Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Hanga86 kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Akik 2017.Januárban ismét vagy először neki futnak a családalapításnak,gyertek,beszéljük meg,ki hol tart :)

2017. jan. 24. 12:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/234 Emmababa0710 válasza:
Sziasztok! Február elejére várom az ovu-t! Augusztus óta próbálkozunk, hol jobban, hol kevésbé jobban viselem a kudarcos hónapokat. De minden hónap új esély, szorítok mindenkinek."A"
2017. jan. 25. 08:57
 12/234 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

én tegnap du nem bírtam ki, és csináltam egy tesztet predictor early-vel (kérdést is írtam ki estefele róla), halvány 2. csíkot látok rajta, viszont a ma reggeli még annál is halványabb..Viszont még mindig nem jött meg, így szépen kivárom a pénteket, és ha addigra sincs nyoma vérzésnek akkor csinálok egy másmilyen tesztet reggeli első vizeletből. :) Drukkolok Mindenkinek, remélem hamarosan mindannyian babások leszünk!! :)

A tesztjeim ilyenek:

Tegnap délutáni:

[link]

Ma reggeli:

[link]

K vagyok, de láttam, hogy van más "K" is, így a keveredés elkerülése miatt MK a monogramom. :)

2017. jan. 25. 09:17
 13/234 anonim ***** válasza:

Emmababa, mi is augusztus óta próbálkozunk, ez a 6. hónapunk, először én is mértem ébredési hőt, vezettem naptárat stb, viszont ahogy mentek a hónapok elkezdtem elhagyni ezeket, mert már-már rágörcsöltem az ébredési hőkre is. Helyette 2 hónapja ovutesztelek, mondjuk arra jó volt a naptár vezetése, hogy kb.re tudom, hogy mikor van ovum, meg a luteális fázisom is 15 nap. Mondjuk most januárban pont nem tudom mikor lehetett az ovum, mert előbb volt mint ahogy "kellett volna", így fogalmam sincs hányadik dpo-n járhatok. :) Csak tippelgetni tudok, hogy 12-14 körül. Ma én is kibuktam kicsit reggel a tesztek miatt, de aztán 20 perc után összeszedtem magam, hogy még nincs semmi veszve, ha van bent valaki akkor nemsokára egyértelműen tudni fogom, ha pedig nincs, akkor februárban új hónap, új esélyek. :)

MK

2017. jan. 25. 09:22
 14/234 A kérdező kommentje:
MK,azt mondják a halvány pozi is pozi bár nyilván én sem élném bele magam túlságosan mert olvastunk itt már sokmindent.Addig csak halványan gratulálok 😉 Borzasztó,h ilyenkor csak vánszorognak a napok...
2017. jan. 25. 10:08
 15/234 Emmababa0710 válasza:
MK a tegnap délutánin határozottan látszik valami. És igen augusztus óta én is sok mindenen túl vagyok, csak én pont fordítva az lh tesztekkel kezdtem. Határozottan egyszer mutatott ovulációt de baba akkor sem lett. Decemberre jutottam el oda, hogy most elég, semmi magzat védő vitamin (mert azt mondják teherbeesés előtt is érdemes szedni)sem lh teszt semmi, csak spontán.... mindenki azt mondta na most fog sikerülni, hát sajnos nem, januárban is megjött. A magzat védő vitaminról még annyit, hogy amikor augusztusban eldöntöttük, hogy bele vágunk elkezdtem szedni a Trimeszter1, 29 napos ciklusomat szeptemberben 37 októberben 38 napra tolta ki. Nem is mondom szeptemberben milyen reménységeket keltett az a hét késés....
2017. jan. 25. 13:38
 16/234 anonim ***** válasza:

Emmababa, augusztusban én is elkezdtem szedni terhesvitamint, én Femibiont szedtem (én is abbahagytam december körül, azóta csak actival max-ot, d-vitamint, és e-vitamint szedek), de erősen gondolkoztam a Trimeszteren. Facebookon van egy csoport,ahol véleményeket írnak le róla, csatlakoztam oda, és elég rosszakat írtak, másnak is kitolta a ciklusát, volt akinek erős fejfájása volt miatta, alhasi görcsök stb, és én inkább el se mertem kezdeni szedni.

Egyébként ma is érzek mensi szerű görcsöket, hol erősebben, amolyan kb. na most fog megjönni érzés már, hol gyengébben, de szerencsére még mindig semmi. Aggaszt, hogy a délutáni tesztem "erősebb" valamivel a reggelinél, a reggelin tényleg nagyon nehezen látni már meg a 2. csíkot, így kicsit aggaszt, hogy remélem nem csak kémiai terhesség esetleg, és 1-2 nap múlva meg megjön..:/ Egyébként én is pont most januárban engedtem el kicsit magam ebben a témában, erre tessék, most van egy reménysugár és ki tudja mi lesz belőle...remélem mindenesetre, hogy nem csalódás lesz a vége..

2017. jan. 25. 14:06
 17/234 anonim ***** válasza:
MK voltam:)
2017. jan. 25. 14:06
 18/234 anonim ***** válasza:
Mi most varjuk hogy holnap NE jojjon meg.
2017. jan. 26. 13:46
 19/234 anonim ***** válasza:

Én február 10re nem várom. Naptár szerint ezen a héten van ovu, de a múlt hónapban 6 nap ott késett, ami lehet befolyásolta. Pár napja mensi után volt mindjárt megjön érzés egy napig amit nem tudok hova tenni. A melleim fájnak , de az lehet az ovu miatt is. A femibiont szedem két hete.

Mindenkinek megy a drukk ;-)

N.

2017. jan. 26. 13:59
 20/234 anonim ***** válasza:

SZiasztok

3. baba lenne de nem vagyok már fiatal, nagyon nem görcsöltünk rá összejön vagy nem.

Első lány két hónapra a második fiú 10 hónapra jött.

Most aug. elejétől vagyunk együtt a leendő férjemmel eddig nem nagyon számoltam semmit, mult hónapban csináltam ovutesztet hogy tudjam legalább van e LH szint emelkedés.

Most a második pozitiv napon voltunk együtt majd kiderül.

2017. jan. 26. 18:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!