Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Koszonom lanyok! :)
Cz pentek meg messze van... Ne keseredj el! Hanyadik Dpon vagy?
Lepke
Liza, sajnos nem tudom neked megmondani. Egyreszt nem nagyon emlekszem, masreszt tenyleg annyira nem szamitottunk ra, annyira nem figyeltem magam, hogy a peteerest sem szamolgattam.
Lepke, nem tudom megnyitni a teszted, de uuugy orulok, hogy erosodik.
Cz, korai volt tenyleg, barmi lehet ;-)
En is teszteltem, de hibas volt a teszt, egy csik em jott ki :-D Mindegy, holnapra terveztem az eles tesztelest.
Ez a türelmetlenkedés :-) nekem még nagyon messze van :-) de jó látni hogy nem csak én vagyok ilyen türelmetlen :-)
Ez a várakozás valami eszméletlenül idegfeszítő :-) messze van még hónap vége. Sok pozitív teszt lehet még hátra :-)
Liza
Sziasztok. Gratula a pozi teszteseknek! ;)
Én ebben a hónapban megfogadtam,hogy nem számolgatok,csak együtt leszünk.Szóval pontosan nem tudom,de a héten lesz sztem valamikor pém és olyan 25.-26. környékére nem várom. Drukkolok mindenkinek aki még tesztelés előtt áll. M1. 😀
A dpo azt jelenti, hogy Day Past Ovulation, azaz az ovulációt követő nap, napok.
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!