Mensi alatt védekezés nélkül szexeltünk. Lehet baj belőle?
Távkapcsolatban vagyunk, és egyszerűen nagyon megkívántuk egymást, nem tudtunk parancsolni az ösztöneinknek már...:(
A mensim 3. napján jártam, eléggé véreztem, de nem ment el bennem a barátom, kivette előtte. Még ma is van egy kis barnás folyásom.
(mindig megszakítással, és helyi fogamzásgátlóval, hüvelytabletta, hüvelykúppal védekezünk)
De most elmarad a hüvelykúp, de értelme sem lett volna, ugyis kijött volna a vérrel az egész.
Felelőtlenek voltunk, de már nembírtuk....:(
remélem nem lesz belőle baj, ill. terhesség...
Nagy az esélye?
köszi
18/L
ahogy az első mondja
azért egy óvszer elkelt volna, már csak a fertőzések miatt is...
majd mindenesetre csinálj egy tesztet úgy 10 nap múlva
igen, fertőzések..:S Volt már ilyenem..:S de aktus után, alaposan megfürödtünk mindketten, és tettem fel új tampont is....Huh...de elhatároztuk, hogy soha többé nem csinálunk ilyet..:S Valahogy kibírjuk...még nemtudom hogy ...:S
ha megúszom a terhességet az már SIKER! attól félek leginkább...ha a fertőzést is sikerül az márcsak hab a tortán...
Az, hogy kimosod magad utána, nem véd semmit a fertőzések ellen...
Ez olyan, mintha megcsókolna egy influenzás, és aztán Te letörölnéd a szádat...
Nem leszel terhes, nyugi. De legközelebb használjatok gumit, már csak a higiénia miatt is. Mensi idején sokkal nyitottabb a méhszáj, ezért fogékonyabb vagy a fertőzésekre. A menstruációs vér amúgy is kitűnő táptalaja a baktériumoknak, nem hiába mondják, hogy ilyenkor többször kell tisztálkodni.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!