Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. júl. 28. 18:15
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/392 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Teszteltem ma Facellevel totàl negatív úgyhogy a másik teszten az a csík csak szàradàsi volt. Hónap végén megyek TSH-t nézetni, lehet megint a pajzsmirigyem szórakozik velem. A hőm össze vissza ugrál szóval tuti van valami baj.

A pozi teszteseknek gratulálok.

Dirty

2016. aug. 6. 14:29
 122/392 anonim ***** válasza:
Lepke,remélem erősödni fog! :D Nekem is hasonló volt,bár én negatívnak véltem. Akkor még van remény. Elvileg csütörtökre nem várom. :D Cz
2016. aug. 6. 15:08
 123/392 A kérdező kommentje:

Lepke, Nora! Ugy orulok nektek!

Lepke, varjuk a tovabbi fotokat :-)

En hetfon tervzek eg tesztelest, az lesz elvileg a 12. dpo, hatha...

Dirty,sajnalom! En simn pozitivnak mondtam volna, bar en meg soha nem lattam szaradasi csikot eloben.

107-es valaszolo! Semmi baj nem lesz, ne aggodj :-) Kislanyunk teljesen remenytelnnek velt honapban fogant egy eleg tisztessegesen atbulizott ejszakan :-P

2016. aug. 6. 18:39
 124/392 A kérdező kommentje:
Cz! Neked is alakul a honap? :-) Kerunk minden infot!
2016. aug. 6. 18:40
 125/392 anonim ***** válasza:

Dirty nekem az nem szaradasi csiknak tunt pedig, en lattam olyat egyszer, de az nem szabalyos vonal volt.

Kuldok, hetfon tesztelek megint :)

Lepke

2016. aug. 6. 18:53
 126/392 anonim ***** válasza:

Sok tesztet megcsináltam màr de egyiken se volt olyan csík. Azért gondoltam száradàsinak mert frissen szinte nem is làttam. Ha volt is valamikor valami annak màr nyoma sincs. Inkább így mint később, valószínűleg a mensi is azért volt màs mint szokott lenni.

Új hónap új remény, màr csak azon izgulok hogy pàrom megint jókor legyen itthon.

Dirty

2016. aug. 6. 19:05
 127/392 anonim ***** válasza:

Gratulálok a pozi teszteseknek!😍

Dirty sajnálom :(

M

2016. aug. 6. 19:23
 128/392 anonim ***** válasza:

Dirty .! Majd következő hónapban is szurkolunk neked. Azért még majd pár nap múlva hátha :-)

Kedves kérdező :-) mi is kislányt szeretnénk. :-) be tudod saccolni hogy az peteérés előtt hány nappal lehetett hogy sikerült a kislány? Mi körbe "lőttük" a pém :-) :-)tegnap volt ugye pozitív, bár a mai teszt is kicsit pozi gyanús de inkább már picivel halványabb :-) össze kell jöjjön mert ha nem akkor nem tudom hol hibáztunk.

Ti megterveztétek az együtt léteket vagy úgy ahogy jött? :-) nálunk katonás volt még ha hülyén is hangzik :-)

2016. aug. 6. 21:48
 129/392 anonim ***** válasza:

A francia mindig elfelejtem oda írnia nevem. Utolsó voltam

Elizabet / Liza

2016. aug. 6. 21:53
 130/392 anonim ***** válasza:
*francba
2016. aug. 6. 21:53
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!