18 éves vagyok, és védekezés mellett lettem terhes. Mindenképpen abortuszra kell mennem, és a kérdésem az hogy ezt inkább klinikán vagy "sima" kórházban végeztessem el? Tanácsok?
nekem akkor is gyerek(baba) mégha embrió is mert én így fogom fől!
úgy kell cselekedni h ez hosszú távon jó legyen.és én nem tudom mi neked a jó.én megtartanám.de te te vagy és neked ill.a pároddal együtt kell dönteni.szurkolok hogy ezen a gondolkodáson túljussatok mert ez igen fájdalmas a gyerek életéről gondolkodni.(legalábbis nekem)
Valóban, igaza volt egyik előttem írónak: a szülők (illetve nagyszülők) egészen másként állhatnak a dologhoz ha már tény, és nem csak kilátás. Mármint úgy értem, lehet azt hiszed agyonvágnak titeket azért ami történt, de hidd el, ha elmúlik az első sokk, éppúgy fogják várni mint egy tervezett unokát :)
Annak, aki azt írta hogy még nem gyerek, csak embrió: érdekes felfogás és egyben iszonyatosan rossz is :( Igaz hogy még csak pár milliméter, de él.
Miért nem lehet a kérdésre válaszolni?? Mit lobbiztok hogy tartsa meg a gyereket ,ha irja hogy nincsen semmije jóformán? Küldjetek pénzt neki inkább azzal többre megy!!!!
Elnézést az offért. Bármelyik kórházban elvégzik,tényleg "rutinműtét", ma már a vákumos módszerrel dolgoznak,szóval még az is mindegy melyik orvosnál csináltatod. Lekezelő modorra számitanod kell sajnos,de ez sem törvényszerű.
Amúgy mi történt,elszakadt a gumi,lecsúszott? Sajnálom egyébként ,hogy nehéz helyzetbe kerültél.
itt tanácsokat adnak és véleményt meg persze választ is adnak.
gondolom neked fáj a fogad ha mások véleményüket fejtenek ki a kérdezőnek.inkább fogd be a szád.véglegesen a kérdező dönti hogy mi legyen a babával.
hát épp ez az,hogy már eldöntötte,hogy elveteti,erre 2 oldalnyi válaszból 1 érkezett a kérdésre,a többiek meg mind azt akarják bebizonyitani,hogy 0 pénzből fel lehet nevelni egy gyereket,lakás,munka,végzettség nélkül.. ez kúrja fel az én agyamat,hogy egyesek nem fogják fel,azt,hogy szeretettel még nem lakott sneki jól,nem fűti be a lakást, meg "az anyagiak majd úgyis megoldódnak" ..és hogy gondoltátok,majd megnyeri az öttöslottót jövőhéten? Mikor a kérdező írta,hogy az anyukájával lakik egy kis lakásban... Most érettségizik,18 éves. Miért nem lehet elfogadni,hogy ő igy döntött? Az ellen soha snekinek nincsen ellenvetése mikor felelőtlenül potyogtatják a kölyköket mások,vályogházba ,úgy hogy szappanra sincsen pénz.. de persze,mindig okosabb és a lehető legjobb döntés megtartani,mert "egy kis csoda", egy kis élet. Ébredjetek már fel,nemtudom ti miylen világbna éltek???????
Elnézést az off miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!