Ki van március közepére kiírva?
A fő kérdésre válaszolva, én pont március közepére vagyok kiírva. A többi nem stimmel.
Épp szét akar szakítani a pici, de nem bánom, csak minden rendben legyen...
én március 16-ra vagyok ki írva,vidéken szülök
az első babámat is gátmetszéssel szültem,szeretném most is,valahogy ebben jobban bízok,és egyáltalán nem éreztem a szülés alatt
Jól vagyok,a méhszáj értékem most változott egy kicsit 3000-ről 3100-ra.Te?
és hogy álltok az előkészületekkel csajok?minden megvan?mosás,vasalás?mi volt az utolsó uh értékek,hanyadik héten?beszélgessünk!:)
2.válaszoló
a mosást elkezdtem, eddig két adag van kész a négyből és egy van kivasalva. :) a szoba teljesen kész van. Már csak össze kell pakolnom a kórházba.
32.héten volt 2100g a babu, majdnem 3héttel volt nagyobb akkor, mint az átlag. Kíváncsi vagyok, mekkorára nő. Mondjuk mindketten magasak vagyunk, nem baj ha hosszú gyerek lesz.:) ti?
4. válaszoló vagyok.
Dr. Mihályi István a fogadott dokim, de szülésznőt nem fogok fogadni, bár ott az összes szülésznőt nagyon dícsérik. Az első babámat is itt szültem a Margitban, akkor nem fogadtam fel senkit, mégis nagyon kedvesek voltak velem. A ruhák készen vannak a szoba is, a csomagom is összepakolva...:) Nekem a 30. héten volt 1450 gramm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!