Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. júl. 28. 18:15
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/392 anonim ***** válasza:

Nóra! Pozitív és kész :)

Én is ezen agyalok mikor kéne dokihoz menni. Bár én még biztos várok, legalább a 6. hétig, mert itt egyik nap olvastam, hogy egy nőci pozitívat tesztelt, de az esedékes menstruáció 5 nap késéssel jelentkezett és vitte a babát is. Nekem ma kéne nem megjönnie, úgyhogy aggódom.

Lepke

2016. aug. 8. 09:13
 172/392 anonim ***** válasza:

3 hónap?

Én a fiam mellől 2 évesen mentem vissza, ő mondjuk jól viselte, igazi társasági lény, már 2. napon ott aludt, észre se vette, hogy itt vagyok kb. Nekem azért nehezebb volt. De sajnos nem játszott a kistesó téma, mert nem működött a kapcsolatunk. Szóval nálunk a tesó másik apukától lesz, immáron tervezetten. Pedig jobb lett volna, ha kisebb a korkülönbség.

2016. aug. 8. 09:17
 173/392 anonim ***** válasza:

igen, én is kezdem érezni, hogy kezdek túl rákattanni (nyilván magamban, a férjemet nem akarom ezzel traktálni, meg gépiesített szexet sem akarok, hogy na pé van, akkor nyomás az ágy.)

és ez tuti kihatással van a testi tünetekre... Egyénként én úgy általában nem vagyok semmire se rástresszelős, vagy szorongó, hála ég, az egyetemet is pl (ami elég zúzós volt amúgy) annyira lazán tudtam kezelni, míg más szétstresszelte az egészet, de a babatéma... tényleg nem tudom, hogy aki babát akar, az hogy tud nem rákattanni a dologra, le a kalappal az előtt, aki ilyen laza.

Elszakadás... el se tudom képzelni, hogy kint mit él át a baba és az anya... persze, nem lesznek ott se emiatt lelki roncsok, meg én se akarok életem végéig otthon ülni, szeretnék a szakmámban karriert, de még most úgy érzem, hogy mellette lenne valójában a helyem és nem a gép előtt. (Másfél éves volt, amikor visszajöttem)...

2016. aug. 8. 09:26
 174/392 anonim ***** válasza:
E. voltam, az lemaradt :)
2016. aug. 8. 09:27
 175/392 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Gratulálok a pozi teszteseknek és szurkolok,hogy minél többen csatlakozzatok Hozzájuk :)!

Nekem ma kell mennem majd a nőgyógyászhoz....nagyon izgulok mit mond majd.Ebben a hónapban mérem szépen a hőmet és elég érdekesen alakul...szerintem rossz helyre húzta be az ovut,de ki tudja...

[link]

Nicol

2016. aug. 8. 09:44
 176/392 anonim ***** válasza:

Én azt mondom hogy nem véletlen vagyunk ebben a kis "csoportban " itt mindenki rá van kattanva :-D :-D

Nálunk katonás rend volt, mostmar csak várni kell, tegnap pedig a párom vett két kazettás tesztet játszani :-D:-D mert vicces módon én Is a leg nevetségesebb időkben teszteltem, csak az drágább teszt volt. Így vett kekem játszani olcsóbbat :-) :-) :-) :-) szerencsés vagyok hogy a nap 24 órájában képes hallgatni ezt a témát. Első babám lesz, lenne, neki már van kettő de azt mondta hogy sose tudott ennyit erről a témáról mert ugye én teljesen hülye vagyok ilyen téren :-) sebaj. Valaki lazán veszi valaki nem. Én a második vagyok. Ha első ha masodik lenne se várnám és izgulnék kevésbé. De ti sem mert akkor nem lennétek itt :-)

Liza

2016. aug. 8. 09:50
 177/392 anonim ***** válasza:

Ez így van Liza.Nekünk 3. lesz,mégis rá vagyok kattanva 😊

M

2016. aug. 8. 10:21
 178/392 anonim ***** válasza:

Szia Nicol! Örülök, hogy hallok felőled! :) Sztem sem jó helyre húzta be! Hogy vagy??

Pozisoknak grat, többieknek drukk! :)

N

2016. aug. 8. 12:10
 179/392 anonim ***** válasza:
Nem bírtam magammal vettem ma tesztet holnap reggel megcsinálom. Most már tényleg nem tudom mi van velem, a reggeli kávé kijött, két napja hasmenésem van émelygek egész nap, de szerintem ez valami vírusos megbetegedés lesz. Nemrég megmértem a hőmet mert soknak éreztem hàt tényleg sok volt 37,7 és ez mellé hogy azért minden jó legyen még a fejem is fáj. :'(
2016. aug. 8. 13:37
 180/392 anonim ***** válasza:
Bocs lemaradt Dirty voltam
2016. aug. 8. 13:37
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!