Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Hanga86 kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Akik 2017.Januárban ismét vagy először neki futnak a családalapításnak,gyertek,beszéljük meg,ki hol tart :)

2017. jan. 24. 12:17
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/234 anonim ***** válasza:
ja es 2 ev utan ideje volt !! :) cukibaba vagyok
2017. febr. 4. 15:35
 82/234 anonim ***** válasza:

Cukibaba nemtom kivagy :) :-P de nem is ez szamit! Szivbol gratulalok! Annyira jo Neked! Ne paraaaazz! Nyugi van! :) Minden jo es szep! Tovabbi drukk!

RR ha csak 3 percet vartal es nem tovabb akkor azert siman lehet pozitiv!! Foleg ha az xepil rozsaszin es nem szurkulet! Nagyon drukkolok!!!

Tok jo Nektek en soha nem teszteltem meg szurket sem....azt sem tudom hol a 2.csik helye :-P

2017. febr. 4. 15:58
 83/234 anonim ***** válasza:
remelem minden jo lesz , koszi szepen , remelem nem fogk verezni , mert szedtem hormon gyogyszert , es vagy3 honapja hogy nem kell szedjem , es most ebbe a honapbamegint kelet volna szedjem
2017. febr. 4. 16:09
 84/234 anonim ***** válasza:
Kapaszkodik O!!!! :) nyugi!
2017. febr. 4. 16:14
 85/234 anonim ***** válasza:

Köszi de en ezt negativnak ertékelem... időn túl lett pozi mindketto.... :(

RR

Cukibaba grat!!!!!

2017. febr. 4. 16:25
 86/234 anonim ***** válasza:
Nekem sajna majd csak hétfőn jönnek meg a tesztjeim. (interneten rendeltem) Addig pedig várok türelmesen! (közben szétcsap az ideg hogy miért görcsöl a hasam és miért mardos az éhség 2 óránként és miért fájnak a melleim annyira..) De nem baj!! Türelmes vagyok!!!!! :D Tegnap este kicsit "magamba szálltam" és megbeszéltem magammal :D hogy ne képzeljek be tüneteket! Tudom kicsit hülyén hangzik, de tényleg le kellett nyugtatnom magam, mert rápörögtem még a legkissebb tünetre is. Aztán meg jó nagyot koppanok ha megjön. Meg akarom magam kímélni a csalódástól. Talán segít ha kicsit "fejbekólintom" magam néha! :D RR teszel majd fel képet a tesztről? Hátha megmondjuk neked hogy frankón pozi!? :) Lili
2017. febr. 4. 16:26
 87/234 anonim ***** válasza:
Cukibaba ne aggódj!:) Minden rendben lesz! :) Csak pozitívan :) Lili
2017. febr. 4. 16:31
 88/234 A kérdező kommentje:

Lányok!Lassan már követni sem tudom,hogy kik a pozik de a lényeg,h egyre többen legyünk.A kétcsíkosoknak gratula,nem stresszelni,vigyázzatok magatokra! Mi,akik még várunk és reménykedünk,pedig türelmet kívánok és valahogy tényleg ne figyeljünk minden apró "tünetet" mert belekattanunk :/ Én is "produkálok" ezt-azt de probálom nem tudomásul venni és csak bízom abban,h én is,mi is hamarosan csatlakozunk a pozisokhoz!

Hanga

2017. febr. 4. 16:44
 89/234 anonim ***** válasza:
En megvereztem erosen de mintha mulna el . Voltam dokinal de nem latott semit . Visza kell mennem ... Remelem minden ok lesz .. cukibaba vagyok
2017. febr. 4. 21:39
 90/234 A kérdező kommentje:

Cukibaba: mi az amit nem látott?Terhességet vagy rendellenességet?

Nekem a tegnapi(24.nap)barnázás mára elmúlt,cicik fájnak bár néha mensi előtt is,hőm 36.8(alap 36.2),köldök alatti apró szurkák és ma baracklekvárral ettem a kolbászt :D Bármitől is kívántam meg,finom volt :D

És 12-e körülre nem várom(max.15).

2017. febr. 4. 21:49
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!