Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Hanga86 kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Akik 2017.Januárban ismét vagy először neki futnak a családalapításnak,gyertek,beszéljük meg,ki hol tart :)

2017. jan. 24. 12:17
 181/234 anonim ***** válasza:
100%

177-es! ugyanígy erős mensiszerüen tisztultam ki pénteken, azóta minimális vérzés, még ma is van vmi pici. Dokim bíztatott, hogy valszeg teljesen kitisztulok és nem kell beavatkozás. Most szerintetek ezt lehet menstruációnak venni és ezután peteérés jön vagy nem?

RR

2017. febr. 13. 10:18
 182/234 anonim ***** válasza:
100%
Csajok. 5napja kesik delutani teszt negativ.:( nemtudtam visszatartani, egy ora telt el az utolso pisilesemtol!:( :( de mar akkoris mutatnia kène . Parom kikonyorogte, hogy szerdaig varjunk hatha. Nem magyaraztam el neki h lehetetlen. Amugy ugyerzem sosem jonne meg magàtól. Szval jó h van norcolutom..:(
2017. febr. 13. 13:57
 183/234 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok! Valakinél valami fejlemény?? Tünet pozitív ovu vagy terhesteszt??

Nekem még mindig nem jött pedig már betétet is tettem be mert görcsölget a hasam.

20.-án megyek dokihoz remélem hogy minden rendben lesz.

Lili

2017. febr. 13. 20:32
 184/234 anonim ***** válasza:
100%
[link] normalis hogy ilyen eross meg a tesztem? nem kene halvanyabb legyen ha mar elveteltem ?
2017. febr. 14. 10:52
 185/234 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem hétfőn kellett volna megjönnie. Ma reggel a teszt negatív lett. :( Nem szokott késni. 31. napon vagyok, 34. a max. Picit még reménykedek. Ha nem jönne továbbra sem meg 35. napon csinálok tesztet újra.

Reggelente ébredés után folyik rólam a víz akkor is ha nem csinálok semmit, pedig elég fázós vagyok. Esténként felpuffadok triplájára nő a hasam. Kb. Egy hete fehér folyásom van mindennap. Hasam alja kicsit feszül, meg jön érzésem van. Közérzetem is fura, alvás se az igazi. De ezek a tünetek még nem jelentheti azt, hogy baba, de hátha. Cicijeim érzékenyek, de szokott menszi előtt mondjuk annyi hogy most később lettek azok és másképp.

2. hónap próbálkozásunk, első baba. :)

Andi

2017. febr. 14. 12:45
 186/234 anonim ***** válasza:
100%
184 es vagyok , varok valaszt
2017. febr. 14. 12:47
 187/234 anonim ***** válasza:
100%

184-es. Én úgy tudom hogy a hcg nem ürül ki azonnal a szervezetből, lehet hogy egy pár napig még pozitív a teszt. Biztosat csak egy doki tudna mondani neked, keress fel egy nőgyógyászt mihamarabb. Nem tudok okosabbat mondani. Nekem még nem volt ilyen, szóval érdemben nem tudok hozzászólni.

Lili

2017. febr. 14. 13:29
 188/234 anonim ***** válasza:
100%

Andi!

Mintha én írtam volna ezeket a sorokat, annyi külömbséggel hogy nekem vasárnap kellett volna megjönnie, nekem nincs izzadás,és a közérzetem se változott.

3 napja minden reggel csinálok egy tesztet, de negatívak. Ma reggel esküszöm mintha láttam volna egy második csíkot, de aztán rájöttem hogy az a csík helye. 10-es tesztet csináltam, 2 nap késésnél már kéne mutatnia valamit.

Szerintem próbálj egy tesztet, hátha! :) Amíg nincs mensi addig van remény! :)

Én 20.-án megyek dokihoz, de nekem van egy sanda gyanúm hogy hormonprobléma lesz a gond. 2x4 év fogamzásgátló után.Ezért nem reménykedek már a pozitív eredményben! Nekünk is második próbálkozós hónap és első baba lenne, ha jönne! :)

Lili

2017. febr. 14. 13:40
 189/234 anonim ***** válasza:
100%

Lili!

Pár napot még várok, mert simán megjöhet, hétvégén tesztelek újra, talán korai volt, pedig 10-essel csináltam.

Viszont múlt héten kíváncsiságból meg mértem a hőmet reggel, ami pár napig 37.2 volt még napközben is, aztán nem mértem hétvégén, ma már csak 36.3. Előtte soha sem mértem, így viszonyításom nincs. Ha terhes lennék úgy tudom végig magasan kéne lennie. Szóval nem jó jel. :(

2017. febr. 14. 13:53
 190/234 A kérdező kommentje:

#184:a Hcg-nek idő kell,míg kiürül az biztos de ennél többet sajnos én sem tudok neked mondani.

Andi,Lili,értetek akkor még izgulhatunk?

Nekünk új hónap kezdődött,csak azr furcsállom h a hőm mensi alatt 36,5-8 között volt idáig...Most próbálok lejönni a témáról,nem ráizgulni bár tudom h nehezen fog menni 😀

2017. febr. 14. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!