Hanga86 kérdése:
Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Akik 2017.Januárban ismét vagy először neki futnak a családalapításnak,gyertek,beszéljük meg,ki hol tart :)2017. jan. 24. 12:17
71/234 anonim válasza:
Szia VV! :) Üdv a "csoportban" :) Drukkolunk neked. Sajna ilyenkor a várakozás nagyon rossz tud lenni. :) De reméljük hogy megéri. :) Lili
72/234 A kérdező kommentje:
Szülessen sok Októberi,egészséges,gyönyörű baba!!! ;)
2017. febr. 3. 22:41
73/234 anonim válasza:
Január 30-ra nem vártam, azóta se jött meg, febr. 2-án pozit teszteltem!!!
Első próbálkozós hónap volt, még szoptatok is, 3. babánk! :-) Október 9-re várjuk!
74/234 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ejha,panaszra nem lehet okod,hogy sokat váratott volna magára ;) Gratulálok,vigyázz magatokra!
2017. febr. 4. 06:29
75/234 anonim válasza:
Ma hajnalban eg x epil és egy masik teszt is negatív. Visszaaludtam majd reggel 7kor mindkettön jól látható 2 rózsaszin csík. Gondolom száradási, csak vmiert nem szürke.
RR
76/234 anonim válasza:
Az xepil "nehezen" csikosodik de ha igen az fix pozi. Nincs kedved feltolteni? Mennyi ideig vartal a 2. csikra miutan visszafekudel?
77/234 anonim válasza:
Most utazom pont, csak holnap térek vissza. A masik test expect, azon ugyanolyan lett a csik mint a kontroll. X epilnek azert halvány de rozsaszin. Kb 3 percet vártam... kb 4kor teszteltem es 7kor néztem rá.
78/234 anonim válasza:
regen aktiv voltam a csoportba :) cukibaba vagyok , lehet emlekszik ram valaki ! tegnapra nem vartam , utolso mesim januar 4en volt , es ma pozitivat teszteltem februar 4 en :) nem is hiszem el , felek nehogy elmenjen ,
79/234 anonim válasza:
RR és Cukibaba gratulálok a pozi tesztekhez! 😃 Remélem hogy nemsokára mindenki büszkélkedhet egy kétcsíkossal 😊 Lili
80/234 anonim válasza:
nagyon szepen koszonom !! remelem minden rendben lesz , cukibaba vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!