Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha március 1re vagyok kiírva,...

Ha március 1re vagyok kiírva, akkor most hány hetesnek számítok? Mikor töltöm a 37 hetet?

Figyelt kérdés
Elnézést a buta kérdésért, de nemrég láttam hogy valaki azt írta, hogy március 2-re van kiírva, és épp a 37-dik hétben van, de eddig én abban a tudatban voltam, hogy pénteken töltöttem a 36-ot. És ha már itt tartunk, szülés várható időpontjának a 40+0 hetet számolják?
2013. febr. 3. 23:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Te is a 37. hétben vagy, ha már betöltötted a 36.ot
2013. febr. 3. 23:50
 2/13 anonim ***** válasza:
A 37. hétben vagy, és pénteken leszel betöltött 37 hetes.
2013. febr. 4. 00:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. febr. 4. 00:31
 4/13 anonim ***** válasza:

szia!

én vagyok márc. 2. kiírva (azt hiszem, de lehetünk többen is)

én holnap töltöm be a 37. hetet :)

izgulsz már nagyon?

2013. febr. 4. 07:46
 5/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: most látom, hogy tényleg van egy másik kismama kiírva március 2. kiírva :) akkor mégsem én voltam :D (kis egoista vagyok :D)
2013. febr. 4. 07:54
 6/13 anonim ***** válasza:

De jó, hogy írtál ilyen kérdést!

Akkor én a 38. hétben járok. :)

2013. febr. 4. 08:37
 7/13 anonim ***** válasza:

Én márc 2-re vagyok kiírva!Most a 37.hétben vagyok, de teljesen szombaton 2013.02.09-én töltöm be a 37.hetet!2013.02.10-én pedig belépek a 38.hétbe, és addig vagyok abban amíg nem töltöm be szintén a köv.időpontig!

A terhességi heteket így számolják!

Boldog és Egészséges Babavárást kívánok Mindenkinek! :)

2013. febr. 4. 09:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ :) Hát kedves 4-es...én nem izgulok :) Második baba, bár elsőnél sem izgultam, vagy féltem. Alig várom már hogy kint legyen, de azért még 1-1,5 hetet maradhatna :) És te? Első baba?
2013. febr. 4. 12:45
 9/13 anonim ***** válasza:

4es vagyok.

első baba :)

nem is tudom, hogy félek e, nem tudom megfogalmazni az érzéseimet ezzel kapcsolatban. félek is, de csak mint ismeretlentől, várom is, és pánikolok össze-vissza, hogy mi lesz, hogy lesz :) de majd úgyis jön minden, ahogy jönnie kell.

2013. febr. 4. 12:50
 10/13 anonim ***** válasza:

7-es vagyok!

Bocsánat, hogy hozzászólok...

Én is ugyanígy vagyok vele, mint Ti!

Várom, várjuk már nagyon, de azért kezdek kicsit félni, de inkább Én is az ismeretlentől tartok...

Igen, most már csak hízik még a pici, mert ugye ebben az időben mindene megvan már, de még bő 2-3hétig maradjon bent, az orvosom is ezt javasolta!

Megkérdezhetem ki-hol szül?Orvos, szülésznő van?Kik?

Kitartást MINDENKINEK!

2013. febr. 4. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!