Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Hanga86 kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Akik 2017.Januárban ismét vagy először neki futnak a családalapításnak,gyertek,beszéljük meg,ki hol tart :)

2017. jan. 24. 12:17
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/234 anonim ***** válasza:
Sziasztok! L vagyok, irtam mar parszor. Mára nem vártam/ várom, teszteltem de negativ. Neked ez a 12-13.dpo kb.:)
2017. febr. 7. 13:52
 132/234 anonim ***** válasza:

Kedves pozitiv! :) Gratulalok!!!!! Ugy tudok orulni az ilyen siker torteneteknek! A Te eseted is igazolja, hogy barmikor megtortenhet. Nekunk egy dolgunk van, hogy szeressuk egymast amikor jol esik a tobbit pedig bizzuk a termeszetre, sorsa, a jo Istenre, mindegy :)

Lili, Neked se semmi a szervezeted most :) Azota valami? Tesztek? :)

Kedves kerdezo, Veled azota? Nalad is erdekes dolgok tortennek. Ez most egy ilyen topik :)

Nalam semmi. 8.ciklusnap ota sok folyasom volt. Ma vagyok 15.cn-en es mara elmult. Viszont holnap 16.on volt eddig ovum ami ugy latszik most nincs, nem lesz. Vagy mar volt. Vagy nem tudom. En mar nem ertem magam,de lehet nem is kell nekem mindent erteni :-P

2017. febr. 7. 17:53
 133/234 anonim ***** válasza:
100%
Lányok tegnap nekem megjött, 4nappal korábban olyan csendben és alattomosan h nem is tudtam felkészülni :-( nektek szorítok!
2017. febr. 7. 21:56
 134/234 anonim ***** válasza:
Noémi voltam
2017. febr. 7. 21:56
 135/234 anonim ***** válasza:
100%
Noèmi nagyon-nagyon sajnálom. Fel a fejjel. En egyenlore megusztam. Lilu vagyok mára nem vártam. Eddig nem jött meg! Nagyon izgulok. Reggel tesztelek!!! :-)
2017. febr. 7. 22:30
 136/234 anonim ***** válasza:
102#vagyok lilla , nem Lilu a telóm kijavìtott!!:)
2017. febr. 7. 22:32
 137/234 anonim ***** válasza:

Sziasztok😊 Hú vannak ám történések itt 😊 Pozitív tesztes! Gratulálok! Drukkolok hogy minden rendben legyen!😊

Noémi sajnálom hogy Megjött de új hónap új remények! 😊

Kedves Kérdező! Ez a vérezgetés még bármi lehet! Főleg ha elmúlt! Drukkolok! 😊

L Neked is megy a drukk! 😊

Kedves másik válaszoló 😊 Írhatnál valami becenevet, mert így kicsit nehéz a megszólítás 😊 ❤ Szerintem ne törpölj a peteérésen, lehet hogy volt már,vagy lehet hogy eztán jön! Szerintem nincs feltétlenül két egyforma ciklus. Legalábbis ez az én véleményem. 😊 De ha tesztek az ügy érdekében akkor biztos lesz eredménye 😊 Na igen produkál ezt azt a szervezetem, de már nem dőlök be neki 😄 Ma pl szédültem egész délután. De már nem reménykedem. Betudtam annak hogy dolgoztam és azért van ez! Punktum! 😄 Na végre a tesztjeim is előkerültek a futárszolgálat markából,csütörtökön tudom felvenni a paketshop-ba. Aztán majd meglátom hogy lövök e egyet vagy sem 😄 A melleim és a bimbik változatlanul fájnak. Mondjuk inkább a bimbik 😃 még 5 nap a nemvártig, kíváncsi vagyok 😊 Lili

2017. febr. 8. 00:05
 138/234 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Az elején egyszer beköszöntem. Eléggé elkeseredtem. Ciklusom 25. napján tartok. Szombat este 8 körül vettem észre egy kis rózsaszínt. Először megörültem, hátha beágyazódás. Viszont hétfő óta már barna és azóta is tart. Nekem nem jellemző az ilyen és elszomorít, hogy már az első próbálkozós hónapban ilyet tapasztalok. M
2017. febr. 8. 06:06
 139/234 A kérdező kommentje:

Noémi,sajnálom de remélem a kövi már tényleg nem jön meg.

Lilla,várjuk a mai teszt eredményét!

Lili,akkor izgulunk tovább együtt :)

M,itt progeszteron gondokat szoktak erre írni de ehhez bem értek és nem is feltétlenül kell,h az legyen.Egyébként tényleg hihrtetlen h miket tud művelni a szervezetünk,főleg ha figyeljük...Én azt tenném,ha mégis megjönne a rendes mensi,h kivárnék utána egy teljes új ciklust és ha az is ilyen lenne akkor dokihoz mennék mert lehet van vmi apró bibi a dologba és tök egyszerűen orvosolható,ami után jönne is a baba ;)

Én továbbra sem vérzek,most a hőm 36,7(7-8 közt van mindig),cici fájás nagyon van,de megjön érzés nincs,inkább(tegnap is gondolkodtam h mihez hasonlítsam) olyan tompán zsibbadó-húzódó nyomás,derékfájással....hát nem tudom jobban meghatározni 🤔 Aztán lehet h semmi köze a babához,ki tudja...a napok meg csak vánszorognak 😒

2017. febr. 8. 06:51
 140/234 anonim ***** válasza:
Kerdezo, nem akarsz tesztelni? :)
2017. febr. 8. 07:48
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!