Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
K hanyadik dpo-n vagy?Mikorra nem várod?Addig ne add fel!
M
M! Ezen tenyleg nincs mit megszakerteni :-D Gratulalok!
K! Sajnalom. Milyen teszteket hasznaltal? Mindegyik ugyanolyan marka/erzekenyseg?
E, Nori! Lassan a ti tesztidotok is eljon :-)
Ereztek barmilyen tunetet?
10-es! Teszteltel azota ujra?
Sziasztok!
En a juniusi kerdeshez irtam, sajnos negativat teszteltem. Juliusban kimaradtam teljesen, mert nem voltunk egyutt peteeres kornyeken. Ebben a honapban viszont mar latok eselyt csak bizonytalan vagyok.
A kalkulator szerinti peteereses napon egyutt voltunk, utana 2 napig nem tudtunk, pedig ezen a ket napon volt a peteeresem, szurkalos fajdalommal. De nem ertem miert tartott 2 napig. Es utana a 3. Napon tudtunk egyutt lenni megint. Szerintetek lehet esely igy is?
Juli 26-27 volt ez a fajdalom es most hetvegen nagyon ingerult voltam vegig, de nem tudom h miert. Es azota is minden nap kicsit fajdogal az alhasam.
Lepke
Ja es ma regeltol szurkal is az alhasam, sokszor annyira h abba kell hagyjam amit csinalok. 7 napja voltunk egyutt.
Lepke
Szia Cz!
Udv itt es persze drukkolunk ezerrel :-)
Miota probalkoztok a tesoval?
Lepke, szia!
Szerintem abszolut jo lehetett az idozites. A petesejt 12-24, a himivarsejt akar 48-72 oran at is eletkepes lehet (legjobb tudomasom szerint), szoval elvileg talalkozhattak :-)
Az en ciklusom is nagyon fura volt, ugyanis a szuro fajdalom es a szokasos ovus nyák koszonoviszonyban sem voltak egymassal. En egyelore nem ovutesztelek, vagy homerozok, de ha ez a honap sikertelen lesz, mar csak kivancsisagbol is kovetni fogom a kovetkezo ciklusomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!