Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok! Én Február 2-3-ra nem várom (26-27 napos ciklus). 18-án volt pozitiv ovu tesztem, aznap és előtte lévő napokban is együtt voltunk. Tegnap viszont volt egy kis rózsaszines folyásom sajnos, és nem bízom a beágyazódásban, mert az úgy tudom, elég ritka... :S Vkinek esetleg volt ilyen már?
RR voltam
Én hétfőre nem várom. Nem bírtam ki, csináltam egy 25-ös tesztet. Én látom. Ti is? Időn belül láttam, csak nem lehet száradási csík.
Grat 22-es! Köszi a biztatast, en is gondoltam beágyazódásra, de a legtöbb nőnel nincs is jele ennek. Remélem én kivétel vagyok azért... a melleim furák, nem fáj csak picit erzèkeny és mintha 1 hete izomlázas lenne... nincs jobb szó rá, fura. Hát sztem par nap késés után tesztelek, nem akarok csíkot keresni/beleképzelni. Köszi.
RR
Ja igen 9. Dpo-on volt a rózsaszin....
RR
Sziasztok! Első próbálkozós hónapunk, 30-ra nem várom. November óta szedem a Femibiont. 3. babánkat tervezzük.
Holnap veszek tesztet.
Sziasztok. 2.próbálkozós hónapunk.(4 év fog.gátló után)
Elméletileg csak most kéne legyen ovum, de napok óta mensis görcseim vannak, és péntek éjjel rózsaszínes nyákom volt, majd másnap egy kis halvány barnás folyásom.Ma reggel pedig semmi. (szárazság, gyakorlatilag semmilyen folyásom nincs) Azóta érzékeny a mellem,duzzadt is és a mensis görcsök is jelen vannak,mellé egy kis petefészek szúrkálással. Nem tudom hogy most így jelentkezik a peteérés vagy mi lehet ez?De ha peteérés készülődne akkor bővebb kéne legyen a folyás? vagy nem? Az elöző hónapban pontosan éreztem a peteérést,ovu tesztem is pozitív volt szilveszter napján és nyákom is volt bőven. Nem tudom ezt hova tenni. Vélemények, tapasztalatok? ( L )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!