Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március közepére?

Ki nem várja március közepére?

Figyelt kérdés

Én 16.-ára nem várom. 3 próbálkozós hónap.

Ki hol tart? Izguljunk együtt. :)

2017. márc. 3. 11:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
Nekem a vízmegkötés a jele sokszor, általában álmomban jön meg, nem is görcsölök. Sajnos most nekünk sem jött össze.
2017. márc. 4. 11:12
 12/78 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Ma ereztem egy szurast a hasamban. Olyat, mint ovunal szoktam idonkent, de ebben a honapban nem vettem eszre felidonel. Lehet ilyen tunete a beagyazodasnak, vagy ez a mensi lesz? Esetleg mas? 10-ere nem varom. Elvileg ma van a 6 dpo. (de nem neztem ovu teszttel hogy valoban akkor volt-e, amikor a kalkulator szerint)

2017. márc. 4. 14:33
 13/78 anonim ***** válasza:
Nekünk a 2. próbálkozós hónap. 8.-ára nem várom. Hát, reménykedünk :)
2017. márc. 4. 15:01
 14/78 anonim ***** válasza:
Első vagyok, sajna megjött, 4 nap késéssel :( Nekem sajnos nagy ritkán csinál ilyen, hogy egyszer rendes időre jön meg, egyszer meg csúszik, szóval szerintem következő hónaptól megpróbáljuk az ovu tesztet, meg bejelentkezek egy laborvizsgálatra, hogy megnézzük, hormonilag minden rendben van-e... Tudom, hogy a harmadik hónapban még nem kellene aggódni, de ha egy évig nem jön össze, és utána derül ki, hogy valami apróság miatt, amin egyszerűen lehetett volna segíteni, bele is bolondulnék... Nektek további sok szerencsét :)
2017. márc. 4. 15:15
 15/78 A kérdező kommentje:

Oo sajnálom, akiknek nem jött össze, nem kell elkeseredni majd következőleg, csak pozitívan. :)

#12. Has szúrás lehet beágyazódás jele. 6 dpon még picit korai, de előfordulhat, hamarabb is lehetett ovud. Hátha. ;)

2017. márc. 4. 17:17
 16/78 anonim ***** válasza:
12# vagyok. Most lattam atlatszo nyakot... :O Pedig mar csak 6 nap lenne a nem vartig. Lehet hogy most van ovum??? Ezek szerint ezert nem ereztem semmit felidoben. Na akkor ma belehuzunk....meg ilyet! :D
2017. márc. 4. 19:41
 17/78 A kérdező kommentje:
Hajrá! Lehetséges, de akkor később is lesz menszid, ha lenne, de ne legyen. :)
2017. márc. 4. 20:02
 18/78 anonim ***** válasza:
szia én március 24 re nem várom. tudom nem március közepe.. de talán beleférek. amugy márc 21 -re nem várnám de multkor késett igy a doki azt mondta adjak hozzá 3 napot.:( most várom a peteérésem. 14.napon vagyok és megyek ma orvoshoz ultrahangra
2017. márc. 6. 09:23
 19/78 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok! :)

Én is csatlakozom. :)

Az én kérdésemet kitörölték, így ha már van ez a kérdés, akkor nem indítok másikat :)

3. próbálkozós hónap, első baba.

Clavellát és Femibion Baby Plannung-ot szedek egyenlőre.

Elméletileg most kéne peteérésem legyen, van is némi tojcsis nyákom, és pár napig fájt a jobb petefészkem, de ez megszünt. Apával 2 naponta akciózunk, szóval ha volt már peteérésem akkor nem maradtunk le róla. (Legalábbis remélem :D) Azt nem tudom hogy pontosan mikor kell megjönnie, mert decemberbe hagytam abba a fogamzásgátlót, és előszőr 29-napra jött meg, másodjára pedig 34-napra, szóval így nem tudok semmit alapul venni. :)Egyenlőre megfigyelő vagyok. Kíváncsi leszek hogyan alakul a Clavella mellett a ciklusom :)

Drukkolok mindenkinek! :)

Lili

2017. márc. 6. 13:24
 20/78 anonim ***** válasza:
62%
Sziasztok!Én 12.-re nem várom,ez a 3.próbálkozos hónapunk.A facebookon létre hoztam egy csoportot,Akik babát szeretnének névvel.Ott megbeszélhetjük a tapasztalatokat,együtt izgulhatunk és együtt örülhetünk esetleg egy pozitív tesztnek.Mindenkit sok szeretettel várok! :))
2017. márc. 7. 08:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!