Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18 éves vagyok, és védekezés...

18 éves vagyok, és védekezés mellett lettem terhes. Mindenképpen abortuszra kell mennem, és a kérdésem az hogy ezt inkább klinikán vagy "sima" kórházban végeztessem el? Tanácsok?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki megszólna,és elkedeni oltogatni,gumit használtunk,és nem egyéjszakás kaland,hanem már 3 éve együtt vagyunk. minden vágyam lenne megtartani,de se neki,sem nekem nincs olyan anyagi hátterem,amivel el tudnánk tartani :( ráadásul most érettségizünk,szeretnék tovább tanulni egyből..félek h meddő leszek,vagy esetleg koraszülött lenne a következő..
2010. ápr. 27. 15:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/125 anonim ***** válasza:
82%

Hát szerencsésebb helyzetben lennél, ha észrevettétek volna az esetleges defektet. Mert akkor ott lett volna a 72 órás tabletta. Bár a megtermékenyüléshez elég egyetlen ivarsejt, és a gumi sem nyújt 100 %-os védelmet, sajna. A kisebbik lányom nekem is így született. Akkor még nem volt ez a tabletta, sem gyorsteszt, viszont a laborvizsgálat is negatív volt, utólag visszaszámolva 8-9 hetes terhességnél. Csak semmi tünetem nem volt, és lekönyvelték korai klimaxnak (37 éves voltam). Később hallottam, hogy a laborban sok mintát elcseréltek abban az időben. Így jártam. Igazság szerint nem tudtam volna elvetetni, abortusz ellenes vagyok, de nem ítélem el azokat, akiknek nincs más választásuk. Sajnálom, hogy Nálatok így alakult, de ha csak ez az egy megoldás van, akkor inkább ez, mint egy kényszerszülés. Hallottam olyan esetről, ahol a gyerek egy életen át szenvedett, mert nem akarták a szülei, és ezt éreztették vele, mert soha nem tudták igazán szeretni. Ha már végighordanád a 9 hónapot, végigélnéd a szülést, nem tudnál lemondani Róla, abban biztos vagyok. Nem futó kaland gyümölcse, mint írod. Ha már muszály, és a jelek szerint igen, akkor jöjjön a megszakítás. A Rókust én is csak ajánlani tudom. Sok szerencsét, fel a fejjel, fiatalok vagytok, és sajnos nem olyan világban élünk, ahol könnyen lehet gyereket vállalni.

A kockázat minimális, nem úgy, mint 15-20 éve. De ne várj sokáig, mert tényleg nehezebb lesz végigcsinálni. A barátod meg legyen nagyon melletted!!! Remélem segítettem.

2010. ápr. 27. 16:25
 22/125 anonim ***** válasza:
23%

hát én még a hangyát sem tudom eltaposni.

oké legyen úgy hogy mindenki vetessen el mert mindenki szegény nincs villája nincs luxuskocsi stb.attól h kis lakásban lakik anyukájával még nem azt jelenti h nincs pénz mert ez meg az.lehet közben dolgozni meg tanulni.van olyan ismerősöm hogy nulláról kezdte az egészet megtartotta a babát dolgozott tanult és most nyaranta mennek nyaralni mert egyedül képes volt felhúznia magát.

2010. ápr. 27. 16:27
 23/125 anonim ***** válasza:
78%

A klinikával tényleg jobban fogsz járni. Minden jót kívánok Neked!

OFF: A sok nyamvadt beszólogató,aki meg vélemény-nyilvánításnak nevezi,amit csinál,fogja már fel,hogy a kérdés a klinika és kórház közti választás volt.

Bezzeg ha a sok okoskodó kérdésére ír valaki véleményt, vagy "jótanácsot",akkor jön a rinyálás,hogy miért van ennyi rosszindulatú ember.. Mindenkinek a maga életéről kell döntenie,ítélkezni meg senkinek nincs joga a másik felett,okoskodni meg főleg nem.

2010. ápr. 27. 16:32
 24/125 A kérdező kommentje:
köszönöm a jó tanácsokat! valaki amúgy megmondaná h hogyan tudok gyerek mellett dolgozni? mert felnem tudom fogni,hogy itthon van egyedül a kisbaba,mert én dolgozok.bölibe megha jóltudom kb másfél éves korától járhat...és addig?:) nem vagyok álszent,megmondanám ha meglenne az anyagi keret rá,de nincs.
2010. ápr. 27. 16:35
 25/125 anonim ***** válasza:
18%
akkor mit kell okoskodni?ha nem tetszik valami amit írtam akkor jobb ha nem jutna az agyadig.mert épp te mondod mi okoskodunk. miért te mit csinálsz?ááááá nehéz vagy!
2010. ápr. 27. 16:35
 26/125 anonim ***** válasza:
13%

megbeszélte a főnökkel hogy otthon dolgozhat.irodai munkákat végzet csak otthon.amikor a gyerek alszik simán lehet naponta két-három órát gépezni.attól függ kinek mi a jó.neki jó volt.

remélem hamar túl leszel az egészen.

2010. ápr. 27. 16:39
 27/125 anonim ***** válasza:
100%

"megbeszélte a főnökkel hogy otthon dolgozhat"

mutass már nekem olyan munkahelyet ahol ezt megcsinálják..terhes nőt sehova nem vesznek fel,főleg nem ugy hogy nah akkor 2 évig én otthonrol dolgozok,érettségivel,null tapasztalattal...

2010. ápr. 27. 16:42
 28/125 A kérdező kommentje:
hát ez jól hangzik,de nekem semmilyen képesítésem nincs most,amivel itthonról tudnék dolgozni,vagy bárhová felvennének..érettségivel ált. fizikai munkát végeztetnek az emberekkel nokiában,meg gyárakban,de nem otthon :(
2010. ápr. 27. 16:42
 29/125 anonim ***** válasza:
21%

"megbeszélte a főnökkel hogy otthon dolgozhat"

mutass már nekem olyan munkahelyet ahol ezt megcsinálják..terhes nőt sehova nem vesznek fel,főleg nem ugy hogy nah akkor 2 évig én otthonrol dolgozok,érettségivel,null tapasztalattal...

te tényleg ennyire ostoba vagy?

2010. ápr. 27. 16:46
 30/125 anonim ***** válasza:
11%
ennyire szűk nem lehetsz.
2010. ápr. 27. 16:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!