Ki nem várja március közepére?
Én 16.-ára nem várom. 3 próbálkozós hónap.
Ki hol tart? Izguljunk együtt. :)
#31. Teszteltél e azóta, ha igen az is pozitív lett? :)
#33. Nagyon nagyon szorítok, hogy pozitívat teszteljél te is. :)
És érzel valamit vagy tünetet vettél észre magadon?
Én tegnap óta fogfájással küszködök, ma ügyeleten nem csináltak vele semmit, írtak fel erős fájdalomcsillapítót, hétfőig ki kell bírnom, de muszáj volt bevennem, mert kegyetlenül fájt és szenvedtem.
Még van 5 napom a nem vártig. Eddig a szokásos menszi előtti tünetek még nem jelentkeztek. Cicijeim is kevésbé érzékenyek, mint szoktak, plusz ma reggel úgy keltem, hogy olyan érzésem volt, hogy megakar jönni, pedig még tuti nem fog és pisiltem 10 percenként.
Ti hogy vagytok??
Utolsó: Első baba? Sok sikert neked is! Írd meg majd, te is ha tesztelsz.
Én úgy, mint tegnap ma is enyhe görcsölgetésre keltem, de az is lehet csak felfázás.
Kíváncsiságból ma megmértem a hőmet, amúgy nem szoktam mérni, múlthónapba is csak menszi előtti napokba mértem. Most is 37.0, ami egész jó, hogy nem ment le még.
Szokatlan, hogy most enyhébben érzékenyek a melleim meg nem duzzadtak meg és haspuffadás sincs, fehér folyásom is alig alig, amiket menszi előtt tapasztalni szoktam.
Na de ezek még nem jelentenek semmit, nem szabad ezekre adni, mert csak elbizonytalanítanak, csak a teszt fogja bizonyítani. :)
Szokott késni? Milyen érzékenységűvel teszteltél?
Csinálhatsz még holnap is, hátha. De szerintem már kimutatná. De arra is volt már példa, hogy később lett pozi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!