Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok!
#127 vagyok. Köszönöm mindenkinek! Tegnap és ma csináltam még hármat összesen és mind +. Remélem minden rendben lesz és meg is marad.
Kedves #132, én is mindig tudtam eddig mikor van ovulációm és most nem volt, a 14 nap körül, de biztos azért, mert már nem volt rá szükség. Lehet nálad is hasonló. Nekünk a 4-10.nap közt jött össze, de már a 12. nap voltak tüneteim, szóval inkább rögtön az elejére tippelek.
Utolsó! Akkor most már nagyon gratulálok,boldog babavárást!
Nem merek még tesztelni,igazából vhogy ki szeretném bírni szombatig,mert akkor lesz a 32.nap és az az átlag.Be vagyok tojva a negatívtól🙄
Lilla!teszteltél???
Sziasztok! 😊 Senkinél nem történt semmi? Pozi teszt vagy tünet?
Lilla amíg nincs mensi addig reménykedünk 😊
Kérdező? Nálad sincs semmi? 😊
Én ma kiakadtam! Nem kaptam meg a teszteket! Már vagy 3 e-mailt küldtem a futárszolgálatnak és 2x hívtam őket,de semmi. Válaszra se méltatnak! Szomorú! Így nincs teszt! Addig is rágom a körmöm! Bár tünetem nincs! Se mensis se babás, szóval inkább várom a mensit, úgy talán nem csalódok ha megjön 😊 Lili
Szia Lili!
Én tegnap,a 30.napon megint véreztem egy törlésnyit egy kis barnával de semmi görcs,szurka,megjön érzés.Most 36,5 a hőm tehát esett 0,2-t 😏 De mensi eddig sehol,cicik még fájnak.
Tesztelni nem fogok hétfőnél előbb,úgy döntöttem.Bár halkan jegyzem meg,h nem hiszek abban h sikeres volt ez a ciklus😞
sziasztok,
csatlakoznék :) Én január 27.-én és 30.-án teszteltem pozit! A beszélgetést csak most vettem észre, de csatlakoznék!
An
RR: Nagyon sajnálom :(( De ne add fel, lesz nektek is babátok!
Kérdező: Te teszteltél már? Gyanús vagy nekem :D
An
An: gratulálok,boldog babavárást.Voltak tüneteid,mikor,mi?Jó lenne ha baba lenne de inkább nem bízom benne,max.nagyot csalódok kellemesen😊
RR: menj orvoshoz amint tudsz és még ne keseredj el,hátha rendbe jön minden és írj h mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!