Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Sajnos csak hónap végén tudok elmenni laborba, de már az előzetes egyeztetés meg volt. Addig már kibirom. Nem értem én se ezeket a tesztek.
Dirty
Sok idő telt el, màsnap reggel amikor ki akartam dobni akkor làttam azt a vékonyka kis csíkot. Szerintem szàradàsi ez is.
Dirty
Fura h mindegyiken van száradási
M
Köszi a gratulàciókat. ;-) Szorìtok mindenkinek.
Itt a teszt: [link]
De fogok még csinàlni,biztos ami biztos alapon. A doki majd megint hülyének néz.
Tünetek, először azt hittem,hogy vki ràm ragasztott egy jófajta hànyós vìrust,mert 1 hete szédülök, hànyingerem van és rossz a közérzetem. Aztàn jött a nem tudok hason aludni szorìt a naci. De betudtam a haspuffadàst a vìrusnak és vàrtam,hogy mikor lesz hasmenésem. Aztàn szerdàn kattant vmi,hogy mi van ha... Teszten talàn volt vmi, de eszembe jutott a sokat ismételt mondat,ha egy teszt pozi,az làtszik, nem kell forgatni meg ìgy nézni úgy nézni, negatìvba rakni a képet, egyszerűen làtszik. Ezzel meg is nyugodtam, hogy majd làtszik az, ha van vmi. És szombaton màr ennyire làtszott. De pénteken màr tudtam, mert megéreztem azt a gyümölcs illatú spray-t amivel előzőleg is voltak gondjaim és majdnem visszajött a reggeli.
Csak most azon agyalok,hogy miért lett pozitìv. Nekem nem vàrt utàn 1 héttel szokott ilyen "erős" pozi lenni. Most meg ma kellene megjönnie. ?! Azaz ma vagyok a 14. dpo- n, és màr a 12-en pozitiv volt. Sőt a 9-en is volt vmi. Aminek persze örülök, csak furcsa.
Meg mikor menjek dokihoz? Jajj úgy izgulok. Persze ez egész màs fajta izgalom,mint teszt előtt.
Nóra
Dirty!
Az nem tudom milyen csìk. Ilyet még nem làttam. Nem szàradàsi az tuti. Nekem volt olyan. Az úgy néz,hogy a helye làtszik a csìknak,tehàt ugyanolyan vastag mint a kontroll csìk. Csak nem rózsaszìn hanem szürke.
Ez meg egy szines,de vékony csìk. Passz.
Esetleg hibàs teszt? Csinàltàl màsikat?
Nóra
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok, aki pozitívat tesztelt a napokban! :)
Én reggel teszteltem, sajnos hómezőset, de még nem keseredek el, mert a hőmérsékletem szépen emelkedik, van még a nem vártig...
Ma megyek este a dokimhoz, nagyon kíváncsi vagyok mit lát vagy mond majd.
Légyszi szorítsatok, hogy jól alakuljunk :)
Itt a hőgörbém:
Katica
Nóra. Francba a kérdésekkel. Így vagy úgy de pozitív lett :-) mondják mindig minden terhesség más :-) örüljünk a pozitívnak. Biztos akaratos baba lesz :-)
Liza
Én is elég esélytelennek érzem a hónapot, van egy olyan sanda gyanúm, hogy valami nem oké nálam, mert pé-től menzeszig minden nap görcsölget a hasam az elmúlt kb 3 ciklusban és eddig ilyet nem tapasztaltam. Eddig pé körül érzetem a hasszurkát 1-2 napig, tartósan csak akkor éreztem, amikor terhes voltam. Ezt nem tudom hova tenni, plusz megmértem a hőmet egy-két nap mostanában, tudom, folyamatosan kellene mérni, hogy abból lehessen következtetni, de 36-36,2 volt, amikor elvileg már megvolt a pé-m, ez nekem gyanúsan durván alacsony. (korábban mértem, akkor az alaphőm volt 36,4). Szóval várom, hogy megjöjjön, és elmegyek valami normális dokihoz, sajnos esélytelennek érzem hogy sikerült volna ez a hónap... :/
Jah és még egy: mostanában a menzesz előtt pár napig barnázok is, szóval tuti hormonzavar lehet...
Egyébként múlt hónapban, hogy volt az a halvány teszt, elmentem dokihoz (sztk), elmondtam, hogy miket tapasztalok és vizsgálat nélkül azt mondta, hogy ez mind normális, természetes, no para, hiába mondtam, hogy biztos nem normális, mert régen pl nem barnáztam... úgyhogy most biztosan magándokihoz megyek, hogy foglalkozzanak velem...
És nálunk is azért frusztráló azon kívül, hogy már vágyunk újra kisbabára, mert én már visszajöttem dolgozni, de a kisfiam nem jól viseli, nincs még megérve az elszakadásra, de őszintén, még én se. Aztán ha terhes lennék, a szülés előtti 3 hónapot már otthon tölteném, hogy kicsit hármasban legyünk :)
Katica, a te hőd viszont nagyon biztató... :)
E.
Hogy őszinte legyek, en külföldön lakom. Ez az elválás téma a gyerektől. .... na igen. Akkor képzeld el hogy itt érthetetlen módon 3 HÓNAP a gyes. ..... és irány vissza a meló. Felfoghatatlan. Ha valaki még tudja oldani hogy nem dolgozik mert a valakije dolgozik akkor jó, otthon maradás. De ez a ritkább. Hol van már a régi idő. Amikor a nőnek tényleg az volt a dolga hogy otthon Legyen. ...
Ne keseredj el, talán túlzottan akarod. Bár igen. Nehéz nem nagyon akarni. .. Kitartás.
Liza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!