Kedves utolsó akkor drukk neked is. Mikor tervezel tesztelni?
Noémi
2017. febr. 5. 17:40
102/234 anonim válasza:
Sziasztok L vagyok (Lilla)
Keddre nem várom. Holnap tesztelhetek?:))
2017. febr. 5. 17:50
103/234 A kérdező kommentje:
Lilla,szerintem igen ha nem keseredsz el túlságosan attól ha (még) negatív.Akik türelmesebbek,ők rá szoktak számolni 2-3napot.Mondjuk van benne igazság,de nem mindenki bír várni :)
Noémi,én 16-ig ki szeretném bírni,akkor lesz az évfordulónk a férjemmel,hátha ajándék lesz belőle.De ahogy magamat ismerem,nem lesz könnyű kivárni.Persze ha addig nem jön meg.
Te mikor fogsz?
2017. febr. 5. 18:57
104/234 anonim válasza:
Lili, bar nem nogyogyasz vagyok de az elotej mensi elott ilyen sok nappal magas prolaktin szintre utal. HA valoban ez all a hatterben, ezt stressz, idegesseg, szorongas valthatja ki. Tudom ezzel nem vagy beljebb csak ugy ereztem irjam le.
2017. febr. 5. 19:31
105/234 anonim válasza:
Nem igazan birom, eddig sosem csalodtam.:)
Lilla.:))
2017. febr. 5. 19:42
106/234 anonim válasza:
Hát kedden veszek tesztet,aztán megpróbálom péntekig kibírni de inkább többet veszek mert tuti megcsinálom :-D
Noémi
2017. febr. 5. 19:58
107/234 anonim válasza:
Kedves utolsó köszönöm a választ. :) Nos igen még messze van a mensi,az utolsó Jan.15.-én volt és Jan.27.-én elkezdett mensis görcsöm lenni, aznap éjjel volt valami halvány barnás nyákos folyásom, csak 1 éjszakát tartott.Viszont a peteérésemnek semmi jele nem volt.Mikroszkóp semmit se mutatott, elmaradt a petefészek feszülés és a tojcsis nyák is! Azóta is kevés krémes folyásom van csak. Napról napra egyre több tünetem van.Pl: mensis görcsök minden nap,szúrkálások a petefészek körül,a köldököm alatt középen olyan furcsát érzek ha gyalogolok,4 napja megduzzadtak a melleim nehezek,fájnak is és a mellbimbók is.eddig nagyon keveset ettem,de most ha nem eszek 2 óránként konkrétan mardos az éhség,szinte fájdalmat okoz.Reggel amikor felkelek rossz a gyomrom, Néha nap közben evés után is.Akkor jött ez a csepp víz a cicimből, ma is néztem de most semmi se jön. Furcsa itt minden. Már nem is értem. Amúgy nem vagyok stresszes,nem idegeskedek, sőt! Nagyon boldog vagyok :)Szeretek munkába járni, szép életünk van. A párom Imád engem és én is őt. Ő egy igazi romantikus lélek. :) Juniusban lesz az esküvőnk, arra készülgetek! :) Már alig várom :D Lili
2017. febr. 5. 20:01
108/234 anonim válasza:
Jó reggelt! Ma pozit teszteltem időn belül! Szoval aki időn túl eszlel pozit az azért bíztató, nekem a szombat reggeliek voltak tul későn pozik. Drukkolok mindenkininek, eljenek az októberi babák! RR
2017. febr. 6. 05:44
109/234 anonim válasza:
Csajok drukk mindenkinek! Sok pozi tesztet erre a honapra! Nyitott nem is regen valaki egy hasonlot es szinte mindenki babas lett. Itt is ezt kivanom magunknak. En 24re nem varom. Sokadik honap mar nem is szamoljuk.
LILI!!!! Gratulalok az eskuvohoz! Jo keszulodest! Nekunk tavaly majusban volt es nagy elmeny es azota is az. :) Szeretek feleseg lenni. :) Es ahhoz is gratula, hogy imadod a munkad, szeretsz bejarni! Ezek szerint megtalaltad amit szeretsz csinalni.
Node, amit irsz az nem semmi. Az nem lehet, hogy mensi korul fogant? Voltatok egyutt akkor? Ez nagyon izgi! Drukkolok a teszthez! Hamarosan minden kiderul. :) A tunetek nem semmik... ezeket mar pszichesen sem lehet produkalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!