18 éves vagyok, és védekezés mellett lettem terhes. Mindenképpen abortuszra kell mennem, és a kérdésem az hogy ezt inkább klinikán vagy "sima" kórházban végeztessem el? Tanácsok?
anya testvére anyaotthonba került 3 gyerekkel mielőtt elvált,a 4.baba oda született...senkinek nem kivánom azokat a körülményeket,pedig ő csak 3 hónapot volt ott,mig elkészült a ház felső része nagyiéknál,ahova mehettek...
19 vagy,ne cseszd el az életed,és egy baba életét is...
nem jobb lenne 5-10 év mulva születnie annak a babának ugy hogy te se iskolapadból csöppensz ki,van megbizható apja a gyereknek,és addigra már anyukád is támogatná...
én ugy születtem,hogy anyám 17 volt akkor,hadne tudja meg az a ygerek milyen ugy felnőni,hogy ha kimondva nincs is,de érzi hogy őt nem várta mindenki,ő csak egy "baleset" következménye...
elég korszerű ma már az orvostudomány,nem lesz semmi bajod ha ez a baba most nem születik meg...
22/L
Egy barátnőmnek 2 gyerek született férjétől, amikor még a fősulira járt. Született volna egy harmadik baba is, de úgy volt vele, hogy még befejezi a sulikat. Elvetette...
...azóta eltelt 15 év. Elváltak...
35 évesen azt mondta nekem, amikor egyszer erről beszélgettünk, hogy már rég megfogadta, hogy egyszer majd ad még egy esélyt annak a harmadik babának. (persze az már nem az a baba lenne) Várta hozzá a megfelelő apát... Nem érkezett. Nemsoká 40 lesz...
...hm...
Nincs mit! Nekem pont ma 3 hónapja volt abortuszom.. :'( És hasonló volt a helyzet, igazából nem is tudom leírni, mert egyfolytában a sírás kerülget.. :(
Nem tudom hogy Te mennyire kőtődsz a kicsihez, vagy hogy az anyai ösztönök mennyire jöttek elő, de szerintem valamilyen szinten biztos. Szerintem akármelyik nő, aki babát vetet el, megbánja! Még ha 'tudta ' is, vagy úgy 'gondolta' így lesz a jobb.. Vagy így jobb lett..Szerintem azért a lelkük méllyén mindig ott lesz, hogy 'egyszer volt' , s 'mi lett volna ha'.. :( Az esze azt mondja nem helyes, ha megtartja.. Mert mi lesz ha nem tudok neki mindent megadni!? Hülyeség! Mindent úgy se tudsz.. De ami szükséges hidd el meg lesz! Gondold meg jól.. Biztos millió érv van ellene, de azért mellette is van. :) :(
Ne hagyd magad.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!