Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?
Köszönöm a gratulációt 😊 Már nagyon izgatott vagyok az esküvő miatt. 😃
Nos mi mindig próbálkozunk 😃 Szóval Aznap amikor elmúlt a mensim voltunk együtt 2x is és valami fantasztikus volt 😃 Igazából Párom meg is lepődött rajtam mert reggel álmából keltettem fel, annyira kívántam 😜😃 aztán este is. És azóta 2-3 naponta. Mivel a peteérésemet egész ciklusban nem észleltem így nem volt "programozott" együttlét. Csak amikor kedv volt hozzá. 😊 Igazából fogalmam sincs hogy beképzelem e a tüneteket, mert az is elképzelhető, mint írtam korábban hogy képes vagyok rápörögni a tünetekre. De majd ha meglesznek a tesztek akkor csinálok egyet és meglátjuk. 😊
RR Gratulálok! Boldog és problémamentes babavárást! 😊
Lili
Lili, mostanaban en is igy vagyok apaval! Fura mod, tobbszor jon a hev...hmmmm...:)
Tesztek megerkeztek?
Cukibaba, sajnalom!!! Szedsz valamilyen vitamint? Pl. E. Lehet nem tud megtapadni az E ebben segit es a palastfu tea. + folsav es B vitamin komplex is segit sokat. Ha esetleg ezzel tudok segiteni. A cink meg ami nagyon fontos lehet Nalad. Bar ezen gyogyik arabol mar inkabb mehpempo. Kerlek, ne legy duhos. Hidd el, mindannyian, legalabbis tulnyomo reszunk atment mar ezen vagy hasonlon amin most Te. A duh nem jo. Belul mergezi tested, lelked, hangulatod. Engedd el ami tortent,ne porogj bele. Szeresd a ferjed, parod, elvezd az edes kettes oromet. Gondold at mivel jar egy gyermek vallalas, valoban keszen allsz egy babastressz es/vagy esetleg onmagad, mint anya helyzet kezelesere?-nem bantasbol irom. -es rendbe jonnek a dolgok. Tenyleg nem bantas! Inkabb tapasztalat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!