Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?
Andi, T.
Sajnálom a mensit. De új hónap kezdődik.
Lilla.
Én is már imádkozok a mensiért.
Teszt negatív, vagyis látok rajta valamit de az csak a csík helye szerintem. Frissen és száradva is látszik. Nem tesztelek többet mert csak megzavar. Nem hiszem el hogy az a szemét fogamzásgátló Ennyire megkavart, hogy már a második hónapban meg se jön. 😞
Lili
Lili sajnalom. Enis latok mindig valamit a teszteken. De ha pozit latnank erosodne..:( en sosem szedtem fogigátlót..direkt azert h ne legyen majd belőle gond...:(
Lilla
184 es! Remélem minden rendben lesz!
Lilla!
Sajnos a tesztek így bizakodásra adnak okot!
Ma reggel is csináltam egyet és negatív.
Tehát marad az orvos. Remélem mond valami okosat, mert már megesz az ideg ettől a hercehurcától! Feszült vagyok ideges, a páromhoz sincs türelmem!
Amúgy Boldog névnapot! (Ha Lilla a rendes neved) 😊
Lili
Lányok! Most akkor ez a teszt is hibás???
Tegnap is hasonló volt, csak halványabb, arról nem is tudtam értelmes képet csinálni! Amúgy 10 percre rá fényképeztem! Egyáltalán jó helyen van a csík? Az eddigi tesztek hómezők voltak, Élőben pedig nem láttam még "pozitív" tesztet szóval nem tudom eldönteni.
Koszonom! Igen Lilla Julianna a nevem.:) szval dupla nevnap! :)
En voltam dokinal, semmit sem latott. 13mm mèhnyálkahàrtya! Minden tiszta, pici gyulladast lat ( nalam az gyakori) ilyenkor 3-4 napig hasznalok betadine kupot es elmulik! :)
Clostit kaptam ha megjon kezdhetem csökkentett adagokban!
Sziasztok Lányok!
Nálunk is új hónap kezdődött! Szombat reggel megjött, elég erősen! 34 napra.
Holnap megyek orvoshoz, kíváncsi vagyok mit mond!
Lili
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!