Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?
Kedves Kérdező! Hát remélem baba van nálad :)Én drukkolok hogy hátfőn kellemeset csalódj :)
An! Üdv itt :) Gratulálok a pozi teszthez! Boldog babavárást :)
RR! Nagyon sajnálom! :( Menj orvoshoz. Nem árt ha megnéz!
Én már nem bízom semmiben! A mellfeszülésem kezd elmúlni. mensis görcseim vannak ismét. Tegnap este munkába éreztem hogy "folyik" valami és eltünt az eddigi "szárazságom" egy jó adag fehér testápolós cucc távozott! (Bocsánat a kifejezésért :S ) Ma reggel megint megnyomtam a cicim (mert már nem fáj, inkább csak szúrkál itt-ott) És egy jó nagy csepp fehér tejecske jött belőle! "Fantasztikus" Gondoltam magamban! Szóval tuti hormonvizsgálat lesz a vége és nem terhesség! :( Elkenődtem.... Csak akkor jöjjön végre meg a mensim hogy mehessek orvoshoz!
Lili
Köszönöm szépen a gratulációkat <3
Kérdező: Egyébként szerintem jól teszed... sokáig mi is nagyon akartuk, totál rágörcsöltünk, és azokban a hónapokban nem is jött össze. Pont most úgy is gondoltam, áhh tuti nem jött össze, tünetem sem volt, SEMMI. Csak, hogy nem jött meg... először vártam pár napot, mert mi van, ha csak késik... 4 nap után teszt, és pozi lett. Azóta most vagyok 6+3, de még mindig nem sok tünetem van, talán tegnap óta kicsit hamarabb elfáradok, de az sem vészes. Meg van egy kis ínygyulladásom.
Lili: Elég kellemetlenül hangzik, tényleg vizsgáltasd ki magadat hamar, de szurkolok hogy ne legyen semmi komoly :(
An
Köszi, én pont a 6 hét első napjában lettem volna ma. Beszéltem dokimmal, azt mondta h ilyen kis terhességnél szépen magától kiürül, de szerdán megnéz. Úgy néz ki kémiai terhességem volt...
RR
Sziasztok! Úgy néz ki,h új hónap,új remények...Hőm 36,3 és vérzek bár görcs még nincs,na nem mintha ezen múlna.Kicsit rossz érzés de vhol éreztem h ez sem volt a mi hónapunk.
De a többiekért még izgulok,úgyhogy írjatok,h kivel mi újság! Hajrá!
Kedves Kérdező! Sajnálom, de drukkolok hogy a következő hónap sieres legyen! :)
VV! Így van, csak pozitívan! :) Drukkolok neked is! :)
Nekem elméletileg holnap van a nemvárt napja. Ma vendégeink voltak és egész nap a konyhában sertepertéltem. Olyan ideges és feszült voltam egész nap. Aztán estére elkezdett feszülni az alhasam és középen hirtelen nyilaló fájdalmaim lettek. Szóval ez már a mensi előszele! :( Pedig megjöttek a tesztek! 20 db ott figyel a szekrényben! De legalább lesz a következő ciklusra! :) Szépen bejelentkezek orvoshoz, megnézzük mi a helyzet odabent. :) Remélem nincs semmi baj, vagy legalábbis semmi komoly. ( Gondolok itt a tejcseppekre!) Remélem csak egy kis prolactin emelkedés, és kapok rá gyógyszert.
Lili
Sajnálom :(( De mindenkinek eljön az idő előbb utóbb!
An
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!