Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Én is görcsölgetek,puffadok.A görcsöktől félek is.
16án megyek orvoshoz akkor lesz 6+2 hetes.Addig megőrülnék ha nem lenne itt a 4,5éves fiam és a 17hós lányom akikkel foglalkozni kell 😊
M
Sziasztok csajok! Tegnap voltunk a dokinál, minden rendben, csak úgy rugdosódott a picurka! :)) 10+3hetes vagyok.
Lepke, 10 dpon megpróbálhatod a tesztelést, facellevel. Már ha tudsz olyat szerezni.
Mi is 10+3 hetesek vagyunk ma pont :)
Jovó héten megyünk dokihoz. Már nagyon várom.
Boldog babavárást - Levendulla
Lepke,
hasszurka, puffadas itt is van ezerrel, meg iszonyu mellfajdalom, de ezek menstruacio elott is lenni szoktak. Raadasul nalam azert korai lenne tunetekrol beszelni, ma vagyok a 6-7. dpon (fogalmam sincs, melyik a pontos).
Ugy tervezem, hogy 6 nap mulva tesztelek, ha addig nem jon meg, hatha az a rossmanos kimutatja mar :-)
Kismamik!
Olyan jo olvasni a soraitokat! :-) Orulok, hogy jol vagytok es minden rendben!
Kérdező!
Én is a 6. dpon vagyok...ugyhogy egyszerre tesztelünk:)
Akiknek pozitiv tesztjük van,illetve mar javaban varjak a kicsit:) Gratula es jo babavarast.
Ella
De izgi, akkor ket nap mulva tesztelek. One step van itthon, elvileg az 10-es, ugye?
Nekem csak a gorcs szokott ezek kozul lenni, amugy minden mas... De szerintem bebeszelem. Koraiak a tunetek nalam is szerintem.
Mindenkinek szurkolok!!!
Lepke
Lepke, nekem one stepbol csak 10-es volt, de nem tudom, van-e kevesbe erzekeny. Mindenesetre probald meg, de ha negativ lesz, ne keseredj el!
Ella!
De jooo! Drukkolok neked! :-)
Sziasztok. Nem írom le még egyszer a fura mensim, és a hőm történtét, max annyit, hogy ma vagyok elvileg a 8 cn-on, a reggeli hőm 37,0 volt. Csináltam tegnap egy tesztet, ami ilyen lett, sajnos frissen nem tudtam fotózni, de szerintem száradási csík van rajta. Majd hozatok Facelle tesztet és azzal pár nap múlva megismétlem. Annyi még a fura a történetben, hogy azóta is mindjárt megjön érzésem van.
Dirty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!