Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?
Persze, hogy lesz babatok! Nanaaa!
Majd ma jonnek a tesztek aztan lovoldothetsz :) de a legfontosabb a boldogsag es, hogy Apara fel! :) nem nagy gond a prolaktin HA ez all a hatterben es nem brillians elmed ;) pikkpakk kikezelik.
Jó reggelt! Na ezt most nem értem.Az imént mértem szokás szerint a hőt,ugyanúgy 36,8 mint eddig,a cicim ugyanúgy szétesik napok óta,semmi megjön érzés,28.napon vagyok.Kimentem pisilni és vérzek.Úgy a semmiből kb.32napos átlag ciklussal.Ebbe a hóba kezdtem a cicka-palástfűt,ami most elvileg totál nagykönyv szerint hozta a mensit 28napra de akkor miért maradt a hő,cicifájás és hol a görcs?
Megkavarodtam teljesen.24napon halvány barnáztam is.
Ilyenkor mi van?
Most már híre sincs a reggeli vérnek.
Bármi lesz,pár nap és kiderül.
Remélem, nem baj, ha csatlakozom. Nekem vasárnap kellene majd megjönnie, de ma csináltam egy tesztet, mert napok óta vannak tüneteim és mivel a ciklusom 10. napján voltunk legutóbb együtt -rajtunk kívülálló okok miatt- így gondoltam, ha van vmi, már ki kell mutassa. Ez egy mai nem reggeli elsőből.
Köszönöm, bár ebből még sajnos bármi lehet.
Úgy 10 napja kezdett érzékeny lenni a cicim, mostanra már akkor is ordítok ha valaki ránéz. Kb.1 hete olyan érzés van a hasamban, mint amikor nagyon szorít a nadrág, akkor is ha semmi nincs rajtam. És pár napja megőrülök a savanyú dolgokért. Máskor évek óta tudom, amikor ovulálok, most direkt figyeltem is és nem volt jele, először kivoltam, h pont most nem mikor először életemben kéne, de lehet, h akkor már azért nem, mert túl is voltam minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!