Vastag mehnyalkahartyat latott es a mehnyakcsatornaba valamit . De nem lehet tudni mi az ...
2017. febr. 4. 21:54
92/234 anonim válasza:
Utolso, mikor kell visszamenned?
L vagyok, hetfore nem varom. Izgulok. Meg ugyis h mindjart megjon erzesem van
2017. febr. 4. 22:12
93/234 anonim válasza:
hetfon , kedden kell mennem visza , de a verzes nem volt a beteten a reggel , csak wc papiron lattam valamit enyhen , es remelem nem is indul be ... es ott lesz a picur ... ugy irtak a papirra vagy verrrog , vagy pedig petezsak latszik a mehcsatornaba , nem tudjak pontosan
2017. febr. 5. 04:56
94/234 anonim válasza:
Nagyon-nagyon drukkolok!! Ird meg mi lett
L
2017. febr. 5. 09:36
95/234 anonim válasza:
Sziasztok! Tegnap írtam ide pár sort, de mennünk kellett vendégségbe és nem tudtam írni többet. Tegnap nagyon elkezdett fájni a hasam. A munka utolsó egy órájában kezdődött és még itthon is fájt! Feszítő görcsölö érzés volt és elég erős. Miután itthon lepihentem akkor enyhült egy kicsit, ma reggelre pedig elmúlt. Vannak most is szúrkálások és húzódás mind a két oldalon, de nem olyan erős mint tegnap. Szerintetek lehetett a fizikai megterheléstől? Ugyanis az utolsó 2 órában nagyon sokat kellett dolgozni.(úgy elfáradtam hogy alig bírtam kivánszorogni az autóig) Aztán mikor hazaértünk este nézegettem magam a tükörbe (ciciket) egy picit megfogtam őket és megnyomtam a bimbókat, hogy mennyire érzékenyek az érintésre, és egy nagyon pici csepp átlátszó vízszerű valami jött ki belőle.Csak a jobb oldalon, és egy csepp volt. Azonnal rávetettem magam a Google-ra és azt olvastam hogy ez lehet hormonprobléma, de van aki a koraterhességben is tapasztal ilyent. :o Remélem nálam az utóbbi áll fent, nem örülnék a hormonbajoknak! Megőrülök holnapig! Remélem idér a csomag teszt hogy megbizonyosodjak már végre.A folyásom most megváltozott, vagyis reggel amikor töröltem magam akkor enyhén tojásfehérjésnek láttam és több volt mint a napokban.Eddig krémes volt és kevés, és a tisztasági betéten megszáradva enyhén sárgás lett.( szagtalan, nem viszked) Vélemény esetleg? Lili
2017. febr. 5. 09:46
96/234 anonim válasza:
Lili, mikorra nem varod?
Magas prolaktin szint valthat ki ezt a fajta tunetet.Ettol fuggetlenul baba is lehet. Es egyaltalan nem biztos, hogy Nalad is ez van... Mindenki maskent reagal testileg, hormonilag a baba erkezesere. Ilyen korai idopontban a teszt es/vagy egy verkep tud biztosat mutatni.
Drukkolok a pozi teszthez! :) :)
2017. febr. 5. 11:15
97/234 anonim válasza:
Szia.Köszönöm szépen a választ. Tesztet Elméletileg holnap fogok csinálni feltéve ha megérkezik a postán. Nem tudom mi lehet,de nem csak a csepp előtej és a hasfájás a tünetem. Persze nem mondom lehet csak beképzelem őket, de akkor is furcsán érzem magam.Dokihoz csak 13.a után tudok menni, addig szabin van. Persze ha addig meg nem jön a nemvárt. Amúgy 12.-én nem várom, de már több mint egy hete volt egy kis halvány barnás folyásom,azóta napról napra furábban érzem magam. Lili
2017. febr. 5. 13:38
98/234 anonim válasza:
Gratulálok a pozitív tesztekhez.
Tanács kellene, szerintetek mitől lehet? 8 napja volt peteérés a naptár szerint. Előtte két nappal és aznap is voltunk együtt. Péntekre nem várom. Ma az együttlét után barnás cucc jött ki. Lehet h korábban jön meg vagy ettől még reménykedhetek?
Noémi
2017. febr. 5. 14:17
99/234 anonim válasza:
Sziasztok. Tegnap szinte egész nap fájt a derekam, és "szúrkált" hol a jobb, hol a bal oldali petefészkem. A derékfájás mára elmúlt, a "szúrkálást" még ma is éreztem, de már nem olyan intenzíven, mint tegnap.Ez szerintetek jó jel lehet?Ma vagyok a 8.dpo-n. VV
2017. febr. 5. 14:52
100/234 A kérdező kommentje:
Noémi: én is így voltam tegnap,annyi különbséggel h pénteken (24nap) halvány barnáztam és szombaton az együttlét után volt egy utolsó.Azóta szárazság,köldök körüli szurkák.Én is péntek körül(keddig) nem várom.
Utolsó:nem bocsájtkoznék megállapításokba mert nem lehet.Tiszta kiismerhetetlen a szervezet,produkál ezt-azt.Előző hónapban is más"tünetre" figyeltem fel mint ebben.
Én csak kívánom mindannyiunknak h sikerüljön,akár mik is a jelek éppen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!