Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Hanga86 kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Akik 2017.Januárban ismét vagy először neki futnak a családalapításnak,gyertek,beszéljük meg,ki hol tart :)

2017. jan. 24. 12:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/234 A kérdező kommentje:
L: mensi előtt,alatt is lehet,úgyhogy semmi nem lehetetlen.Okosabbat nem tudok mondani :/
2017. jan. 30. 18:23
 42/234 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ kedves Kérdező :) Még nem voltam terhes szóval, fogalmam sincs hogy milyen az, de elég érdekesek ezek a dolgok nekem. Egyszer régebben nővéremmel beszélgettem, és ő azt mondta nekem hogy a menstruációja elmúlása után egy nappal lett terhes.(a baba akkor nem maradt meg) Már a menstruációja elött voltak erős tünetei.Aztán az orvos mondta neki hogy ez a baba biztos nem középidőben fogant. Ez most így eszembe is jutott, és elkezdtem olvasgatni az interneten, de az orvosok azt írják hogy nincs ilyen, a Tapasztalt anyukák meg azt hogy igenis van. Na mindegy várok még pár napot, aztán ha erősödnek a tünetek akkor tesztelek egyet. Amúgy a reggelim elfogyasztása után kezdtem öklendezni, és most vacsoráztam, már megint érzem az öklendezést. Elég idegörlő ez így. A másik ok amiért nem tesztelek mert mi van hogy ha még nem mutatná a teszt? De ha már tüneteket okoz, akkor lehet elég HCG a szervezetemben? ( L )
2017. jan. 30. 18:38
 43/234 anonim ***** válasza:
77%

Elvileg tünetek csak a hcg termelése után jelentkeznek, de sokan azt mondják már előbb érzik. Szóval semmi nem kizárt :-)

Nekem a naptár szerint két-három napja volt ovum, de mivel sosem néztem teszttel és igazán nemtudom h érzem e, így nemtudom valóságban mikor van. Mensi óta két naponta együtt vagyunk szóval ez nem lehet akadály.

Inkább az a gond, hogy kb 1 hete elvesztettem a munkám :-( így most nagyon gyorsan kell másik különben nem lesz egyszerű :-(

Mindenkinek pozit :-)

2017. jan. 30. 21:10
 44/234 anonim ***** válasza:
77%
N voltam :-)
2017. jan. 30. 21:10
 45/234 anonim ***** válasza:
77%
Kedves N! Drukkolok mindenben!! 34-es voltam.
2017. jan. 30. 21:26
 46/234 anonim ***** válasza:
77%
Én is drukkolok mindenkinek! :) Most azon vacilálok hogy reggel ha felkelek és van erősebb tünetem akkor tesztelek egyet. A mensis görcsök is jelen vannak nálam, bár most spec. nem érzem, de délután eléggé éreztem :)
2017. jan. 30. 21:38
 47/234 anonim ***** válasza:
100%

34-es vagyok.

Én is megyek holnap orvoshoz, mert van egy kisebb vérzés. Pozotív teszt és vérzés. Nézzük meg. Ha baba, szuper, tervezzük, ha csak vérzés, akkor ez a mi hónapunk.

Drukkolok magunknak

2017. jan. 30. 22:47
 48/234 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

Csatlakozok! L vagyok, 22èves, 4hónapja próbálkozunk! :)

Febr 6-ra nem várom

2017. jan. 31. 08:56
 49/234 anonim ***** válasza:
77%
Sziasztok ( L ) vagyok. Reggel nagyon rossz gyomorral keltem, hát csináltam egy tesztet feleslegesen. Nega lett. Csak azt nem tudom hogy akkor hova lett a peteérésem? Valószínű hogy ez a hónap nekünk kilőve. Majd a következőben talán összejön. Addig is megpróbálom magam lefoglalni valamivel,mert ez az egész annyira fel tud zaklatni hogy semmihez sincs kedvem. Addig is mindenkinek drukkolok.😊 Azért néha benézek hozzátok. 😊
2017. jan. 31. 13:31
 50/234 A kérdező kommentje:
Néha én is elbizonytalanodom,hogy vajon volt-e pém? Már magam sem tudom..
2017. jan. 31. 13:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!