Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Hanga86 kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Akik 2017.Januárban ismét vagy először neki futnak a családalapításnak,gyertek,beszéljük meg,ki hol tart :)

2017. jan. 24. 12:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/234 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok !

Csatlakozom :) Pár napja késik, 2 napja - volt a teszt, de azóta sem jött meg. Bizakodom és drukkolok mindenkinek.

2017. jan. 31. 14:53
 52/234 A kérdező kommentje:
Utolsó! Legutóbb nekem is 4napot késett,nega tesztek aztán megjött,minden szokásos előzmény nélkül.Remélem te másként leszel.
2017. jan. 31. 15:17
 53/234 anonim ***** válasza:

(L) en is L vagyok elotted irtam.

Ez a ciklus nalam is fura. Egyszer sem lett pozi az ovuteszt. 16.cnapig teszteltem 12tol!

Maskor 14.napon mar pozi.

Bar tavaly mindig 18-19.ciklusnapon volt peteeresem. Lehet h megint. De folyas sem utalt ovura. Nemis èrtem.:(

2017. jan. 31. 18:59
 54/234 anonim ***** válasza:
100%
51.drukkolok!
2017. jan. 31. 18:59
 55/234 anonim ***** válasza:
100%
Kedves L ! Lehet ebben a hónapban valamiért késik a Pé vagy egyáltalán nincs is,vagy tünetmentes (amit azért furcsálok :) ). Ettől függetlenül 2-naponta szeretjük egymást a párommal :D, hátha mégis lesz belőle valami. :)A helyzet nálam tovább bonyolódik, ma elkezdett fájni a cicim,a bimbó is, nyák továbbra is krémes,mensis görcsök elmúltak. a Jobb petefészkem minden este rázendít, olyan szúró fájdalmam van. Napközbe semmi. Úgy döntöttem nem figyelek semmire, dolgozom, elvézem itthon is a melómat, aztán lesz ami lesz. Lehet hogy nem jó ötlet, de az se jó ha az ember így rágörcsöl. Drukkolok mindenkinek! :) ( L )
2017. febr. 1. 16:59
 56/234 anonim ***** válasza:
Sziasztok. :) benéztem, de látom azóta nem írt senki. Valakinél történt valami? :) Nálam a helyzet: Napról napra jobban fáj a mellem, már munka közben a melltartóban is fáj. Időnkén szúrásokat érzek a méhemben, amik kisugároznak a hüvelyembe +mensis görcsök amik kb 5-10 percig tartanak. Van hogy hirtelen rámtör a rosszullét, ilyenkor szédülök és úgy érzem elhagy az erőm. Alhasam puffadt. Profi koplaló vagyok (7 hónap alatt 13 kilót fogytam. Persze ésszel :))Most még is folyton éhes vagyok. Ennyi tünetet már csak nem képzelek be magamnak! Vagy mégis? 11 nap telt el az aktus óta,és kb 4 napja kezdődtek el ezek a dolgok és napról napra erősebbek.Egyenlőre kivárok. Legalábbis hétfőig. Mondjuk kicsit félek, mert mi van ha Babát várok, és közben dolgozom, gyárban nehéz fizikai munkát végzek. (300 kilós kocsikat kell húzni-vonni.) Rendeltem tesztet az interneten, de majd csak hétfőn kapom meg őket :(. Addig lekaparom a falat idegességemben. :) Sokszor úgy érzem hogy terhes vagyok, aztán meg jól kiröhögöm saját magam hogy mekkora hülye vagyok. Kétségek közt vergődni, ez a legrosszabb dolog. (Amúgy tesztet azért nem veszek, mert itt ahol élek 5 euró egy sima 25-ös teszt, én pedig az interneten rendeltem 6 euróért 20 db tesztcsíkot. A pénz nem érdekel, csak vettem itt már kettőt is, és az egyik ráadásul hibás volt.Nincs kedvem ennyi pénzt kidobálni hibás tesztekre.) Remélem azóta már van valakinél valami fejlemény. Írjatok azért néha. :) Bocsi kicsit hosszúra sikeredett. :D
2017. febr. 2. 18:16
 57/234 anonim ***** válasza:
100%
Azt el is felejtettem hogy ( L )-voltam :)
2017. febr. 2. 18:18
 58/234 A kérdező kommentje:
(L):nagyon biztató amit írsz,nehezen tudnám nem beleélni magam és nem babára gondolni.Nagy drukkolok,h a hétfőd pozitív legyen.Írj mindenképp.Hőt mérsz,vagy használsz ovutesztet?
2017. febr. 2. 21:07
 59/234 anonim ***** válasza:

Enis remelem h pozi lesz. Ovuteszteltem, de nem volt pozi. (L) vagyok :)

Vasarnap tesztelek sztem.:) hőt nem mèrek

2017. febr. 2. 21:55
 60/234 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam állásinterjún szerdán, várom hogy vissza hívjanak.:-)

Különösebb tünetem nincs, naptár szerint 7napja volt peteérés, akkor tájt volt tojásos nyákom, de én nem igazán tudom hogy akkor az azt jelenti e. A vitamint bőszen szedem. Majd csak jövő pénteken kell nem megjönnie. Addig még sok idő van.

Noémi

2017. febr. 3. 09:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!