Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Hanga86 kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Akik 2017.Januárban ismét vagy először neki futnak a családalapításnak,gyertek,beszéljük meg,ki hol tart :)

2017. jan. 24. 12:17
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/234 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a gratulációt 😊 Már nagyon izgatott vagyok az esküvő miatt. 😃

Nos mi mindig próbálkozunk 😃 Szóval Aznap amikor elmúlt a mensim voltunk együtt 2x is és valami fantasztikus volt 😃 Igazából Párom meg is lepődött rajtam mert reggel álmából keltettem fel, annyira kívántam 😜😃 aztán este is. És azóta 2-3 naponta. Mivel a peteérésemet egész ciklusban nem észleltem így nem volt "programozott" együttlét. Csak amikor kedv volt hozzá. 😊 Igazából fogalmam sincs hogy beképzelem e a tüneteket, mert az is elképzelhető, mint írtam korábban hogy képes vagyok rápörögni a tünetekre. De majd ha meglesznek a tesztek akkor csinálok egyet és meglátjuk. 😊

RR Gratulálok! Boldog és problémamentes babavárást! 😊

Lili

2017. febr. 6. 08:32
 112/234 A kérdező kommentje:
RR gratulálok! Minden jót,boldog és problémamentes babavárást!
2017. febr. 6. 08:53
 113/234 anonim ***** válasza:
100%
Koszonom Mindenkinek. RR
2017. febr. 6. 09:44
 114/234 anonim ***** válasza:
0%
sziasztok , cukibaba vagyok , spontan vetelesem lett , sajnos nincs baba , kaptam gyogyszert hogy takarodjon ki
2017. febr. 6. 11:25
 115/234 A kérdező kommentje:
Hogy takarodjon ki??? Milyen kedves megfogalmazás...
2017. febr. 6. 12:53
 116/234 A kérdező kommentje:
Ahogy korábban írtad,méhnyakcsatornában volt...az vetéléssel szokott járni.2éve nekem is volt,de gyógyszer nem kellett hozzá.Engem az is letaglózott,nemhogy így nyilatkozzak róla...
2017. febr. 6. 12:56
 117/234 anonim ***** válasza:
30%
aszed nem faj ????? nem is hiszed el mennyire faj , 2 ev utan ez tortenik :((( na mindegy
2017. febr. 6. 12:57
 118/234 A kérdező kommentje:
Én pontosan tudom mint már írtam de sosem tudnék ilyet írni,akkor sem.Bocs de nálam ez kiverte a biztosítékot.Ettől függetlenül remélem,hogy amikor megérsz rá minden téren,megérkezik a baba.
2017. febr. 6. 13:19
 119/234 anonim ***** válasza:

Lili, mostanaban en is igy vagyok apaval! Fura mod, tobbszor jon a hev...hmmmm...:)

Tesztek megerkeztek?

Cukibaba, sajnalom!!! Szedsz valamilyen vitamint? Pl. E. Lehet nem tud megtapadni az E ebben segit es a palastfu tea. + folsav es B vitamin komplex is segit sokat. Ha esetleg ezzel tudok segiteni. A cink meg ami nagyon fontos lehet Nalad. Bar ezen gyogyik arabol mar inkabb mehpempo. Kerlek, ne legy duhos. Hidd el, mindannyian, legalabbis tulnyomo reszunk atment mar ezen vagy hasonlon amin most Te. A duh nem jo. Belul mergezi tested, lelked, hangulatod. Engedd el ami tortent,ne porogj bele. Szeresd a ferjed, parod, elvezd az edes kettes oromet. Gondold at mivel jar egy gyermek vallalas, valoban keszen allsz egy babastressz es/vagy esetleg onmagad, mint anya helyzet kezelesere?-nem bantasbol irom. -es rendbe jonnek a dolgok. Tenyleg nem bantas! Inkabb tapasztalat! ;)

2017. febr. 6. 14:04
 120/234 anonim ***** válasza:
Sajnos a tesztek nem jöttek meg! Éppen most írtam egy szívhezszóló e-mailt a futárszolgálatnak! Ma volt a szállítás napja, és semmi, még egy papír se! Kicsit most elkapott az ideg! :S Na mindegy majdcsak megjön valamikor! Nem stresszelek feleslegesen, addig se lövöm a teszteket ész nélkül. :D Igazából kicsit elgondolkoztam ezen a prolaktin problémán.De jövő héten bejelentkezek a nőgyógyászhoz és akkor minden kiderül. :) Ma egy kicsit elkeseredtem, de próbálok pozitív és türelmes lenni! Páromnak is említettem a lehetséges "problémát" és ő azt mondta hogy semi baj, ha így is van akkor majd eljárunk orvoshoz, vagy oda ahova kell, és igenis lesz babánk :) Úgy legyen ! :) Lili
2017. febr. 7. 00:26
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!