 2 naponta akciózunk, szóval ha volt már peteérésem akkor nem maradtunk le róla. (Legalábbis remélem :D) Azt nem tudom hogy pontosan mikor kell megjönnie, mert decemberbe hagytam abba a fogamzásgátlót, és előszőr 29-napra jött meg, másodjára pedig 34-napra, szóval így nem tudok semmit alapul venni. :)Egyenlőre megfigyelő vagyok. Kíváncsi leszek hogyan alakul a Clavella mellett a ciklusom :)
Drukkolok mindenkinek! :)
Lili
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!