Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18 éves vagyok, és védekezés...

18 éves vagyok, és védekezés mellett lettem terhes. Mindenképpen abortuszra kell mennem, és a kérdésem az hogy ezt inkább klinikán vagy "sima" kórházban végeztessem el? Tanácsok?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki megszólna,és elkedeni oltogatni,gumit használtunk,és nem egyéjszakás kaland,hanem már 3 éve együtt vagyunk. minden vágyam lenne megtartani,de se neki,sem nekem nincs olyan anyagi hátterem,amivel el tudnánk tartani :( ráadásul most érettségizünk,szeretnék tovább tanulni egyből..félek h meddő leszek,vagy esetleg koraszülött lenne a következő..
2010. ápr. 27. 15:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/125 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Nem tudom hol laksz, de ha budapesti vagy, én nagyon tudom ajánlani a Rókus kórházat. Nekem is ott csinálták, nagyon kedves az orvos, aki a műtétet is végzi, figyelmes, segítőkész, egyáltalán nem lekezelő. Én is sok rémhírt hallottam, hogy majd undokok lesznek az orvosok stb., de semmi nem volt igaz belőle, legalábbis ebben a kórházban. Kb. 30 ezer forintba került az abortusz, ezen kívül semmilyen kórházi ellátásért nem fizettem, és ebben a kórházban nem is kellett éjszakára bent maradni, mert egynapos ambulancián végzik az abortuszokat, ami azt jelenti, hogy reggel 8-ra bemész, és délután 3-kor hazamehetsz. Úgyhogy én csak ajánlani tudom ezt a kórházat, ha esetleg úgy gondolod felkeresed, akkor Dr. Doffek Jánoshoz kérd magad. Sok szerencsét, és fel a fejjel!
2010. ápr. 27. 16:00
 12/125 anonim ***** válasza:
76%

nekem akkor is gyerek(baba) mégha embrió is mert én így fogom fől!

úgy kell cselekedni h ez hosszú távon jó legyen.és én nem tudom mi neked a jó.én megtartanám.de te te vagy és neked ill.a pároddal együtt kell dönteni.szurkolok hogy ezen a gondolkodáson túljussatok mert ez igen fájdalmas a gyerek életéről gondolkodni.(legalábbis nekem)

2010. ápr. 27. 16:02
 13/125 anonim ***** válasza:
59%

Valóban, igaza volt egyik előttem írónak: a szülők (illetve nagyszülők) egészen másként állhatnak a dologhoz ha már tény, és nem csak kilátás. Mármint úgy értem, lehet azt hiszed agyonvágnak titeket azért ami történt, de hidd el, ha elmúlik az első sokk, éppúgy fogják várni mint egy tervezett unokát :)

Annak, aki azt írta hogy még nem gyerek, csak embrió: érdekes felfogás és egyben iszonyatosan rossz is :( Igaz hogy még csak pár milliméter, de él.

2010. ápr. 27. 16:02
 14/125 A kérdező kommentje:
nem pesti vagyok,de ha így dícséred,akkor elhiszem hogy jóó:) körülbelül egy óra innen pest,úgyhogy szerintem ha abortusz lesz,akkor őt keresem fel.nagyon köszönöm:)!! amúgy altatással végzik?? olyan bajaink is vannak amúgy,hogy nemtudnánk ketten hol élni.én kicsi lakásban élek,ő nem tudna ideköltözni.. a szülök meg tudnak a dolgokról,azt mondják h csak most kezdődik az életünk,ne k*rjuk el a fiatalságunkat,ráérünk még stbstb..
2010. ápr. 27. 16:03
 15/125 anonim ***** válasza:
77%

Miért nem lehet a kérdésre válaszolni?? Mit lobbiztok hogy tartsa meg a gyereket ,ha irja hogy nincsen semmije jóformán? Küldjetek pénzt neki inkább azzal többre megy!!!!

Elnézést az offért. Bármelyik kórházban elvégzik,tényleg "rutinműtét", ma már a vákumos módszerrel dolgoznak,szóval még az is mindegy melyik orvosnál csináltatod. Lekezelő modorra számitanod kell sajnos,de ez sem törvényszerű.

Amúgy mi történt,elszakadt a gumi,lecsúszott? Sajnálom egyébként ,hogy nehéz helyzetbe kerültél.

2010. ápr. 27. 16:04
 16/125 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs..úgy tűnt minden,mintha rendben lenne,aztán egy hete nem jött meg...tegnap is és mai csináltam tesztet,és hát ugyanazt mutatta..
2010. ápr. 27. 16:07
 17/125 anonim ***** válasza:
40%

itt tanácsokat adnak és véleményt meg persze választ is adnak.

gondolom neked fáj a fogad ha mások véleményüket fejtenek ki a kérdezőnek.inkább fogd be a szád.véglegesen a kérdező dönti hogy mi legyen a babával.

2010. ápr. 27. 16:12
 18/125 anonim ***** válasza:
92%
Az a válaszoló vagyok, aki a Rókust ajánlotta. Igen, altatásban végzik, kb. 15 percet leszel altatva. Én sem pesti vagyok, én is kb. egy órányira lakok Pesttől, és nem volt gond abban a kórházban, hogy nem odatartozom lakhely szerint. Mert máshol ezt is szokták nézni, de ott nem foglalkoznak ezzel. Ahhoz a dokihoz kérd majd magad, és ő majd meg fogja mondani, hogy melyik védőnőhöz menj el előtte (mert mindenképp el kell menni védőnőhöz) és utána pár nap után vissza a kórháza, akkor kapsz időpontot. Nekem minden ügyintézéssel együtt kb. 2 hét múlva történt meg műtét. Mert három nap gondolkodási idő a védőnő után, akkor vissza a dokihoz, elküld vérvételre, ultrahang, EKG, röntgen, aztán időpontot kapsz, szóval maximum két hét múlva lehet számítani a műtétre attól kezdve, hogy először felkerested az orvost.
2010. ápr. 27. 16:13
 19/125 anonim ***** válasza:
85%

hát épp ez az,hogy már eldöntötte,hogy elveteti,erre 2 oldalnyi válaszból 1 érkezett a kérdésre,a többiek meg mind azt akarják bebizonyitani,hogy 0 pénzből fel lehet nevelni egy gyereket,lakás,munka,végzettség nélkül.. ez kúrja fel az én agyamat,hogy egyesek nem fogják fel,azt,hogy szeretettel még nem lakott sneki jól,nem fűti be a lakást, meg "az anyagiak majd úgyis megoldódnak" ..és hogy gondoltátok,majd megnyeri az öttöslottót jövőhéten? Mikor a kérdező írta,hogy az anyukájával lakik egy kis lakásban... Most érettségizik,18 éves. Miért nem lehet elfogadni,hogy ő igy döntött? Az ellen soha snekinek nincsen ellenvetése mikor felelőtlenül potyogtatják a kölyköket mások,vályogházba ,úgy hogy szappanra sincsen pénz.. de persze,mindig okosabb és a lehető legjobb döntés megtartani,mert "egy kis csoda", egy kis élet. Ébredjetek már fel,nemtudom ti miylen világbna éltek???????

Elnézést az off miatt

2010. ápr. 27. 16:18
 20/125 anonim ***** válasza:
17%
vilag eletembe abortusz ellenes voltam! nem gondolod hogy az a gyerek jonni akar??TIED AZ A GYEREK BENNED VAN LENNE SZIVED MEGOLNI??? az ilyeneknek remelem soha nem lesz tobbet lehetoseguk arra hogy ujra teherbe essenek! kemeny voltam de lesz...om!!!
2010. ápr. 27. 16:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!