Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Sziasztok csajok!
Mindenkinek nagy drukk, a babucisoknak nagy gratuláció! :-)
Már a 2. clostis hónapomban vagyok, szerintem 29-én megvolt a peteérésem, a hőmérsékletem is azt mutatja. Teszteltem is..Sziasztok csajok!
Mindenkinek nagy drukk, a babucisoknak nagy gratuláció! :-)
Már a 2. clostis hónapomban vagyok, szerintem 29-én megvolt a peteérésem, a hőmérsékletem is azt mutatja. Hétfőn megyek a dokimhoz. Annyira izgulok, remélem jó híreket kapok tőle.
Szorítsatok légyszi! :-)
Katica
Bocsiiiiii a telóm duplázott ;-)
Katica
Pcsillus, M gratula a pozi tesztekhez, A többieknek meg kitartást.
Felém nem sok uj van, várom h. muljon az idő, sajnos itt mindenki szabadságon van, igy csak 2-ára kaptam időpontot a dokihoz. Addig elmegyek vérvételre ésé belgyógyászhoz, de oda is csak 12 és 16-ára kaptam időpontot. Rosszulléteim még mindig nincsenek. Sőt néha ugy érzem magamat, mintha nem is lennék terhes, ez egy kicsit nyugtalanit. Nagyon remélem, hogy elmulik ez az 1 hónap már...
Hétvégén a hálószobát kifestjük, ahova már pénteken megindul a készülődés, remélem ez majd jol kikapcsol.
"V"
"pcsillus" Gratulálok :)
"V" Nyugi, az elsó hetekben, pontosabban kb a hetedik hétig én sem éresztem magam babásnak, nem voltam rosszul, semmi. Na, de utána bepótoltuk a "lemaradást". Most kezdenek mulni, még néha vissza vissza tér a kis émelygés.
Lehet neked is csak késóbb jelentkeznek vagy lehet a szerencsések közé fogsz tartozni.
Kitartást, ne idegeskedj :)
Levendulla
Kivel mi ujsag?
Ki tesztel a napokban?
Akik meg varakoznak, milyen tuneteket ereztek, ha ereztek?
Kismamak! Ki, mikor megy dokihoz? Aki mar volt, hogy vagytok, mikor mentek legkozelebb?
Sziasztok!
Hat nalam van ujabb tunet, a szurkalas elmult, de egesz eros gorcsok jonnek neha, ez szokott lenni mensi elott, csak nem ilyen erosen. Mellem nem faj pedig ilyenkor mar nagyon szokott.
37.3 hot merek 2 napja, az alhasamat neheznek erzem es tejszeru folyasom van, ilyenkor atlatszo szokott lenni.
Es egyaltalan nem kivanom a szexet, ami megint nem jellemzo.
Ma vagyok 8. Dpo-n szoval a teszt meg varat magara.
Mikor teszteljek szerintetek?
Ja es a puffadas. Vannak masnak hasonlo tunetei?
Lepke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!