18 éves vagyok, és védekezés mellett lettem terhes. Mindenképpen abortuszra kell mennem, és a kérdésem az hogy ezt inkább klinikán vagy "sima" kórházban végeztessem el? Tanácsok?
és még büszkék is arra,hogy abortuszra mentek......
aki meg kuprgatja magának hóközben az ennivalóra valót attól kérdem én,hogy az abortuszra nem kellett kuporgatni?Az sem olcsó mulatság ha jól tudom.Másrészről a gumi azért olcsóbb lett volna....
kérem a lepontozásokat.
18 hetes km.
olcsóbb az abortusz mint gyereket nevelni...
és ha beleolvasol a kérdésébe,használtak gumit normális kapcsolatban,és nem az első szembejövövel feküdt le védekezés nélkül
Nehéz helyzet!
A kérdésre a válasz,szerintem mindegy hol csináltatod,rutinműtét.
3 hete szültem(nem igazán jó anyagi körülményekkel de mindenünk megvan!) és a szobába 2 abortuszos is volt,iszonyatos volt belegondolni hogy 30 perc és nem lesz bennük a kis élet,az a kis személyiség aki egyéni és megismételhetetlen.
A józan ész azt diktálja hogy vetesd el de életed végéig kísérni fog a gyermeked halála:(
Minden jót neked,kívánom hogy oldódjon meg hamar a dolog!
Mindegy hol végzed mert mindenhol ugyanolyan szakszerűen elfognak látni.Szúrós szemmel fognak rád nézni de mond el nekik azt amit nekünk.
Sajnos rossz helyre tetted a kérdést,mert itt a terhes vagy csak teherbe esni akaró nők nagyon bántóak amit meg is értenék ha felelőtlenül estél volna teherbe de védekeztetek is, nem is az első szembejövővel feküdtél le szóval én veled vagyok.
Az abortusz egyébként szörnyű dolog,egyszer nézze végig a néma sikolyt és összezárja egy életre a lábát, de ha már megesik a baj és tudod,hogy nem lesz olyan anyagi helyzetetek, vagy nem akarjátok,hogy a nagyszülők neveljék és tartsák el(mert azért azt szögezzük le,hogy így diákként semmi kereseted az alkalmi munkából futja egy csomag pelenkára, a nagyszülőre pedig nem szülő,hogy ő adja az anyagi és érzelmi hátteret),akkor jobb az abortusz.Szerintem elég érett vagy és ettől nem vagy, vagy leszel rossz anya mert a gyerekre gondolsz,hiszen ha megszülöd mennyi lenne az esélye,hogy mindenben 100%ot tudsz adni.
Az abortuszra visszatérve.Nagy dolog,inkább lelkileg semmint testileg.A nőgyógyász mindent el fog mondani,menned kell majd családiba 2x és aztán időpontot adnak a kórházba.Befekszel,felhelyeznek egy tágítót, ha szerencséd van nem fog fájni (ez ugye azért van,hogy kitáguljon méhszájad és majd...), ha nincs szerencséd akkor görcsölni fogsz.Nem mehetsz wc-re az elején.Majd elaltatnak,kiveszik a babát te pedig pár óra és mehetsz haza.Vérezni fogsz szóval jó vastag betétet vigyél(gyógyszertárban van nagyon vastag tena azt vegyél) és ha a lelked fáj akkor sírj csak sírj.Nemtudom mennyire érzed át a helyzetet,úgy tapasztaltam,hogy a tinik nemigazán kezelik az életet szent dologként és nemigazán fogják fel ennek a súlyát,remélem te más vagy.A meddőségre,koraszülésre az esélyed nagyon kevés,majdnem nulla,korszerű szippantó eszközzel tisztítanak meg,szóval nem lesz sérülésed.
nagyon sajnálom mégegyszer, de fel a fejjel :)
Ez az alapítvány kismamákkal foglalkozik, akik nem kívánják felnevelni a gyermekeiket, hanem örökbe akarják adni.
Én csak annyit ajánlanék, mielőtt döntesz, gondolkodj el ezen is:
jaaaaaj hagyjuk már ezt a használtak gumit,szedték rendesen a tablettát,megszakították időben,csak előváladék került oda.....Ja tényleg.A szülészeti osztályok háromnegyed részér mégse a befektetett kismamák hanem az abortuszra "sorban állók" teszik ki.
Kérdem én:akkor ezek szerint az összes védekezés sz.a.r.t sem ér?Ennyire gáz lenne mindegyik módszer?
Vagy csupán szégyen bevallani,hogy igen b.a.s.s.z.a meg hülye voltam,elfelejtettem,elkapott a hév stb.
Sz.a.r érzés de legalább korrekt és egyenes válasz.
Nem vagyok mai csirke,amikor elkezdtem annó nagyon régen fogamzásgátlót szedni,olyat szedtem amit itt a válaszolók többsége nem is ismert,szóval akkoriban nem is volt ilyen fejlett a tudomány fogamzásgátlás terén,és érdekes módon soha semmi baleset nem csúszott be.Voltak akkor is gumik,de teljesen másak mint manapság,és mégis kevesebb nő ment kaparásra(akkoriban így hívták)
Ismeritek az olyan fogamzásgátlót,hogy Infecundin?Na én még ilyet is szedtem.Totál hormonbomba!
Most meg ezer féle fogamzásgátló módszer létezik,ugyan ne meséljék már be sokan,hogy mégis jaj becsúszott a baba.
Egy baba nem tud becsúszni.
18 h.km.
(tudom,biztos sok válaszolónak elege van a válaszaimból,hiszen abortusz ellenes vagyok)
gondolom ők azok akik szépen pontoznak lefelé.
Hajrá!
tőlem még kaptál lepontozást:)
kívánom,hogy te majd tanítsd meg rendesen a gyereked a védekezésre, találj fel atombiztos védekezési módszert, vagy rakj erényövet a gyerekre,biztos szuper leszel
ilyen primitiv barmot is teremt a föld...
ne figyelj rá kérdező...
mi történt azota hogy nem irtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!