Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?
Clavella? Sosem hallottam erről!! :) de remelem hasznal nektek Lili!
:) koszi a drukkor, marc 6à ìrok , h làtott-e tüsző az nődokim! :) izgatottak vagyunk. De terelem a figyelmem szval ide sem jovok a GYK-ra legalább egy hètig! :)
Kerdezo nemsokara mindannyian pozit tesztelunk!!! :)
Várom a híreket majd.
Én 15-re nem várom,ma kezdődőtt a termékeny 5 napom😁
Mindent bele kèrdező!! :) :)
En ma kezdtem a clostit. Izgatott vagyok.:)
Mindent bele Csajok! :D
Én egyenlőre nem is reménykedek. Úgy tűnik, magas a prolactinom, úgyhogy hiába is próbálkozunk, igy nagyon lecsökkennek az esélyeink. Szóval várom a 9.-ét, akkor lesz a köv. vérvétel, és annak az eredménye adja meg hogy milyen gyógyszert kapok! Addig is szedem a Clavellát, az elkezd helyretenni remélem :) De nektek szurkolok nagyon, majd írjatok mindenképp :D
Lili
Sziasztok! Most találtam rátok. Én 19-ig nem teszteltem, ráfogtam a hormonpoblénákra, hogy késett, a a rosszullétet meg a hirtelen jött alacsony vérnyomásra, de mégis pozi lett! Pénteken láttam, 24mm volt, gyönyörű dobogó szívvel.
Kívánom a legjobbakat Nektek is!
P.
P.
Gratulálok! Boldog babavárást kívánok! :)
Jó olvasni ilyeneket :)
Amúgy milyen hormonproblémád volt?
Lili
Ha olvassa még valaki, akkor indítottam egy másik beszélgetést 2017 Március-ra. Ha érdekel még valakit, akkor gyertek csatlakozzatok! :)
Lili
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!