Ki nem várja március közepére?
Én 16.-ára nem várom. 3 próbálkozós hónap.
Ki hol tart? Izguljunk együtt. :)
Én L vagyok.:) irtam mar korabban valahol. Most nem kerestem elo. 8.dpomon vagyok. Menzesz szeru enyhe érzésem van es ma reggel kihánytam a progeszteront meg a reggelim.:( szval ujat kell delutan bevennem.:(
Marc 21 -re nagyon nem varom. A hom igy alakult utobbi napokban. 37.7 ,37 3 , 37,4 ma 37.1 de teljesen maskor mertem
Szia L :D
Én is a 8.DPO-n vagyok :D
Akkor izgulhatunk együtt!. :)
Nekem nincsen semmi tünetem. Csak PMS. Az meg mindig van szóval nem is veszem figyelembe. Most 2 napig volt bővebb krémes nyákom, de az mára elmúlt. Nekem megint a jobb oldalamon volt peteérésem, és ebben a ciklusban nem érzem annyira fájdogálni a petefészkem mint az első próbálkozósba. És nem szúrkál hanem inkább "görcsöl" vagyis hogy én görcsölésnek érzem. Próbálok nem odafigyelni ezekre a dolgokra, de néha akaratlanul is észreveszem őket. :) A másik ami feltünt hogy kb 2 napja érzek a bal petefészkem alatt egy fura feszítő érzést, nem is tudok rá megfelelő szót írni, csak azt hogy feszít, tegnap este pedig ugyan ezen a ponton bizsergést éreztem. (persze lehet csak bemagyarázom). Nem vészes, és nem a mozgás váltja ki,lehet hogy a petefészkem az csak én valahogy lejebb érzem ezt. Szóval nem tudom ezt hova tenni. A Hőm ma leesett egy kicsit, kíváncsi leszek holnapra hogy alakul. :) Nálam egyenlőre ennyi! :)
Valaki még? Tünetek? teszt? Peteérés? :)
Lili
szia Lili.:) de jóó együtt izgulhatunk 21 re nem várod???:)
nekem is pms tuneteim vannak bár máskor ilyenek nemvoltak csak most clostis hónapban, most h utána olvastam látom h ezek pms tünetek nálam csak kicsit korán.:)te mikor tesztelsz Lili? nekem nemtudom melyik felemen volt pém nemis mondta a doki de kaptam képet a tüszőimről. a mnyálkahártya 7.6 mmes volt 14 ciklusnapon. azt mondta az egész jó.:)
L! :)
Igen úgy valahogy de inkább 22-23, legalábbis a Fertility úgy írja, és ha a pé-től számolom, ami 8.-án volt, akkor 23.-a a mensi napja, de majd meglátjuk. :)De lehet hogy ez a hónap nekem megintcsak esélytelen! :(
A dokim ma küldött nekem levélbe egy receptet, valami hüvelykrém vagy mi!Semmi más nem volt a boritékban. Felhívtam hogy ez mi? Erre közölte velem hogy
gyulladásom van, ezért javasolja hogy ezzel a cuccal csináljak egy kúrát, s ha kész akkor menjek vissza kontrollra.Megjegyzem hogy heti 1x kell alkalmaznom, 7 db van egy csomagban, szóval az eltart 7 hétig! Na mondom szuper!Szóval ha ez befolyásoló tényező a ciklusban, akkor ennek lőttek! :S Na de majd meglátjuk. Egyenlőre így nem élem belem magam hogy sikerülhetett.
De azért neked drukkolok!
Bíztató a nyálkahártya,az már jó kis kuckóvá nőtte ki magát egy babónak :)
Lili
Sziasztok Lányok!
Nem tudom hogy ez lehetséges e, de ma munkából hazaérve csináltam egy tesztet! Megnézitek?
Ja amúgy Lili vagyok, Én töltöttem fel a képet a tesztről! Elfelejtettem odaírni a nevem, mert sokkot kaptam! Ma vagyok a 9.DPO-n. Hazafelé éreztem hogy tesztet kell csináljak, és megcsináltam! Délutáni pisiből! El se hiszem!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!