Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március közepére?

Ki nem várja március közepére?

Figyelt kérdés

Én 16.-ára nem várom. 3 próbálkozós hónap.

Ki hol tart? Izguljunk együtt. :)

2017. márc. 3. 11:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
8.-ára nem vártam és nem is jött meg :D Van egy tesztem, eddig 1-szer teszteltem, az pozi lett, de reménykedek hogy ma amit tesztelek, az csak megerősíti :D
2017. márc. 10. 10:40
 32/78 anonim ***** válasza:
utolsó neked van kint kérdésed:D..
2017. márc. 10. 10:41
 33/78 anonim ***** válasza:
#2 vagyok. Tegnapra nem vártam, eddig nem is jött. :) Holnap tesztelek. De nagyon fáj a fejem, és nem merek bevenni semmit, amíg ki nem derül az eredmény.
2017. márc. 11. 14:08
 34/78 A kérdező kommentje:

#31. Teszteltél e azóta, ha igen az is pozitív lett? :)

#33. Nagyon nagyon szorítok, hogy pozitívat teszteljél te is. :)

És érzel valamit vagy tünetet vettél észre magadon?

Én tegnap óta fogfájással küszködök, ma ügyeleten nem csináltak vele semmit, írtak fel erős fájdalomcsillapítót, hétfőig ki kell bírnom, de muszáj volt bevennem, mert kegyetlenül fájt és szenvedtem.

Még van 5 napom a nem vártig. Eddig a szokásos menszi előtti tünetek még nem jelentkeztek. Cicijeim is kevésbé érzékenyek, mint szoktak, plusz ma reggel úgy keltem, hogy olyan érzésem volt, hogy megakar jönni, pedig még tuti nem fog és pisiltem 10 percenként.

Ti hogy vagytok??

2017. márc. 11. 17:18
 35/78 anonim ***** válasza:
Szia! L vagyok, ne aggódj. A pms tu et lehet babás tunet. Ilyenkor nehez megjósolni.:) en csak a 3.dpon vagyok es turelmetlen... :( ugy erzem csak az ido megy de baba sose lesz mar
2017. márc. 11. 17:22
 36/78 anonim ***** válasza:
Én is 16-ra nem várom. Nekem picit görcsölget a hasam és néhány napja szurkál. Eddig szurkálás nem volt, görcsölgetés is csak a nem várt első napján. A mellem iszonyúan fáj és rengeteget eszem, de ez utóbbi kettő menzi előtt eddig is volt. Van még egy-két egyéb tünetem, de lehet csak PMS és eddig nem figyeltem fel rájuk, mert ez az első próbálkozós hónap. Te hogy vagy ma?
2017. márc. 11. 21:29
 37/78 A kérdező kommentje:

Utolsó: Első baba? Sok sikert neked is! Írd meg majd, te is ha tesztelsz.

Én úgy, mint tegnap ma is enyhe görcsölgetésre keltem, de az is lehet csak felfázás.

Kíváncsiságból ma megmértem a hőmet, amúgy nem szoktam mérni, múlthónapba is csak menszi előtti napokba mértem. Most is 37.0, ami egész jó, hogy nem ment le még.

Szokatlan, hogy most enyhébben érzékenyek a melleim meg nem duzzadtak meg és haspuffadás sincs, fehér folyásom is alig alig, amiket menszi előtt tapasztalni szoktam.

Na de ezek még nem jelentenek semmit, nem szabad ezekre adni, mert csak elbizonytalanítanak, csak a teszt fogja bizonyítani. :)

2017. márc. 12. 15:03
 38/78 anonim ***** válasza:
#33 vagyok. Ma mensis gorcseim vannak, de meg mindig nem jott meg. Mondjuk fura, mert elotte sosem szokott lenni, csak amikor mar megjott. Erdemes lennem holnap is tesztelnem, ha reggelig nem jon meg? A mai (ket nap kesesnel) full negativ.
2017. márc. 12. 18:32
 39/78 A kérdező kommentje:

Szokott késni? Milyen érzékenységűvel teszteltél?

Csinálhatsz még holnap is, hátha. De szerintem már kimutatná. De arra is volt már példa, hogy később lett pozi.

2017. márc. 12. 18:44
 40/78 anonim ***** válasza:
Az elmult 2 evben (amiota nem szedek tabit) egyszer kesett csak, akkor 28 napra jott meg. Amugy mindig pontosan 24 napra. Clearblue-val teszteltem, ami mar a 10. naptol ki kellene hogy mutassa. De abban bizom, hogy esetleg az a baj, hogy rovid a ciklusom.
2017. márc. 12. 19:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!