Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?
185, nekem is ezek a tüneteim! Bár én csak 18-ára nem várom, addig még megjöhet. Tegnap csináltam egy korai tesztet de az negatív lett.
Első próbálkozás, első baba.
T.
Andi!
Tégy belátásod szerint. :)
Szerintem a hővel ne foglalkozz, mert nem folyamatosan mérted, szóval ez bármi lehet! :)
Nekem néha olyan mensis görcseim vannak hogy futok a wc-re, aztán semmi. Én most minden reggel tesztelek egyet.
Kedves Kérdező!
Köszönöm a drukkot, de én nem hiszek a pozitív tesztben. Nem akarom folyton azt hangoztatni hogy biztos hormonproblémám van, mert biztosat csak a doki tud majd mondani, de a mensis görcsökön és a cickóduzzadáson kívül semmi tünetem nincs! ezek pedig bármitől lehetnek, főleg hogy a tesztem 2 nap késés után még mindig negatív!
Lili
Kérdező!
Azt elfelejtettem írni hogy sajnálom a mensit, de új hónap új remény! :)
Drukkolok mindenkinek!!!!:)
Csajok 39.ciklusnap.. mensi sehol. Teszt negativ.:( ajj... miez vajon... kimaradt pè? Unom mar ezt egesznap depi vagyok!
Lilla/Lilu.
T!
Drukkolok hogy pozi legyen a teszt! :)
Lilla!
Ne depizz, azzal csak ártasz magadnak! Tudom hogy nem egyszerű, de próbálj meg kicsit másra gondolni! :)
Bennem is folyamatosan kavarognak a gondolatok, de ettől csak rosszabbul érzem magam! Szerintem te is jelentkezz be dokihoz, hátha kiderül hogy mi a helyzet nálad!Jobb mint rágni a körmöt hogy vajon mi lehet a késés oka! Nekem még 6 napom van az időpontomig, szerintem addig kihullik a hajam is, ha nem jön meg! :) Próbálok optimista lenni, de nehéz negatív tesztekkel és késő mensivel.
Lili
Tegnap este sajnos végül megjött. :(
Márciusba újra lehet izgulni. :)
Andi
Nekem is megjött...ezek szerint még mindig 24 naposak a ciklusaim csak múlt hónapban volt hosszabb. Nem baj, legalább hamarabb lesz a következő ovum. :)
Akik még várják az eredményt, azoknak megy a drukk.
T.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!