Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2017. Február közepéig (kb)!? Jössz egy röpke felmérésre?
Szia Lili!! :-)
Remelem semmi komoly "csak" egy "kis" kèsès! Nekem 12-13napja kesik. :-( szerdan tesztelek. Norcoluttal sem jott meg. Penteken doki!irj majd mi volt
Sziasztok! Akkor sok sikert mindenkinek,akinél új hónap kezdődik!
Lilla,várjuk hogy mi van veled!Remélem ügyesek leszünk és most már tényleg pozit tesztelünk.
Én a 2,7mm nyálkahártyára nem tudok sajnos érdemben válaszolni,sajnálom.
A teszteken én nem látok 2.csíkot...Azóta mi újság?
A mehnyalkahartyara nagyon jo a mehpempo es E vitamin kombooom:) bar most nem olvastam vissza! Nemtudom ki irta ne haragudjatok, aranyhal memoriám van.:(
Koszonom, holnap tesztelek egyet. Amig nem jon meg van remeny, par naponta tesztelek. :)
Sziasztok!
Voltam orvosnál.
Vettek vért, pont jókor mentem a 3. napon. :) Legközelebb a 20.-napon kell mennem.
A petefészkeim rendben, a méhem szintúgy, kaptam peteérés elősegítő készítményt, és a Femibion Baby Planung-ot ajánlotta a doki mellé. Ez igy összesen kb 60 euró lesz (1 havi adag), de remélem megéri majd :)
Kíváncsi leszek a vérvétel eredményére is. remélem nem lesz olyan rossz.. :)
Mensim múlóban, szóval indul a megfigyelés! :)
Remélem a peteérés elősegítő jó lesz, és végre sikeres lesz ez a ciklus :)
Lili
Szia Lili, pè elosegitesere melyik keszitmenyt kaptad? (Ismerem a nèmet gyógyszereket is) :)
Orulok h haladsz előre! :)
Nekem ma ( el sem hiszem) vègre megjött!!!! 45napra 31helyett!!! Pentektol closti, 12 ès 15.napon ultrahang!!! :)
Lilla!
Végülis amit kaptam az nem gyógyszer, hanem a Clavella.
Nagyon jó véleményeket olvastam róla, szóval remélem nekem is segít majd. Köszönöm neked, én is örülök hogy végre kaptam valamit, mégha nem is gyógyszer, de nem szeretném magam egyenlőre kemikáliákkal tömni. Elég az amit napi szinten beviszek a szerezvezetembe. :)
Drukkolok neked hogy növekedjen szép tüsződ, amiből aztán szép baba lesz :) Majd írj hogy mik a fejlemények.! Szorítok nagyon :)
Én egyenlőre iszom a Clavellát reggel este, mellé a Femibion 0, és reménykedek hogy legyen eredménye. Igyekszem nem figyelni magam, nincs ovuteszt, mikroszkóp, se semmi, csak szerelem a párommal,és a napi tendők! Nem görcsölök rá! Ha most nem jön, akkor majd következő ciklusban! Én ráérek :D
Addig is lefoglalom magam az esküvői előkészületekkel. :)
Lili
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!