Ki nem várja március közepére?
Én 16.-ára nem várom. 3 próbálkozós hónap.
Ki hol tart? Izguljunk együtt. :)
L! Nagyon köszönöm!
Szerintem nem volt elöbb! Mert éreztem!! Nagyon fájt a petefészkem!
Viszont két napja éreztem valami bizsergést, meg feszítést a méhemben! szóval szerintem kb 3-napja kezdődött el a beágyazódás! a teszt pedig 10-es!
Nagyon drukkolok hogy neked is pozi legyen! :D
Egyenlőre én még nem tudom felfogni, ja és görcsöl a hasam!Mensisen. Kicsit furcsa!
Lili
Szisztok Lányok! :)
Ma reggel is teszteltem egy 10-es vaterás tesztel, és egy 25-ös patikás tesztel :)
Azt hiszem jól állunk! :)
Amúgy 11.DPO. Mensis görcsök, evés után hányinger, bő folyás és brutál cicifájás. Ma kíváncsiságból megmértem a hőmet napközben és 37,6.
Holnap kérek időpontot dokihoz, és majd írok még nektek!.
Drukkolok mindenkinek! :)
Lili
Nalunk nincs baba 10.dpon vagyok es a mellfajas mar elegge kezd elmúlni. Mensis szeru fájdalom is enyhult mára. Faradekony vagyok de lehet h csak tavaszi faradtsag. Teszt negativ (10es) szval ennyit errol.
L
LILI vigyázz magadra!:)
L!
Kérlek azért ne legyél ilyen negatív!
Attól mert még nem mutatja, még nem azt jelenti hogy nem is vagy az! Van még 4 napod a nemvártig. Addig amíg nincs mensi addig bármi lehet! :) Nekem sincsen folyamatosan egész nap tünetem!Inkább hullámokban jön. Van hogy nem is érzek semmit!
Ne add fel! :) Én drukolok neked nagyon! :)
Lili
Hahó Lányok :)
Valakinél valami fejlemény?
L! Amíg nincsen mensi addig lehet reménykedni! :) Én nagyon remélem hogy jelentkezel egy pozi tesztel :)
Nálam esténként már jelen van a hányinger. De nem bánom :)Annyira nem vészes! :)
Folyton hőemelkedés érzésem van. Napközben hónaljban 37,1 és kicsit magas a pulzusom. Ha lefekszem akkor érzem hogy lüktetek. A derekam és a pocim is fájdogál néha-néha.Ma pedig már 3x sírtam. :) Kicsit érzékeny vagyok alapból is. 4.-én megyek dokihoz, akkor leszek 6+3 ha jól számolom. Remélem minden rendben lesz. :)
Puszi és drukk mindenkinek!
Lili
Lili irj majd mi volt az orvosnal. Rendben lesztek hidd el!!:-) drukkolok.:-)
En sztem nem mutathatok pozit. Nemfog megjonni a progi miatt tuti késik majd. De pozi teszt nem lesz ma 13dpon delutani pisibol 10es negativ 25 os reggel elsobol negativ.:/ hnapra nem varom szval ja. Ezvan megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!